Болонеза Globe New Hunter?

Модератор: sapuna

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Болонеза Globe New Hunter?

Мнение от lusienn »

И-аз имам хънтъри-и болонези и директен и телемач-здрави са като ги пазиш,иначе верно са по къси отколкото пише.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

stefanotis написа:
kokoparcala написа:
stefanotis написа:Не съм ползвал но са мн. слаби за тез пари, в смисъл върховете са слаби. В един рибарски Магазин, счупих един връх без никакво усилие и се наложи да го купувам.
Така че си вземи нещо по скъпо и качествено.
Тва са пълни глупости като не си ползвал колега не изказвай мнения
f1team написа:Някой ползвал ли е такава болонеза - 4 или 5 метра. Доста са евтини, но дали биват като качество/качества? Ако някой има опит с New Hunter Bolo да сподели
колега има много теми за тази марка и тази пръчка поразрови се с търсачката и ще видиш това е удивителна пръчка
П.П.пускаи си темите в правилен раздел за напред поздрави
Парцал давам си мнението, ами ако без да искаш я настъпеш или натиснеш, какво става, отиваш до магазина за нов връх. М/У другото, продавам една на части.
Аре млък
Давам само пример:Изображение
Това е 10 кила и е с ню хънтър изкарано а ти колега ако искаш си минавай с валяк през пръчките къв е тоя пример всяка пръчка е нежна ако е настъпиш аз я имам от 2 години 5-та и никви проблеми не съм виждал с нея нито с транспорт натискал сам я и коршум съм хвърлял с нея и невиждам къв е проблема а момчето иска мнение точно за тази пръчка не сега да му препоръчваме шимано за 300 лева нали така? Ти не даваш мнение за пръчката от опит че си я използвал ми просто си чупил неква пръчка и аре ся тя боклук ми ако беше друга марка пак ли ша е боклук :smt017 аре успех ма за мен тва е отлична пръчка всичко това си е мое мнение пък вия колеги както искате го разбирайте ако съм убидил някой се извинявам колега stefanotis не се сърди :drinkers:
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

благодаря за всички мнения и за препоръките за скъпи такъми, но досега не съм хванал риба, която да ме пита колко ми струва въдицата... просто ми трябва някаква що-годе читава въдица за малко пари, която ще влиза в употреба 2-3 пъти в месеца и надали ще се налага да вадя шарани като този на снимката :)...в един магазин гледах болонеза на Мичъл - 4 м, за 78 лв, но тежеше повече от 3 мертов телескоп от фибро стъкло...за качеството на изработка да не говорим...все едно са я правили 7 годишни китайчета в час по трудово :))
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

преди години имаше един гьол на село, на който ходеха доста рибари, всички с купени въдици (различни класове и марки) и всички ловяхме само дребни рибета и по 2-3 каракуди по 250-300 грама на ден. Само един пич от селото идваше с две сопи (в прекия смисъл на думата - две криви сливови пръчки) със завързана корда отпред, коркова тапа и оловна пломба за тежест. Той за 2 часа хващаше 5-6 от споменатите каракуди и си тръгваше, а ние с купешките въдици си чешехме крастата с дребосъци. Стръвта на всички беше еднаква - земен червей.
Вие си правете извода дали скъпите такъми имат значение за улова!
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

f1team написа:преди години имаше един гьол на село, на който ходеха доста рибари, всички с купени въдици (различни класове и марки) и всички ловяхме само дребни рибета и по 2-3 каракуди по 250-300 грама на ден. Само един пич от селото идваше с две сопи (в прекия смисъл на думата - две криви сливови пръчки) със завързана корда отпред, коркова тапа и оловна пломба за тежест. Той за 2 часа хващаше 5-6 от споменатите каракуди и си тръгваше, а ние с купешките въдици си чешехме крастата с дребосъци. Стръвта на всички беше еднаква - земен червей.
Вие си правете извода дали скъпите такъми имат значение за улова!
Да ме извиняваш Батка , ама като ти чета постовете , и се замислям дали въобще си струва да пише човек. Ми то едно време си е за едно време. Аз помня бензина 0.74 ст , па сега как е ? Едно време имаше и риба , нямаше арендатори , нямахме и много избор на такъми , да не кажа почти никакъв. Ама тва е минало свършено. Като си си решил че ще ловиш с компромиси , не виждам смисъл да занимаваш хората с това. Още веднъж извинявай ако мойте думи те обиждат по някакъв начин , но си мисля че въдици не се копуват всеки ден , а и не сме толкова БОГАТИ , та да копуваме евтини работи !
Върл Shimano фен!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

споко не се обиждам :) прав си че не сме богати и за това не може всички да си купуваме Шимано. Затова търся нещо евтино, което да става. Ако си ловил с въдицата за която питам (в което много се съмнявам) си кажи мнението.
И ти не се обиждай, но ако ще си купувам Шимано няма да искам чужди мнения - знам че продуктите им са хубави!!!
А за Ню Хънтара прочети какво са написали другите - който го използва е доволен. Мен това ме интересуваше!!!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

:lol: Четеш ми подписа , а не постовете. Някъде да вядя да пиша Шимано ?
Всеки иска да кара Мерцедес , но не всеки може да си го позволи. Пък и да си го купиш, каква файда като не можеш да го караш ?
Първата ми болонеза , си я направих сам . Беше през 1987г. От един гол телескоп - Ултрагрип , /чул ли си я тази марка / сложих пет водача , /няма да ти казвам как се сдобих с тях , особено с подвижния/ , и си мислех , че съм открил топлата вода . Представяш ли си учудването ми , години по-късно. В ония години , инфото, беше табу. Та да ти кажа , че съм ловил с трастики , и пак мога да лова , ако се наложи. А това че съм стигнал до определена марка , е плод на стаж , опит ,преценка и анализ. Но явно думите са ми излишни. Пожелавам ти успех.
п.п. Ако видя твоя тема , с питане , коя от истинските пръчки да си взема , /щото ми дойде акъла / ще ти отговоря с удоволствие. Дотогава....... :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

simo72 написа::lol: Четеш ми подписа , а не постовете. Някъде да вядя да пиша Шимано ?
Всеки иска да кара Мерцедес , но не всеки може да си го позволи. Пък и да си го купиш, каква файда като не можеш да го караш ?
Първата ми болонеза , си я направих сам . Беше през 1987г. От един гол телескоп - Ултрагрип , /чул ли си я тази марка / сложих пет водача , /няма да ти казвам как се сдобих с тях , особено с подвижния/ , и си мислех , че съм открил топлата вода . Представяш ли си учудването ми , години по-късно. В ония години , инфото, беше табу. Та да ти кажа , че съм ловил с трастики , и пак мога да лова , ако се наложи. А това че съм стигнал до определена марка , е плод на стаж , опит ,преценка и анализ. Но явно думите са ми излишни. Пожелавам ти успех.
п.п. Ако видя твоя тема , с питане , коя от истинските пръчки да си взема , /щото ми дойде акъла / ще ти отговоря с удоволствие. Дотогава....... :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Браво братле и мерси за подкрепата. :wink:
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
acer86
новобранец
новобранец

Мнение от acer86 »

nedved3 написа:Колега имам такава на 6 метра взех си я моналата зима стана ми любима няма проблеми с ваденето на риби до 2 килограма.За парите си е супер
to4no taka skobari 2.5kg sas 7metrovata e shou bez zavesi za tezzzi pari strahotna pra4ka
acer86
новобранец
новобранец

Мнение от acer86 »

stefanotis написа:
kokoparcala написа:
stefanotis написа:Не съм ползвал но са мн. слаби за тез пари, в смисъл върховете са слаби. В един рибарски Магазин, счупих един връх без никакво усилие и се наложи да го купувам.
Така че си вземи нещо по скъпо и качествено.
Тва са пълни глупости като не си ползвал колега не изказвай мнения
f1team написа:Някой ползвал ли е такава болонеза - 4 или 5 метра. Доста са евтини, но дали биват като качество/качества? Ако някой има опит с New Hunter Bolo да сподели
колега има много теми за тази марка и тази пръчка поразрови се с търсачката и ще видиш това е удивителна пръчка
П.П.пускаи си темите в правилен раздел за напред поздрави
Парцал давам си мнението, ами ако без да искаш я настъпеш или натиснеш, какво става, отиваш до магазина за нов връх. М/У другото, продавам една на части.
Аре млък
ahaha ami to 43 nomer kubinka 108kg i teb da te nastapq shte vidish zor
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Колега acer86 ...... не,че нещо - ама тая тема скоро ще има годишнина,а и с тая маймуница постовете ти няма да изкарат много ....... :idea:
complast
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от complast »

Симо,
кат те глеам и пури пушиш и тежко го раздаваш.За едни роболова е спорт за други гъзария/като пурите/.Аз си меткам с евтино 5м Хънтърче и съм ловил шаранчета по
кило и половина на Расово у клечките.Често го ползвам и с ваглер за костури.Не знам
колко тежи и не ме интересува.
Айде наздраве!
ПС. И що си мислиш,че ти ще определяш кой са истинските въдици.
ППС.Никога няма да имаш най-скъпата въдица щото ще се намери винаги по-скъпа и гъзарска
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Здравейте, кажете къде в Пловдив може да се закупи връх, че аз имам същия проблем. Скъсах повод и я ударих в дървото зад мен. Благодаря предварително!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

livinginchaos написа:Здравейте, кажете къде в Пловдив може да се закупи връх, че аз имам същия проблем. Скъсах повод и я ударих в дървото зад мен. Благодаря предварително!
Пробвай в Булит 2000.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”