Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир "Пчелина"
Язовир "Пчелина"
Извинявам се за объркването,но качването на снимките ми даде проблем.
В 5.45 часа се озовах на:
.
След тегаво начало се започна и кълване.Съвсем случайно според мен хванат на малко костурче за стръв.

Имаше и такива екземпляри като повечето бяха пуснати,но тази се оказа много лакума и замина в живарника:

Жегата свърши и своята работа

Определям риболова за успешен защото равносметката е такава:

Язовира много ми харесва защото почти никога не съм капо.Кълве и в най-голямата жега.
Наслука на всички колеги
В 5.45 часа се озовах на:

След тегаво начало се започна и кълване.Съвсем случайно според мен хванат на малко костурче за стръв.

Имаше и такива екземпляри като повечето бяха пуснати,но тази се оказа много лакума и замина в живарника:

Жегата свърши и своята работа

Определям риболова за успешен защото равносметката е такава:

Язовира много ми харесва защото почти никога не съм капо.Кълве и в най-голямата жега.
Наслука на всички колеги
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Язовир "Пчелина"
Не го упреквай човека!Прав си е в случая.А за костурите всички знаем,че почти невъзможно да оцелеят след лапване!ceco65 написа:Имаше и такива екземпляри като повечето бяха пуснати,но тази се оказа много лакума и замина в живарника:
Браво Цецо!Наистина успешен излет!
Дрън-дрън,ярина!Късаш влакното и рибата си живее-животът!
Готов съм,да те обезщетя с нова кука и ролка влакно за повод!
Иначе,браво за костурите.
Ако ги връщате сулките сега,след 2 години рибите ще са по кило-две!Вервай ми!Чух хиляда пъти,че от Лобош вадят и прибират маломерни сулки.Е за това ще си останете с тях и ще гледате снимки на бели по нета,защото не мислите в перспектива!Жалко за вас,не за мен!И на Лобош има бели,но от мрежари вие нямате достъп до тях!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Troli, сигурен съм, че си виждал нагълтали сулки. Живеят, но не и когато куката е в хрилете и рибата кърви още при ваденето, щом колегата е пуснал другите, значи е имал желание да спаси и тази.
Към Цецо65
Колега рядко се срещат по-отблъскващи снимки.
Постарай се другия път да снимаш по-малко трупове и повече краси риби
Успех и наслука
Към Цецо65
Колега рядко се срещат по-отблъскващи снимки.
Постарай се другия път да снимаш по-малко трупове и повече краси риби
Успех и наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
.
нещо не те разбирам за снимките поясни ако обичаш
=
здравей светльо.ето,че се появи и ти.не мога да се свържа по тел. с теб кажи какво става.ако го прочетеш прати някакъв актуален тел.на лс.да се чуем