Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос за пръчка???
Модератор: sapuna
- Harmanlieca
- новобранец
Въпрос за пръчка???
Пръта ми е SPRO Exclu Spin 3.00m. акция 5-25 гр. Става ли за мятане на блесни и воблери за лефер?ако може да ми дадете съвет. И има ли възможност за изхвърляне и на бомбарди?
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
- Harmanlieca
- новобранец
Дели, знам че е малко късичък пръта но на 3.60м. акцията е 30-60гр.и затова си взех този.Бях си харесал един D.A.M. Seahawk Pro Stek на 3.30м. и с акция 10-40 но от фишинг мания ми се обадиха и ме "зарадваха" че е останал само един итой бил дефектен та не искали да го изписват от склада,та затова този.Ама нищо аз съм към 1.90 дълъг така че ше се опраим някак си 

Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Здравейте. Към Харманлиеца - имам двусезонни наблюдения върху пръчка като твоята, но 3,60м и акция 30-60г. Много добре се държи със блесна Abu Garsia/Tobu 20g. Дори и с малкия размер Abu (7g) се представя много добре - вадила е и лефери. По-добре е с малко по-твърда пръчка да ловиш на блесна. Това е мое скромно мнение, разбира се.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм си набелязъл една пръчкичка от доста време,но все нямам пари,или ми трябват за нещо друго.В края на месеца ще си купя една такава,не струва милиони,някъде под 40 лв беше.На мен ми трябва колкото може по-универсална пръчка,а Starlyne FX PROJECT е точно моя тип.Един колега ми я беше препоръчал за риболов на заргана,но като огледах характеристиките е идеалната за мен пръчка,става за спинингов риболов,за бомбарда,за плувка,за леко дъно,чепаре и т.н.
Ето и сайта към нея,обаче в магазина като я гледах имаше един много специален макародържач,не съм виждал подобен,хареса ми,но на снимката в сайта сякаш го няма.
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... fa0557b634
Ето и сайта към нея,обаче в магазина като я гледах имаше един много специален макародържач,не съм виждал подобен,хареса ми,но на снимката в сайта сякаш го няма.
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... fa0557b634
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Harmanlieca
- новобранец
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди по-малко от час излязох от магазина с тази пръчка.За тези пари/42лв/,просто няма какво повече да искам.Перфектната пръчка,пасва ми идеално.Пасва й и машинката Тебен300.
Макародържача е пластинков,супер ме кефи.Горе съм посочил характеристиките на пръчката.
Есенния риболов за мен започна от днес,момчета!
Поздрави и да ги мятаме!

Макародържача е пластинков,супер ме кефи.Горе съм посочил характеристиките на пръчката.
Есенния риболов за мен започна от днес,момчета!

Поздрави и да ги мятаме!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Малкото рибарче
- новобранец
Няма да съжаляваш! Пръчката си е ОК! И най-важното - хваща много.Камбата написа:Преди по-малко от час излязох от магазина с тази пръчка.За тези пари/42лв/,просто няма какво повече да искам.Перфектната пръчка,пасва ми идеално.Пасва й и машинката Тебен300.![]()
Есенния риболов за мен започна от днес,момчета!![]()
![]()
![]()
Поздрави и да ги мятаме!![]()
![]()

Не съм ловец, но съм рибар!