Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

Почивка на Средецка
Почивка на Средецка
Здравейте,колеги  За съжаление,в този излет,няма да видите много снимки на риби,е с изключение на една
 За съжаление,в този излет,няма да видите много снимки на риби,е с изключение на една   ,но не всеки път се получава перфектния риболов.Все пак трябва да има и такива излети.Тази седмица нямах финансовата възможност да отида до Тунджа,затова се отправих към Средецка,където щях да търся кефалчетата.Реших да не се бутам в тарпаната около Аврамов мост и продължих към Средец.Противно на очакванията ми,не бях сам там,имаше и други колеги които също бяха предпочели тишината и спокойствието
 ,но не всеки път се получава перфектния риболов.Все пак трябва да има и такива излети.Тази седмица нямах финансовата възможност да отида до Тунджа,затова се отправих към Средецка,където щях да търся кефалчетата.Реших да не се бутам в тарпаната около Аврамов мост и продължих към Средец.Противно на очакванията ми,не бях сам там,имаше и други колеги които също бяха предпочели тишината и спокойствието  Сутринта не бързах,станах в 8,изпих си кафето и към 9 потеглих.Колко са 30-40 километра
 Сутринта не бързах,станах в 8,изпих си кафето и към 9 потеглих.Колко са 30-40 километра  Като пристигнах,обикалях около половин час докато си избера къде да застана и в крайна сметка,ето го моето място:
 Като пристигнах,обикалях около половин час докато си избера къде да застана и в крайна сметка,ето го моето място:

Чудих се дали да не изкарам директната 6-ца или да ловя с мача,но предпочетох мача,защото с него можех да правя изтичания до края на вира.Линията се състоеше от 2 гр плувка с основно 0,16(нямах навито 0.14 на резервната шпула,затова използвах него) повода 0.10,а куката 16 номер на Камасан.За стръв използвах бял червей и пак от него стрелях с прашката.До обяд предимно вървяха кафето и цигарите рибата нещо си даваше пас...Е в 1 часа вече не издържах и се преместих 50 метра надолу,на по-голям и по-дълбок вир.В това време Доктора и Мишел тъкмо си тръгваха и застанах на мястото на Доктора
 рибата нещо си даваше пас...Е в 1 часа вече не издържах и се преместих 50 метра надолу,на по-голям и по-дълбок вир.В това време Доктора и Мишел тъкмо си тръгваха и застанах на мястото на Доктора 

След половин час стрелба на червеи на новото място,хванах едно кефалче,което се саморелиизна преди да го снимам Викам си,аз съм ебати каръка,една риба ще хвана
 Викам си,аз съм ебати каръка,една риба ще хвана 
и няма да мога да я снимам...Да ама още на следващото хвърляне хванах и този път успях да я снимам преди да я върна

И полита към водата

Ами това е общо взето.Пускам още няколко снимки на реката:

Поздрави на всички и наслука!

За съжаление,в този излет,няма да видите много снимки на риби,е с изключение на една
 За съжаление,в този излет,няма да видите много снимки на риби,е с изключение на една   ,но не всеки път се получава перфектния риболов.Все пак трябва да има и такива излети.Тази седмица нямах финансовата възможност да отида до Тунджа,затова се отправих към Средецка,където щях да търся кефалчетата.Реших да не се бутам в тарпаната около Аврамов мост и продължих към Средец.Противно на очакванията ми,не бях сам там,имаше и други колеги които също бяха предпочели тишината и спокойствието
 ,но не всеки път се получава перфектния риболов.Все пак трябва да има и такива излети.Тази седмица нямах финансовата възможност да отида до Тунджа,затова се отправих към Средецка,където щях да търся кефалчетата.Реших да не се бутам в тарпаната около Аврамов мост и продължих към Средец.Противно на очакванията ми,не бях сам там,имаше и други колеги които също бяха предпочели тишината и спокойствието  Сутринта не бързах,станах в 8,изпих си кафето и към 9 потеглих.Колко са 30-40 километра
 Сутринта не бързах,станах в 8,изпих си кафето и към 9 потеглих.Колко са 30-40 километра  Като пристигнах,обикалях около половин час докато си избера къде да застана и в крайна сметка,ето го моето място:
 Като пристигнах,обикалях около половин час докато си избера къде да застана и в крайна сметка,ето го моето място:Чудих се дали да не изкарам директната 6-ца или да ловя с мача,но предпочетох мача,защото с него можех да правя изтичания до края на вира.Линията се състоеше от 2 гр плувка с основно 0,16(нямах навито 0.14 на резервната шпула,затова използвах него) повода 0.10,а куката 16 номер на Камасан.За стръв използвах бял червей и пак от него стрелях с прашката.До обяд предимно вървяха кафето и цигарите
 рибата нещо си даваше пас...Е в 1 часа вече не издържах и се преместих 50 метра надолу,на по-голям и по-дълбок вир.В това време Доктора и Мишел тъкмо си тръгваха и застанах на мястото на Доктора
След половин час стрелба на червеи на новото място,хванах едно кефалче,което се саморелиизна преди да го снимам
 Викам си,аз съм ебати каръка,една риба ще хвана
 Викам си,аз съм ебати каръка,една риба ще хвана и няма да мога да я снимам...Да ама още на следващото хвърляне хванах и този път успях да я снимам преди да я върна

И полита към водата

Ами това е общо взето.Пускам още няколко снимки на реката:
Поздрави на всички и наслука!
- 
				strijok
- учете се от него 
Re: Почивка на Средецка
Явно още не се е качила   имаше инфо от металния мост до поделението за арна белевица, но ....
  имаше инфо от металния мост до поделението за арна белевица, но ....
Важното е да си почине човек, както си направил пък рибата другия път
  пък рибата другия път  

имаше инфо от металния мост до поделението за арна белевица, но ....
  имаше инфо от металния мост до поделението за арна белевица, но ....Важното е да си почине човек, както си направил
 пък рибата другия път
  пък рибата другия път  
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.

- 
				mita4eto
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Хубаво излетче си спретнал, колега   Часовете, прекарани на брега, сред природата на чист въздух, са си достатъчна благинка, за която много от нас бленуват
  Часовете, прекарани на брега, сред природата на чист въздух, са си достатъчна благинка, за която много от нас бленуват   

Важното е да си сред природата

Часовете, прекарани на брега, сред природата на чист въздух, са си достатъчна благинка, за която много от нас бленуват
 Важното е да си сред природата

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivalpetkov
- разбира нещата 
Хубаво си си прекарал Рапторче.Прекрасна природа и спокойствие-какво повече му трябва на човека.Другия път като дойда с тебе ще има и риби...  

Стягай такъмите.

Стягай такъмите.

Хубави снимчици, браво! бая са поизтънели кленчетата,,,,т

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн

Красиво и обнадеждаващо   

Успешна и уловиста година

Успешна и уловиста година

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

- 
				Ivan Zagorski
- вече хвърля и на тежко 
Браво колега. Важното е, че си починал и риба си половил.  

Май положението само по Марица е добро и то около Пловдив...  по другите реки е гола вода,а по нашите канали е отвратително...!!

Ами не е точно така колега.Риболов става на много места,риби има,но много са малко хората които споделят своите преживявания от риболова и също така,почти никой не дава информация къде и какво...k_kuk написа:Май положението само по Марица е добро и то около Пловдив... по другите реки е гола вода,а по нашите канали е отвратително...!!
- pechat
- научил се да хвърля 
Яска рибата там се държи в драките м/у двата вира,но е много наплашена ,от тази помпа която са сложили,иначе страхотен релакс на това място,поздрави.

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Яскаааа,кога ще си идваш към Ямбол ??? Та да се съберем да си спретнем един хубав риболов   Обади се когато си идваш
 Обади се когато си идваш  !!!
 !!!

Обади се когато си идваш
 Обади се когато си идваш  !!!
 !!! Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!