Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Малко съм "болничък" днес, че вчера някой дръпна смукача, ала - какво ще има на 88 страница?:)
Бачо Георге - добре че беше ти, че и до тук нямаше да докретаме:)
Бачо Георге - добре че беше ти, че и до тук нямаше да докретаме:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
Кво сте я захапали тая 88 страница, какво ще става като я стигнем, света ли ще се затрие, форума ли, рибите ли ще свършат.....или каките ще вдигнат гащите 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Краси , силно противоречива личност си гледам
До скоро обвиняваше сферата за това че си спрял да ядеш физическа храна а ся чакрите
Баси , тая циганска дума ми бърка некъде а ти си я споменал едно кило пъти сал в един пост . Мани ами и на китайчетата от Шао Лин им я натрапи за което съм сигурен че няма да ти простят поне до другият Джулай . Като лицензиран семпай , с международен сертификат , само на първо четене се сещам за поне десетина не цигански думи които много добре описват различните етапи на дишането ама айде
Сега последно , спрял си храната ама се наливаш с ментета и после те цепи глава ? Упоменатото от смолянският египтянин бърбънче от Лидъл е с наистина много добри фкусови и ароматни качества , освен това от литър от него глава не боли особено когато е поето с подобаващо количество физична храна . Само да те предупредя - прекаленото взиране в слънцето води най-вече до преждевременно увреждане на ретината и скоропостижна кокоша слепота та не им се предоверявай на ония де много го хвалат слънцеядството 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- stonetales
- разбира нещата
ХАХАХАХАХААААААААААА:)
ААААбе, Павле, Човека иска да се стреля, а ти ми вадиш разни семпайски сертификати.
Аз пък нито съм семпай, нито имам сертификат. Нищо нямам и нищо не съм.
Вече почти две години попадам на странни екземпляри, дето , хем "не им е интересно", хем продължават да четат "глупостите ми", хем ми дават съвети какво и как да не пиша, хем искат да си причиняват болка с огнестрелно оръжие, хем на лични ме молят да спра - или пък да продължа или пък кой знае още какво ще им се прииска.
Аз Павка, постъпих малко по-различно от теб. Вместо да развявам разни документи, преди двайсетина години събрах де що имам дипломи и разрешителни, метнах ги в едно пликче и на боклука. Оставих си личната карта(паспорта) и шофьорската книжка - зер без тях не може наистина. Оттогава насам чистя останалите неща, до които се докопам.
Не е задължително това да е твое достояние. Нито на който и да е друг.
И сега си имам само две ръце и един Красимир. Е, малко е, ама от сърце:)
Не се и съмнявам, че пак ще ми намериш кусури. Всъщност - Съм Абсолютно сигурен. Само, пази се, моля те, да не вземеш да се погледнеш в огледалото, че току виж не ти харесало нещо и си ми го приписал отново:)
Ще ме попиташ тогава - и с право - защо пиша?
Имам готов отговор, продиктуван ми от друг "незаинтересован" - Неистово Търся Одобрението ти!!!
ААААбе, Павле, Човека иска да се стреля, а ти ми вадиш разни семпайски сертификати.
Аз пък нито съм семпай, нито имам сертификат. Нищо нямам и нищо не съм.
Вече почти две години попадам на странни екземпляри, дето , хем "не им е интересно", хем продължават да четат "глупостите ми", хем ми дават съвети какво и как да не пиша, хем искат да си причиняват болка с огнестрелно оръжие, хем на лични ме молят да спра - или пък да продължа или пък кой знае още какво ще им се прииска.
Аз Павка, постъпих малко по-различно от теб. Вместо да развявам разни документи, преди двайсетина години събрах де що имам дипломи и разрешителни, метнах ги в едно пликче и на боклука. Оставих си личната карта(паспорта) и шофьорската книжка - зер без тях не може наистина. Оттогава насам чистя останалите неща, до които се докопам.
Не е задължително това да е твое достояние. Нито на който и да е друг.
И сега си имам само две ръце и един Красимир. Е, малко е, ама от сърце:)
Не се и съмнявам, че пак ще ми намериш кусури. Всъщност - Съм Абсолютно сигурен. Само, пази се, моля те, да не вземеш да се погледнеш в огледалото, че току виж не ти харесало нещо и си ми го приписал отново:)
Ще ме попиташ тогава - и с право - защо пиша?
Имам готов отговор, продиктуван ми от друг "незаинтересован" - Неистово Търся Одобрението ти!!!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Муахахаха.....к'ва либОФФ има тук!
АБе вие май и картички за св. Валентин ще почнете да си менкате...

АБе вие май и картички за св. Валентин ще почнете да си менкате...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата
ХАХА ХААААААААААА:)
Годзи - а за теб - захаросан Глиган на клечка. И с по-препечена кожичка - да е счезнал холестерола:)
Годзи - а за теб - захаросан Глиган на клечка. И с по-препечена кожичка - да е счезнал холестерола:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Павел Иванов
Гуе го па тоя
Ще създадеш грешно фпечатление на хората че съм ти писал нещо на ЛС
То бива либофф , бива , ама още не сме толкоз интимни сметам
Инак ако не друго секвите тапии удостоверяват нещо и е хубаво да се пазат щот инак човек се требва да доказва нещо на неверующите . Е в моят случай имам доказателство че знам поне няколко стотин думи на жълтурковски без да се налага да го доказвам
Инак в огледалото си се гледам редовно и се си се аресвам , многу при това да се таковам у нарцисчето начи
Зер ще питам що пишеш , то е всеизвестно , питам те други неща ама се ми бегаш нещо по тъч линията гледам
пп - баси , не устиска до 88стр. , зор , зор , а ся ми приписва кво ли не
пп2 - сал две ръце и един Красимир ?!? А инструмента и него ли .... на кучетата

Инак ако не друго секвите тапии удостоверяват нещо и е хубаво да се пазат щот инак човек се требва да доказва нещо на неверующите . Е в моят случай имам доказателство че знам поне няколко стотин думи на жълтурковски без да се налага да го доказвам

Инак в огледалото си се гледам редовно и се си се аресвам , многу при това да се таковам у нарцисчето начи

Зер ще питам що пишеш , то е всеизвестно , питам те други неща ама се ми бегаш нещо по тъч линията гледам

пп - баси , не устиска до 88стр. , зор , зор , а ся ми приписва кво ли не

пп2 - сал две ръце и един Красимир ?!? А инструмента и него ли .... на кучетата

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Ич, ни, сан...?Павел Иванов написа:... знам поне няколко стотин думи на жълтурковски ...

Хм, Пав, ти май няма с пищова, ами напраО:

-
- кандидат преподавател
Годзи,бе,ти му броиш на япончугски,пък П.И.знае как се произнася "ориз със сладко-кисел сос"в неколкостотин чайнъ провинции и знае как да диша по китайски смога от Софийското поле 
От саби не разбира нищо,млати сал с разни спининиг-пръчки
,кат коронния му нумер е от десет метра да ти завре едната тройка на воблера в дясната ноздра,пък с другата да пиърсира долната джука
П.И.,аз и за некои други неща съм заявявал,че ти вярвам напълно и в тази връзка потвърждението за убавото бърбънче от Лидъла,вля титанични сили в съзнанието ми,вдъхна ми вяра в бъдещето,че има алтернативи за приятно "наливане"през прехода,е със съответната физическа рънъ под формата на предимно "зимни марули"

В интерес на протокола,да отбележим все пак,че думата "чакра"си е анджак близка до езика на Роман-е-е-е,щото тя по произход е древноиндийска,пък те онез-индийците,ба си боята,същите кат нашите ромбуси
Братя по преход български,не вещайте лошо,за Бойко ще забравят,но мастиката ще остане -тоз елексир е оцелял през вековете,ще пребъде и в светлото следващо столетие.
Ма,на мен кво ми дреме ?Ми аз съм всепиещ -което си е редно,щото от малък -още от волния детски живот в Маджарово над Арда съм змиеядец и костенуркоядец,по-късно през летата в Ловешкия предбалкан съм станал ракоядец,катерицоядец,врабчеядец и пр.,та мога и да пийвам от всичкото.Още повече,че поставихте заветна цел -да стигнем до 88-ма страница,докато кретаме през прехода.Спирам,не ми е стил да пиша по това човешко време,ама ще си лягам в 23.00 часа,щото утре в 04.00, след повече от месечно прекъсване,имам риболовна мисия в стил "да оцелееш".До нови срещи и всичките хубави!

От саби не разбира нищо,млати сал с разни спининиг-пръчки

П.И.,аз и за некои други неща съм заявявал,че ти вярвам напълно и в тази връзка потвърждението за убавото бърбънче от Лидъла,вля титанични сили в съзнанието ми,вдъхна ми вяра в бъдещето,че има алтернативи за приятно "наливане"през прехода,е със съответната физическа рънъ под формата на предимно "зимни марули"

В интерес на протокола,да отбележим все пак,че думата "чакра"си е анджак близка до езика на Роман-е-е-е,щото тя по произход е древноиндийска,пък те онез-индийците,ба си боята,същите кат нашите ромбуси

Братя по преход български,не вещайте лошо,за Бойко ще забравят,но мастиката ще остане -тоз елексир е оцелял през вековете,ще пребъде и в светлото следващо столетие.
Ма,на мен кво ми дреме ?Ми аз съм всепиещ -което си е редно,щото от малък -още от волния детски живот в Маджарово над Арда съм змиеядец и костенуркоядец,по-късно през летата в Ловешкия предбалкан съм станал ракоядец,катерицоядец,врабчеядец и пр.,та мога и да пийвам от всичкото.Още повече,че поставихте заветна цел -да стигнем до 88-ма страница,докато кретаме през прехода.Спирам,не ми е стил да пиша по това човешко време,ама ще си лягам в 23.00 часа,щото утре в 04.00, след повече от месечно прекъсване,имам риболовна мисия в стил "да оцелееш".До нови срещи и всичките хубави!

- Павел Иванов
Мани го Красето , той от рано е почнал да чака Васо куцият и е попрекалил с пресна Кировица от неработещите царски казани при Катуница та за тва тъй чакра , чакра , чаКракАдЕееее

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
INCUBUS написа:...но мастиката ще остане -тоз елексир е оцелял през вековете,ще пребъде и в светлото следващо столетие.
...съм змиеядец и костенуркоядец, ракоядец,катерицоядец,врабчеядец и пр.,...мисия в стил "да оцелееш"...
Баси, Ице ти си Bear Grylls и рекламен агент на "една мастиСка в ъгъла" отСекъде!

Весел риболовен и мастикопиен уикенд!

- Jack Daniels
- разбира нещата
,, 28-годишната доминиканка Кларибел Миосотис , жената с най-големите естествени гърди в света ", лови риба с голи ръце. Инкубусе, вземи я утре с тебе да я пробваш добре ли лови и в сладки води 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stonetales
- разбира нещата
ХА ХАХАААААААА:)
Тази тема започна да прилича на мъжка съблекалня:) По стените - сентенции, а по шкафчетата - снимки:)
Преход ли е - Чудо ли е?:)
Не се удържате, ей:)
Сега и бат Георге ако се изкаже в подобен стил - напивам се и "заспивам":)
Джимбо бре - какво те базикат тия зевзеци с този Бърбън? Така хубаво си ти стои Джимчето:)
Тази тема започна да прилича на мъжка съблекалня:) По стените - сентенции, а по шкафчетата - снимки:)
Преход ли е - Чудо ли е?:)
Не се удържате, ей:)
Сега и бат Георге ако се изкаже в подобен стил - напивам се и "заспивам":)
Джимбо бре - какво те базикат тия зевзеци с този Бърбън? Така хубаво си ти стои Джимчето:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
Прости им Краси, те не знаят какво пият.stonetales написа: Джимбо бре - какво те базикат тия зевзеци с този Бърбън? Така хубаво си ти стои Джимчето:)