Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аааааа, нидьей така уе, Краско, то Павлето е пич, само трябва да го схванеш....също кът с Ицето навремето, 'ма ся ти е на сърце, нъл тъй?stonetales написа:Павле, темата там свърши, а развитието и - и с твоя помощ не ми хареса.
......

Вярно, че заглавието на онаа тема беше нещо като "изодзадзе", та просто внимавай как ги кръщаваш.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Няма да им правя психоанализ на П.И. и на Кроки /нит ми е работа,нит удоволствие/,поради какви причини приказките за "отвътре" ,са им се сторили като "изотзаде".Ама тази тема не трябва да се похабява и да се спира най-малкото за това,че прехода не е свършил и както изглежда скоро няма извъобще да свърши
А на примера реагирах,щото съм се нагледал на такива "герои на нашето време ",че да се чудиш дни и нощи къде са расли и дали трева не са пасли,докат са расли.Нека поне в тази тема не си " мерим ...ките",ами всеки в свободна форма да си излива съображенията,страховете,обективните притеснения и т.н.във връзка с нескончаемия преход,вътрешната ни готовност да преминем все пак през него и спъванията ни по пътя.Така и зимата ще премине по-безболезнено,пък и риболова ще ни се услади повече.И без това имам тягостното усещане,че точно този живот през прехода за повечето от нас няма да е много дълъг.За това,замезвайте качествено,пийвайте,ходете с удоволствие на риба и примирение на работа и ...от тука всеки може да си допълни каквото си иска,важното е често да става купон и джумбуш

- GODzillata
Moe пък да са я пушили...INCUBUS написа:...дали трева не са пасли,докат са расли....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
Добър пост на INCUBUS, изцяло го подкрепям,
Ако на някой не му харесва прехода - да си пусне тема за друг такъв, по негов тертип.
А в този да сме доброжелателни и позитивни, щото външните дразнители са ми достатъчни, че да се появят и вътрешни.
Чируз,
"Добро утро" не е достатъчно,
Пусни снимка на някоя колежка по потник, че да си раздвижим малко въображението.
Ама да е хубава, поне като В 12.
Колегите в "Излети" цяла тема създадоха, а ние си останахме само с този персонаж и здравата девойка с големите шарани.
Все пак е зима, скучно е
!
Ако на някой не му харесва прехода - да си пусне тема за друг такъв, по негов тертип.
А в този да сме доброжелателни и позитивни, щото външните дразнители са ми достатъчни, че да се появят и вътрешни.
Чируз,
"Добро утро" не е достатъчно,
Пусни снимка на някоя колежка по потник, че да си раздвижим малко въображението.
Ама да е хубава, поне като В 12.
Колегите в "Излети" цяла тема създадоха, а ние си останахме само с този персонаж и здравата девойка с големите шарани.
Все пак е зима, скучно е

- stonetales
- разбира нещата
Леле, Годзи, ама и ти си едно куку:)
Пък сериозен човек изглеждаш на живо:)
Нямам нищо против никого, тъй като всеки си е башка луд, (апат го кучеата), но размяната на реплики с Ицо - преди време - ми беше предела на търпимост. Дотогава си траех, опитвах се да влизам в диалог с диванета, но просто ми писна.
Ако нещо са се обидили хората - да си се обиждат. Явно го могат. Ако не - живи и здрави:)
По въпроса за продължение на темите...
Абсолютно съзнавам, че на първо четене предизвиквам реакции от рода на "Кък да го не утрепеш тоя идиот?" Реакцията на Ицо беше чист лакмус за това:)
От друга страна цялата тема е Толкова субективна, че няма на къде повече. Но това съм си аз.
Но не мога да бълвам с години неща, които не съм преживял или осмислил, щото ще лъжа, пък това не ми е интересно. Това, (още два-три поста) дет съм го написал досега, е минало през мен, изваждал съм го на час по лъжичка от някъде си. В един известен смисъл то има претенции за истинност - та дори и само за мен.
Та исках да кажа, че нямам представа дали мога да продължа с развиване на двете теми. Ако ми щукне отвътре - с удоволствие. Обаче на практика се получава така, че както стоя или правя нещо, идеята за следващия пост разбива вратата с взлом и идва при мен за да го напиша. Яде ме отвътре да го направя. Така -да. Ала инак няма как да стане!
Освен ако някой или някои не подемат и не започнат да споделят свои наблюдения:)
Пък сериозен човек изглеждаш на живо:)
Нямам нищо против никого, тъй като всеки си е башка луд, (апат го кучеата), но размяната на реплики с Ицо - преди време - ми беше предела на търпимост. Дотогава си траех, опитвах се да влизам в диалог с диванета, но просто ми писна.
Ако нещо са се обидили хората - да си се обиждат. Явно го могат. Ако не - живи и здрави:)
По въпроса за продължение на темите...
Абсолютно съзнавам, че на първо четене предизвиквам реакции от рода на "Кък да го не утрепеш тоя идиот?" Реакцията на Ицо беше чист лакмус за това:)
От друга страна цялата тема е Толкова субективна, че няма на къде повече. Но това съм си аз.
Но не мога да бълвам с години неща, които не съм преживял или осмислил, щото ще лъжа, пък това не ми е интересно. Това, (още два-три поста) дет съм го написал досега, е минало през мен, изваждал съм го на час по лъжичка от някъде си. В един известен смисъл то има претенции за истинност - та дори и само за мен.
Та исках да кажа, че нямам представа дали мога да продължа с развиване на двете теми. Ако ми щукне отвътре - с удоволствие. Обаче на практика се получава така, че както стоя или правя нещо, идеята за следващия пост разбива вратата с взлом и идва при мен за да го напиша. Яде ме отвътре да го направя. Така -да. Ала инак няма как да стане!
Освен ако някой или някои не подемат и не започнат да споделят свои наблюдения:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Павел Иванов
Аре па ти ш го трепеш
Тва тоя де , по Фьодор Достоевски в новое форумно
Много по-отвътре идва на човек да му се радва , радва , радва .......

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Камък,
Не се коркай бе, все пак пишем в 55-та страница,
А е хубаво всеки да пише така, както го чувства, иначе какво ще му е интересното, ако всички реагираме еднакво.
А, колкото до втората ти тема - нито пиша в нея, нито я чета, по причини които нямат връзка с теб.
Не се коркай бе, все пак пишем в 55-та страница,
А е хубаво всеки да пише така, както го чувства, иначе какво ще му е интересното, ако всички реагираме еднакво.
А, колкото до втората ти тема - нито пиша в нея, нито я чета, по причини които нямат връзка с теб.
Колега,Петков,дали колежката се доближава до твоя"кумир" В-12 и ще задоволи ли високите ти изисквания,за да се развие въображението в тези снежни и студени нощи!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Като гледам, има си всичко, което харесвам! Даже и плосък корем, който вече рядко се среща.
Само е малко отегчена, може би защото не и кълве, а
!
И пръта и е малко дълъг, ама и В 12 работеше с яки щеки!
Малко е неприлично на нашите години да заглеждаме толкова млади девойки, ама ще се оправдаем със зимата и скуката
!
Само е малко отегчена, може би защото не и кълве, а

И пръта и е малко дълъг, ама и В 12 работеше с яки щеки!
Малко е неприлично на нашите години да заглеждаме толкова млади девойки, ама ще се оправдаем със зимата и скуката

-
- кандидат преподавател
Не ми аресва,драги апапи-плосък корем,ма стърчащи ръбести колене,къси подбедрици,надигнати с таквиз "трупале",да не говорим за ниското неандерталско челце,прикрито с първичен бретон,за нещастните гърдички тип "недорасла мандаринка" и обърнете повече конкретно внимание на профила-има сгрешена захапка със стърчаща напред долна челюст "кат вали,ми се пълни с вода устата".Като я гледам таз душа,още по-студена ми се вижда зимата и по-безнадеждно идването на пролетта 

На мен пък ми изглежда доста съсредоточена,не знам само дали мисълта и е дали ще се потопи"плувката"!?G.Petkov написа:....
Само е малко отегчена, може би защото не и кълве, а!...
Недей така,размерът винаги си е от значение!G.Petkov написа:....И пръта и е малко дълъг, ама и В 12 работеше с яки щеки!....
Простено ни е,нали тази зима служим на себе си!?G.Petkov написа:....Малко е неприлично на нашите години да заглеждаме толкова млади девойки, ама ще се оправдаем със зимата и скуката!

Пийни още две мастички и вярвам,че ще започнеш да я харесваш!?INCUBUS написа:Не ми аресва,драги апапи-плосък корем,ма стърчащи ръбести колене,къси подбедрици,надигнати с таквиз "трупале",да не говорим за ниското неандерталско челце...................

Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Яну 09, 2012 11:29 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Поста на INCUBUS попари всякакво въображение
!
Ако тръгнем по неговите съждения, ще отхвърлим 90 % от нежния пол.
Предлагам компромисно решение - става с малки забележки
!

Ако тръгнем по неговите съждения, ще отхвърлим 90 % от нежния пол.
Предлагам компромисно решение - става с малки забележки

-
- кандидат преподавател
Е-е-,приема се,бе, вие от майтап не разбирате ли ,кат са знам къв урунгел съм,мога ли въобще да имам някакви претенции?.Мноо си е арно,и както викали гърците "нали е цуздо,модзе" 

- stonetales
- разбира нещата
Захапка тип "Смядовска луканка":)
Ицо - верно, че "момата" е тип пушачка и кафепийка, да не допълвам...., ала Телескопа само това е предложил на вниманието ни:)
Пък и ти си стар, опитен, езерен вълк - покажи нещо свястно, нам, неопитните:)

Ицо - верно, че "момата" е тип пушачка и кафепийка, да не допълвам...., ала Телескопа само това е предложил на вниманието ни:)
Пък и ти си стар, опитен, езерен вълк - покажи нещо свястно, нам, неопитните:)

Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
НЕ СТААТ!
Ни една от трите снимки не стаа! Може би са подходящи за кабина на ТИР, но за рибарски форум не ги бива. Пръвата-милата ич не и е там мястото, фанала е таа гьостерица колко да я снимат и ич не е щастлива. Дет вика Големото Камик, по си я представям в забутано квартално кафе седнала на захабен пластмасов стол с цигара у устътъ.
А пък тая последната, ако ми фане така въдицата през средата ще си я излежа и като изляза пак си лофкам рипки.
Ни една от трите снимки не стаа! Може би са подходящи за кабина на ТИР, но за рибарски форум не ги бива. Пръвата-милата ич не и е там мястото, фанала е таа гьостерица колко да я снимат и ич не е щастлива. Дет вика Големото Камик, по си я представям в забутано квартално кафе седнала на захабен пластмасов стол с цигара у устътъ.
А пък тая последната, ако ми фане така въдицата през средата ще си я излежа и като изляза пак си лофкам рипки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.