ДОЛНОТО ПОРЕЧИЕ НА СТРУМА

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

ДОЛНОТО ПОРЕЧИЕ НА СТРУМА

Мнение от Митев »

Колеги заминавам за две седмици на Сандански, много ще съм ви благодарен , ако ми кажете какво кълве на Струма и на каква стръв за да се подготвя, Предварително Ви благодаря!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Никой ли не ходи на Струма???
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колега ,преди години съм ходил в района преди Сандански в сектор където се вливаха 3 реки и рибата се отчиташе добре.Тогава ловихме на бял,по простата причина ,че не познавах трохата.Вземи си бял мек /топъл/ хляб за троха и 4-5 бр. за подхранване.Очаквай скобар ,мряна ,клен ,а ако избереш по-бавна вода може да хванеш каракуда,морунаж и някой див шарко .Това е по принцип ,но актуална имформация от деня трябва някой колега да снесе
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Колега imitev72, аз ходя но за сомчета с воблери ... вече плувката не ми е толкоз любима :roll: Риба си има като всяка река, бял, малко пинки и прилична захранка ...... и риболова започва! навсякъде си има вирове, течението е прилично .....даже и доста слабо и ако си решил да убиеш по някой час е идеалната река! чиста, по дефилето на долу много красива и живописна природа! Ако си събота и неделя там има и рафтинг база ..... моного яко спускане с лодки за дребни пари, ако си с приятели или служители става супер тийм билдинк с приключения :wink: минава се през резерват :roll: Ако те интересува навиците на сомчетата само на лични че се навъдиха много джигити :smt017
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

колега за струма само на бял и торен червеи може да пробваш и на хлябче
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”