Някой за компания по Янтра?

Модератор: Кърцата

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Някой за компания по Янтра?

Мнение от topsoft »

Здравейте колеги. Утре ще пътувам командировка за В.Търново ( от София съм) и в петък имам време за един риболов по реката. Някой има ли желание да ме поразведе из дебрите на реката. Казвам се Иво, на 30г. сравнително социален и не много досаден.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Някой за компания по Янтра?

Мнение от Mr.Barry »

topsoft написа:Здравейте колеги. Утре ще пътувам командировка за В.Търново ( от София съм) и в петък имам време за един риболов по реката. Някой има ли желание да ме поразведе из дебрите на реката. Казвам се Иво, на 30г. сравнително социален и не много досаден.
Извинявам се за СПАМ-а!
ХАХА много добо представяне, разсмя ме доста... и НЕ МНОГО досаден :lol: :lol: Браво, колега. Дано ги наскубиш там.
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

С удоволствие бих направил един излет с теб колега,но за съжаление ще съм на работа.Бих ти препоръчал да отидеш под моста на магистралата за Варна.Подучувам от старите куки в квартала,че вадят риби ама какви,кой да ти каже.Ако имаш път към центъра на града аз работя точно между хотелите Етър и Интер в един строителен изкоп и мога да ти кажа и други места по реката.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

batistuta написа:С удоволствие бих направил един излет с теб колега,но за съжаление ще съм на работа.Бих ти препоръчал да отидеш под моста на магистралата за Варна.Подучувам от старите куки в квартала,че вадят риби ама какви,кой да ти каже.Ако имаш път към центъра на града аз работя точно между хотелите Етър и Интер в един строителен изкоп и мога да ти кажа и други места по реката.
Колега, остави на ЛС един телефон да ти звънна, мисля че ще мога да мина да се видим за малко.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

topsoft написа:сравнително социален и не много досаден.
да бе да, разправяй го това на тия де не те познават :butthead:
:lol: :lol:
Шегувам се, колегата е пич та дрънка, и наистина не е много досаден :lol:
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

topsoft написа:
batistuta написа:С удоволствие бих направил един излет с теб колега,но за съжаление ще съм на работа.Бих ти препоръчал да отидеш под моста на магистралата за Варна.Подучувам от старите куки в квартала,че вадят риби ама какви,кой да ти каже.Ако имаш път към центъра на града аз работя точно между хотелите Етър и Интер в един строителен изкоп и мога да ти кажа и други места по реката.
Колега, остави на ЛС един телефон да ти звънна, мисля че ще мога да мина да се видим за малко.
0878 617 727-Валери.Няма защо да го давам на ЛС,на никой не дължа пари :D
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

В момента ловят скобари,мрени и морунажи,около с.Драганово.Чувам че се обаждат и добри щуки по корекцията на реката.За съжалиние не ми остава време да отида.Наслука !
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

_ribar4eto_ написа:В момента ловят скобари,мрени и морунажи,около с.Драганово.Чувам че се обаждат и добри щуки по корекцията на реката.За съжалиние не ми остава време да отида.Наслука !
Не съжалявай колега,че нямаш време да идеш,освен ако не искаш да ти отнесат главата с някой тройчица.Плачевно е.....
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”