Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Най-добрия воблер.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- eroucma
- разбира нещата
Re: Най-добрия воблер.
Аиде да не е само Павел и аз да те заям, колега темата ти е озаглавена Най-добрия воблер. аз ли съм в грешка нещо или в нея трябва да става въпрос за воблери.antonivanov написа:добре де що винаги само ти се заяждаш с хората като не ти харесва по добре си замълчи
А като ти гледам последният въпрос
antonivanov написа:здравейте бихтели ми подсказали нещо за тази клатушка fighter robinson прилича малко на циклопа на мепс
трудно мога да всържа имената за, които питаш с някой воблер.
За отделните неща, които те интересуват си има отделни места където се пита, незабравяй, че освен че ти си автора на темата и си задал въпросите тази тема ще я четат хора със сходни питания и ще очакват конкретен отговор, а не твоите объркани мисли- как с 2 въпроса да станем спинингист номер 1 в света и да си намерим спонсор

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- новобранец
Оставете караниците, да се върнем на воблерите!
Аз мисля, че двете разновидности на Rapala - Husky Jerk и Deep Down Husky Jerk стават эа почти всички риби и водоеми в България. Като изключим малките планински поточета.Те са ми фаворитите.
П.С Не съм бил на всички водоеми!
Аз мисля, че двете разновидности на Rapala - Husky Jerk и Deep Down Husky Jerk стават эа почти всички риби и водоеми в България. Като изключим малките планински поточета.Те са ми фаворитите.
П.С Не съм бил на всички водоеми!
Според мен, това са тясноспециализирани воблери, по-подходящи за тролинг. Един наистина "универсален"(казвам го условно, защото универсални неща няма) и евтин воблер е например "Салмо Хорнет" и "Голди Файтър". Те със сигурност биха ловили навсякъде, включително и в малките поточета. Не, че и аз съм ловил навсякъде. 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Най-добрия воблер е тоя, дето още не съм си го купил

-
- научил се да хвърля
+1ivo Vratsa написа:Най-добрия воблер е тоя, дето още не съм си го купил![]()
Иначе чудесни ресултати имам на Area Man-a
- къца - кълве
- сериозен играч
Най-добрия воблер, може да се излъчи в състезание.ivo Vratsa написа:Най-добрия воблер е тоя, дето още не съм си го купил![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Формата и външния вид са без значение, важно е поведението във водата. Но аз вече казах, всичко се решава на реката, другото са празни приказки.