Палатка на въча?

Модератор: Кърцата

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Палатка на въча?

Мнение от CrossFire »

Здравейте,колеги!
Утре заминавам за яз.Въча.Смятам да се ъстановя към устието,но нямам информация дали има удобни места за лагер.От търсачката разбрах , че местата са малко , но нищо повече.
Моля,ако някой може да ми даде малко по-конкретна информация,къде точно е възможно да се разпъне палатка с една масичка и няколко столчета :D (естествено риболова ще е приоритет).
Бих де радвал ако получа инфо от сорта на : "На 7-8 км. от стената има отбивка,ще се ориентираш по крайпътното заведение" или нещо подобно.
Искрено благодаря на хората,които ще ми дадат информация. :wink:
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

чакаме отговор ! И НАСЛУКА ! И ИСКАМ СНИМКИ ! НАСЛУКА ИСКАМ ДА ВИДЯ РИБА НА СНИМКА :)
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

И аз бях мераклия затам ама ми писаха че имало НАВЯЦИ вземи си много чесън и пистолет със сребърни куршуми :lol: :lol: :lol: и успех пиши после непременно за преживелиците. :wink:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Здравей колега.Подходящо място за разпъване на палатка има до стария овчарник.Той се намира на пътя в близост до село Михалково от към страната на язовира.Зградата е типично селскостопанска и е разрушена.От нея към язовира тръгва черен път,но преди да се спусниш с колата провери какво е състоянието му.Там през последия уикенд бяха двама съседи и донесаха огромнииии червеноперки и няколко хубави бели риби.Ако претижаваш лодка на същато място но от гругата страна на язовира също има подходящи места за палатка.Дано да съм ти бил полезен.Ако те интерисува още нещо,питай.Желая ти успех.
Наслука!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Благодаря за информацията на Тони 72.
Снимки ще има като се върна-събота евентуално. :D Надявам се да пиша в успешни излети :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”