Забранено в цяла Ловешка област?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
vladoran
новобранец
новобранец

Забранено в цяла Ловешка област?

Мнение от vladoran »

Колеги,вярно ли е,че в целия Ловешки регион,риболова е забранен заради сушата? Ако някой е ходил скоро там и по-специално на река Вит,нека ме открехне по въпроса.Тоя месец мисля да отида да половя скобари и кленове и никаква забрана не може да ме спре! :!: :arrow: Въпреки това,предупредете ме ако е вярно,за да съм по-предпазлив. Благодаря предварително! :)
Не е ли с кука в устата,
няма файда от хвалбата!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

За ловешка не съм сигурен но р.Росица е забранане за риболов. То какъв риболов може да се прави на сухи камъни, само тук таме по някое малко вирче е останало. Но яз.Ал Стамболийски е пълен и там е разрешено да се лови
Аватар
vladoran
новобранец
новобранец

Мнение от vladoran »

Ама и аз съм егати каръка! Трябваше да отида още в началото на Юли,ама нали да походя и на морето,пък то гледай кво стана! Както и да е,мерси за информацията,макар и неприятна. :roll:
Не е ли с кука в устата,
няма файда от хвалбата!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

:(((((((

Мнение от zapalen_92 »

daniel_g написа:За ловешка не съм сигурен но р.Росица е забранане за риболов. То какъв риболов може да се прави на сухи камъни, само тук таме по някое малко вирче е останало. Но яз.Ал Стамболийски е пълен и там е разрешено да се лови
Ти сериозно ли бе???100 % ли си сигорен???
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”