Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Купува-Продава - обединение?
Модератор: sapuna
Купува-Продава - обединение?
Дали е възможно да се обединят двата подфорума Продава(риболовни) и Купува(риболовни)? На всеки е ясно, че подфорум Продава е по-посещаван, от колкото Купува. Смятам, че обединението на двата подфорума ще доведе до повече преглеждания на темите, които са свързани с купуване на риболовни неща, а това ще е в полза на много потребители във форума. Според мен и други биха подкрепили това предложение. Не вярвам това обединение да доведе до затруднения в работата на модераторите - техния брой е достатъчен за да се налага незабавен контрол върху правилното публикуване на темите и мненията в тях.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Купува-Продава - обединение?
Против!
Следя само "Продавам", така че сливането ще ми пречи, както на мен, така и на други като мен. А, който иска да следи "Купувам", просто клика на под форума и готово.
Измислено е идеално!
Следя само "Продавам", така че сливането ще ми пречи, както на мен, така и на други като мен. А, който иска да следи "Купувам", просто клика на под форума и готово.
Измислено е идеално!

И аз мисля,че отделни ,подфорумите са по-прегледни и необъркващи.Наслука!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Измислено е във Фишинга, но не и тука.
Една случка,
Търся фидер , пускам тука обява че търся и нищо 2 месеца, пускам във Фишинга и понеже са събрани двете директории веднага излезна човека който ми трябваше със нещото което търся.
Примерно аз имам еди какво си , но си харесвам по хубаво, в същото време прочитам че някой търси моето нещо и му го продавам (никога не влизам в "купувам" когато продавам) добавям си някой лев и си купувам нещото което ми е харесало.
Една случка,
Търся фидер , пускам тука обява че търся и нищо 2 месеца, пускам във Фишинга и понеже са събрани двете директории веднага излезна човека който ми трябваше със нещото което търся.
Примерно аз имам еди какво си , но си харесвам по хубаво, в същото време прочитам че някой търси моето нещо и му го продавам (никога не влизам в "купувам" когато продавам) добавям си някой лев и си купувам нещото което ми е харесало.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Още едно против от мен.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
аз също съм против- мисля,че сега е много по-добре,а и не съм привърженик на постоянните промени .Защо трябва да е като на друго място-сегашната визия ми харесва.
Ма верно угодия няма...
Преди като беше обединен и се казваше "Купува-Продава" непрекъснато имаше недоволни и искаха да се разделят, че се били бъркали кои обяви да гледат. Дега като се раздели подфорума, пък почва да се реве за обратното, обединен да бъдел...
Преди като беше обединен и се казваше "Купува-Продава" непрекъснато имаше недоволни и искаха да се разделят, че се били бъркали кои обяви да гледат. Дега като се раздели подфорума, пък почва да се реве за обратното, обединен да бъдел...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бе я нищо не барайте по форума ве.
И аз търсих да купя нещо.Нямам отговори.
Сега на форума ли да се сърдя ? - тъпо ще е.
Всяка сериозна промяна на форума води до негативни последствия.
Такъв е форума - настройвайте се според него.
Не форума да се настройва според отделни индивиди.
И аз търсих да купя нещо.Нямам отговори.
Сега на форума ли да се сърдя ? - тъпо ще е.
Всяка сериозна промяна на форума води до негативни последствия.
Такъв е форума - настройвайте се според него.
Не форума да се настройва според отделни индивиди.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА