Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

стол корум
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
стол корум
Здравейте ,някой да знае откъде в България мога да си поръчам стол на КОРУМ-модел DELUXE
намирам другия модел, но делукса така и не мога да го намеря
Благодаря
Благодаря
Re: стол корум
[quote="jultopepi"]Здравейте ,някой да знае откъде в България мога да си поръчам стол на КОРУМ-модел DELUXE
Благодаря[/quote]
Здрасти колега, пробвай през filstar Пловдив да ти го доставят. Аз го имам същия и го ползвам вече цяла година. Стола е перфектен, особено ако си го оборудваш със стандартните прикачни на Preston. УСПЕХ
Благодаря[/quote]
Здрасти колега, пробвай през filstar Пловдив да ти го доставят. Аз го имам същия и го ползвам вече цяла година. Стола е перфектен, особено ако си го оборудваш със стандартните прикачни на Preston. УСПЕХ

- ivelin_1976
- разбира нещата
Най-добре е ако имаш възможност някой да ти го донесе от вън, цената ще ти падне поне със 100лв.
Провери в спедиторските фирми като Еконт Експрес колко ще ти дойде до БГ ако ти го доставят от Англия. Извършват и такива услуги, пращаш им линк към сайта в, който си избрал продукта, те ти го поръчват и доставят до БГ. Плащаш при доставката 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

ivelin_1976 написа:Най-добре е ако имаш възможност някой да ти го донесе от вън, цената ще ти падне поне със 100лв.Провери в спедиторските фирми като Еконт Експрес колко ще ти дойде до БГ ако ти го доставят от Англия. Извършват и такива услуги, пращаш им линк към сайта в, който си избрал продукта, те ти го поръчват и доставят до БГ. Плащаш при доставката

-
- ще става разбирач
Сакън,само не Еконт...ще ти отрежат главата от глезените за шипинга...ivelin_1976 написа:Най-добре е ако имаш възможност някой да ти го донесе от вън, цената ще ти падне поне със 100лв.Провери в спедиторските фирми като Еконт Експрес колко ще ти дойде до БГ ако ти го доставят от Англия. Извършват и такива услуги, пращаш им линк към сайта в, който си избрал продукта, те ти го поръчват и доставят до БГ. Плащаш при доставката