Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари около Хасково
- КалинПетров
- разбира нещата
Скобари около Хасково
Днес реших да направя риболов на една малака река където влиза много риба зимата...времето беше много добро в течение на времето се развали....бях първи на реката и не знаех къде да се ориентирам да замятам....започнах с основа 0.16 буре 1гр микро вирбел с повод 0.14 кука 14номер Gamakatsu 2210(държа да отбележа че това е най-добрата кука с която съм работил за скобар и морунаж)и златисто манисто!За стръв бях избрал жълъд и пинки като ги комбинирах с времето...рибата не беше много активна вадех средни морунажчета...към 8:30-9:00 видях с очите си как почна да навлиза рибата в ръкава просто виждах ятото как се набива по храстите и драките....смених плувката със 0.6гр и се почна риболова на читави скобари до 12:00 след това вече колегите(не бих ги наричал колеги)не издържаха и изкараха тежките тъкъми парашути и червени тройки.....започнасе извинявай колега не те видях оплитания цопкания нямам думи просто...риболова ми приключи и не издържах много до 14:30 и си трагнах казах че ще се обадя в ИАРА(а те ми отговориха и да се обадиш те не идват)Също искам да отбележа че скобара беше много активен на манисто имаше колеги без манисто резултата беше много по малак....А колеги на тройки вадеха скобари по 1кг даже и по 2бр Уклея на веднъж нямам думи за някой хора!Ето и част от някой скобари:

Reel Tuning
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Скобари около Хасково
Добре си се представил...

Браво колега за излета ,а иначе за всичко останало - какво да ти кажа 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- mitko ribara
- ще става разбирач
6 и от мене...
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- КалинПетров
- разбира нещата
скоро пак мисля да ходя да си направя добър риболов....когато чистих рибата видях че скобара е пълен с хайвер а морунажа няма....може ли да ми кажете кога го хварлят когато и шарана ли....и до кога е най-активен скобара и морунажа!

Reel Tuning
- live_game999999999
- новобранец
Риболова е бил на ниво ,ама снимката в мивката е без коментар...
хвани, пусни, дари живот,......... и те така
- КалинПетров
- разбира нещата
не в мивка колега първо...а второ имам снимки на улова на реката но много е светла затова е така ай беше много студено и валеше сняг и бързах към колата!live_game999999999 написа:Риболова е бил на ниво ,ама снимката в мивката е без коментар...

Reel Tuning
-
- кандидат преподавател
Не се впечатлявай-това,което си помислил за хайвер,всъщност е отпадък /неразвит и некрофирал хайвер /,който рибите така или иначе щяха да изхвърлят преди образуването на новия.Бракониерищата няма да се свършат,защото не може да всеки десет метра в Родината да се постави по един робот,който да контролира положението 

- КалинПетров
- разбира нещата
то е до човек сега ще хваща после няма да има и ще я търси!INCUBUS написа:Не се впечатлявай-това,което си помислил за хайвер,всъщност е отпадък /неразвит и некрофирал хайвер /,който рибите така или иначе щяха да изхвърлят преди образуването на новия.Бракониерищата няма да се свършат,защото не може да всеки десет метра в Родината да се постави по един робот,който да контролира положението

Reel Tuning
-
- сериозен играч
Браво!
- КалинПетров
- разбира нещата
- КалинПетров
- разбира нещата
момента пак стягам багажа и отивам да пробвам скобарите и морунажите на реката....но не очаквам много добър резултата понеже реката много си мени нивото и другото което е че пускат ръбове на устието кадето се влива!За стръв съм решил да пробвам на кус кус направих по фин такъм основа 0.14 на cralusso потъваща и повод 0.12 да видим какъв е резултата 

Reel Tuning
-
- новобранец
Браво колега, хубави риби .
А за кускус зимата незнам дали ще пипа, на троха сьщо моге да пробваш, успех и качи инфо