Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

На Алино
-
- ще става разбирач
На Алино
Здравейте колеги,днес направих втория си риболовен излет на лед и реших да го споделя с вас.Пристигнахме към 8 00 часа а бяхме първи на гьола.Хубавото,ектремното и девствено
беше ,че кола не бе минала на пред и коловозите ги правехме ние.Чувствах се като в луноход
който правеше първи стъпки към неизвестното а снега си заслужаваше,около 20 пухкави сантиметра.Въпреки екстремната обстановка реших,че колата е най добре да я пусна долу на паркинга.Пробвах веднага обратния ход и се качих отново до горе за да знам на връщане вериги ли ще слагам ,трактор ли ще викам
.Успях, изкачих баира с лекота направих обратен и приземих лунохода отново на паркинга.Докато се лутахме с вуйчо от къде да минем по леда или по брега посока устието бяхме застигнати от друга група рибари.Дадоха ни кураж и пръв с едно въже в ръка закрачих към местата за риболов.Петнадесет метра по назад вървеше вуйчо с другият край на въженцето.Ледът като цяло не ми хареса,ще го опиша така:най долният първи слой 10 см здрав прозрачен лед,вторият 5 см болен лед със силно съдържание на кислород,третия 5 см много болен почти боза,четвъртият слой бе 5 см вода а петият слой бе 20 см пухкав сняг.В общи линии каша,киша,боза,чорба но лед има и ние джпахме от горе.Имам малко снимки но са от калпав телефон и предварително ви се извинявам за качеството но без снимки хептен е постно.

Природата е уникална и се накефих здраво,валя сняг през цялото време който допринесе за красотата на картинката.Риболовствах на мормишка с хирономус а вуйчо на плувка и стръв хирономус.Мога да кажа ,че риболова вървеше 50 на 50.Кълвеше еднакво трудно и на двете системи

Както спомена Г.Петков в една тема излизали дребни риби така и днес тръгнаха подобни.Но за моя изненада постепенно започнаха да изкачат и средни бабки с по прилични размери

Чукнаха и две по добри костурчета които повдигнаха дреналина,разбирасе на фона на маломерките.

Като персонал го докарахме до десетина колеги,между който имаше и колеги от форума разпознати в последствие.

Ако могат да се видят,честито
Приключихме риболова към 14 30 часа(не съм много сигурен)одборно с 81 броя риби а индивидуално,36 броя риби за отбор плувка и 45 броя за отбор мормишка
Това е моя улов.

Направи ми впечатление ,че рибата не се задържаше много време на една дупка.Налагаше се постояно дупчене и прихващане на някоя друга рибка.
До тук със риболова,тръгнахме да излизаме обаче ни чакаха няколко изненади
Стигнахме до колата която подчертавам беше долу, на паркинга и що да видим един колега шофьор сложил вериги на колата си и бръмчи на горе до байра и надоло до паркинга бръмчи не спира,вързал един дюшек качил семейството на него и ги помпа с адреналин
Супер ,много готино ,да ама таз улица станала писта и аз кат избрамчах на горе та до никаде
Направихме няколко опита да се качим,даже въпросните мили хора ни помогнаха,
но неможе и неможе въпреки що годе добрите гуми.Имахме жокер,извадих веригите и лунохода бе готов за нови територий.До тук доре,качваме се горе и що да видим.Три коли на баира една от тях с чупено стъкло.Некви боклуци са се навъртяли и са направили мизерия на колегата,тъпотия но за съжаление нищо не може да се направи.
Наслука на всички и дай боже разум на невежия и ни спаси от мрежари ,крадци и глупци.
беше ,че кола не бе минала на пред и коловозите ги правехме ние.Чувствах се като в луноход
който правеше първи стъпки към неизвестното а снега си заслужаваше,около 20 пухкави сантиметра.Въпреки екстремната обстановка реших,че колата е най добре да я пусна долу на паркинга.Пробвах веднага обратния ход и се качих отново до горе за да знам на връщане вериги ли ще слагам ,трактор ли ще викам

Природата е уникална и се накефих здраво,валя сняг през цялото време който допринесе за красотата на картинката.Риболовствах на мормишка с хирономус а вуйчо на плувка и стръв хирономус.Мога да кажа ,че риболова вървеше 50 на 50.Кълвеше еднакво трудно и на двете системи

Както спомена Г.Петков в една тема излизали дребни риби така и днес тръгнаха подобни.Но за моя изненада постепенно започнаха да изкачат и средни бабки с по прилични размери

Чукнаха и две по добри костурчета които повдигнаха дреналина,разбирасе на фона на маломерките.

Като персонал го докарахме до десетина колеги,между който имаше и колеги от форума разпознати в последствие.

Ако могат да се видят,честито

Приключихме риболова към 14 30 часа(не съм много сигурен)одборно с 81 броя риби а индивидуално,36 броя риби за отбор плувка и 45 броя за отбор мормишка

Направи ми впечатление ,че рибата не се задържаше много време на една дупка.Налагаше се постояно дупчене и прихващане на някоя друга рибка.
До тук със риболова,тръгнахме да излизаме обаче ни чакаха няколко изненади

Стигнахме до колата която подчертавам беше долу, на паркинга и що да видим един колега шофьор сложил вериги на колата си и бръмчи на горе до байра и надоло до паркинга бръмчи не спира,вързал един дюшек качил семейството на него и ги помпа с адреналин

Супер ,много готино ,да ама таз улица станала писта и аз кат избрамчах на горе та до никаде

но неможе и неможе въпреки що годе добрите гуми.Имахме жокер,извадих веригите и лунохода бе готов за нови територий.До тук доре,качваме се горе и що да видим.Три коли на баира една от тях с чупено стъкло.Некви боклуци са се навъртяли и са направили мизерия на колегата,тъпотия но за съжаление нищо не може да се направи.
Наслука на всички и дай боже разум на невежия и ни спаси от мрежари ,крадци и глупци.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Re: На Алино
Евалата Баце ! 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Зарадвах се на разказа на etiketа за снежния язовир.
Имам голяма слабост към него.
Лошото е, че пак се активизират лошите хора и съсипват настроението ни след подобен риболов.
Лошото е, че пак се активизират лошите хора и съсипват настроението ни след подобен риболов.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Поздравления за излета, много е красиво в снежната гора 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ninastefanina
- сериозен играч
Още две коли за пострадали до колкото разбрах.Иначе хубав излет сте направили въпреки всичко лошо.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- chapara
- ще става разбирач
По принцип може нещо да се направи, да се върнеш и да уведомиш колегите, защото......се горе и що да видим.Три коли на баира една от тях с чупено стъкло.Некви боклуци са се навъртяли и са направили мизерия на колегата,тъпотия но за съжаление нищо не може да се направи.

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

-
- ще става разбирач
Крадци нямаше даже споменах ,че имаше хора с деца които се пързаляха.
Ако бях се върнал само щях да им прекъсна риболова.
,лошото бе направено.
Ако бях се върнал само щях да им прекъсна риболова.

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
Тук не може да си направиш една разходка без да мислиш за колата си.В другите държави хората си оставят колите отключени и никой нищо не пипа.
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
etiketa написа: Природата е уникална и се накефих здраво,валя сняг през цялото време който допринесе за красотата на картинката.
Уникално място е там - и на мен сташно много ми е приятно да риболовствам там на лед.G.Petkov написа:Зарадвах се на разказа на etiketа за снежния язовир.
Отностно мизериите по колите - за първи път чувам...ще си имам едно на ум !