Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

На Алино се краде.
- chapara
- ще става разбирач
На Алино се краде.
Може би ще се стори чудно защо темата е в този раздел ,но нека си седи тука ,за да имат едно наум колегите , които ходят на подледен риболов.Днес си тръгнах последен и установих , че четирите ми таса на колата ги няма.До мен имаше спряла една "Ксара-Пикасо", на която вероятно са счупили стъкло, защото имаше стъкла по пресния сняг.Имаше и други коли ,но , както казах си тръгнах последен и не знам другите колеги имат ли щети.Думи нямам , възможно ли е да се живее вече в тази държава, и все повече се убеждавам , че не е възможно.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: На Алино се краде.
От доста време нямаше проблеми на Алино, но явно местните дегенерати пак са се активизирали.
Последният случай беше поне преди 3 години, когато бях сам и дойде компания от селото, и полетяха към леда шишета, пиратки, крясъци, музика.
Тогава си тръгнах, то нямаше и за какво да стоя.
Та в този период имаша доста инциденти с автомобилите на паркинга.
Много лошо, пак се връщат лошите времена!
Последният случай беше поне преди 3 години, когато бях сам и дойде компания от селото, и полетяха към леда шишета, пиратки, крясъци, музика.
Тогава си тръгнах, то нямаше и за какво да стоя.
Та в този период имаша доста инциденти с автомобилите на паркинга.
Много лошо, пак се връщат лошите времена!
Много мангали има в региона,на"Копринка" на стената действат по същия начин.
-
- ще става разбирач
Аз колега нямам щети,но това не ме успокоява.На тръгване видях счупеното стъкло.
Мизерията,манталитета и простотията е голяма и не виждам светлина в тунела.

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Ми така берем плодовете на такива като агент Гоце които ни докараха до тука ! Добре ,че скоро ще се освободим от него ! Дано след него най - после скапаната ни правосъдна система заработи !
За съжаление вече на всякъде се краде, а за крадците няма никакво наказание. Отвратително е.
Аз на Алино не съм имал проблеми , като изключим едни мрежари
а за копринка задлжително кучета в лагера и един дежурен
а за копринка задлжително кучета в лагера и един дежурен
- chapara
- ще става разбирач
Ти сега кой беше ,че нещо не разбрах?Аха сега разбрах http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=121&t=57400etiketa написа:Аз колега нямам щети,но това не ме успокоява.На тръгване видях счупеното стъкло.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

да дими на копринка алекс ни пази
На Алино ми обраха мизерната Микра още през далечната 95 година. Счупено стъкло ,радио и сумати рекламни материали. До колата имаше палатки на група боклуци от Самоков и докато се върнем с полиция се бяха изпарили безследно. Бяхме записали номера но все пак и полицайте бяха от Самоков та познайте резултата....Трябва да отбележа ,че сред момчетата нямаше цигани - просто крадливи тъпанари.
- М. Сталев
- разбира нещата
Със болка на сърце го казван ,но колкото по рано човек имигрира толкова по добре,просто във тази държа вече толкова е изтърван края ,че няма да има оправия,а и всеки ден от медиите виждаме,че и младото поколение което идва са само боклуци !
[quote="PikeM"]Със болка на сърце го казван ,но колкото по рано човек имигрира толкова по добре,просто във тази държа вече толкова е изтърван края ,че няма да има оправия,а и всеки ден от медиите виждаме,че и младото поколение което идва са само боклуци ! точно и ясно казано колега
- pacho109
- сериозен играч
То и затова ще ни накарат да работим до живот
Щото младите....... 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
На Алино всяка година стават бели.Счупиха ми стъклото преди години........музиката,парфюма,телефона,цигарите....абе всичко ми взеха.На следващата година чистачката на колата.Абе всяка година на някоя кола там става сакатлък.Ама ние сме си виновни,колко пъти се заричаме да направиме засада,ама...Бой по канчето и голи на леда,после за некое дърво вързани и ще забрават как се краде,ама не сме организирани за разлика от циганите.Иначе да знаете че бръмчат с една жигула без номера.
- ninastefanina
- сериозен играч
Много неприятно.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"