За риба на Марица и Харманлийска река

Модератори: bobopeli, sapuna

diimov
новобранец
новобранец

Re: За риба на Марица и Харманлийска река

Мнение от diimov »

s_stanoikov написа:Направи ми впечатление че имаше една кола от пловдив и една от пазарджик, колегите също ловиха на тройки но със стръв, въпреки че рибите също се хващаха з а гърба , хрилете , корема и така . Немога да разбера какъв е тоя зор да натъпчеш 10-15 кила риба, да я раздаваш ли , буркани ли да слагаш, да ти викат Скобара ли .
Здравей ,колега аз съм единият от пазарджишката група, стоях точно до вас под дървото единствената риба която взехме и си разделихме бе моята останалата от живарникът, бе пусната по живо, по здраво Аз също ловях на единичка със стръв ако не забеляза ,но няма да си кривя душата и ще кажа че 90% от рибите ми се ловяха на дарак както бай Иван както и на вас .Поздрави на групата от София :)
s_stanoikov
новобранец
новобранец

Мнение от s_stanoikov »

Поздрави колеги от Пазарджик, вие си тръгнахте след нас и нямаше как да видя какво сте направили с рибата, но при нас нямаше с тройка и хванахме значително по малко :oops:
Този риболов на Дарак не ми се нрави, Мангалите ги косяха и без плувки .Надявам се ИАРА да си свършат работата , До нови срещи на Марица ,поздрави :drinkers:
Аватар
kolio_p
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_p »

Колега не съм сигурен че от ИАРА минават доста често сме там с моята група и не съм ги виждал може така да се е случвало.Дано минават по често но те трябва да стоят цял ден иначе не става.И поздрави за излета. :drinkers:
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Сигурен съм , че на ден по един , двама да хващат тройкаджиите ще намалеят значително , просто се иска малко повече въображение и креативност от страна на ИАРА според мене.
djonsan65
новобранец
новобранец

Мнение от djonsan65 »

и аз съм от Пазарджик ловихме ги на стръв доста добър улов аз лични се обадих 2 пъти на ИАРА без никакъв ефект сигурно си ги знаят иначе успех на всички
aspectes
новобранец
новобранец

Мнение от aspectes »

Това е от днес на реката .Сигурно имаше към 200 човека,пълна лудница.
Прикачени файлове
30122012496.jpg
30122012496.jpg (200.55 KiB) Преглеждано 438 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”