Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Бяла риба на тролинг!
Модератор: bobopeli
На 30.06 тролих и улових две бели,почти в норма и сом-че 70см.-3кг.!На 01.07 се капотирах,защото отидох прекалено късно!На 30.06 кльонках,но след 30минути видях две копелета да разпъват мрежа и се згъбясах от яд!Какво да ги правя следващия път?Въоръжен съм и те също!Да умиргам ли за едната риба или да си траем?Дайте съвет,че неам нерви!

Такива,като мене са рядкост,бе брато!Не,че съм велик!Просто споделям и ми връзва!Слушкай сега и очаквай деня в който,аз ще те слушкам!И аз подцених Старчето,но една негова снимка ми промени мнението!
Кажи нещо за рибите,мани ги хората!Секви идиоти сме се сбрали,нема един нормален така,че споко!И тебе ке те разбереме,що за стока си!Моля,заповядай и се разположи внимателно и пиши,какви ги ловиш!

Жалко,че трябва пак само аз да пиша за успех на бяла риба,но съдбата не пита!
На 29.07 тролих на Пясъчник и в 9.10ч.ударих бяла с 65см.-2.5кг.!Пълен късмет!Защо?Защото бях сложил воблер на Рапала,който е абсолютен шампион за костури,кленове и щуки,но не беше удряла бяла или сом на него!Това е великото на риболова,че винаги има изненади и приключения.Обнадежден от бързия улов,тролех от 15минути,аз продължих още 2 часа без резултат и се отказах.Праснах ощи 33 костура на спининг и така по живо,по здраво. 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
имам една рибарска книга превод от руски... има специални графики как Луната се отразява на кълването...
Човека провел експеримент - отишъл за риба и стоял с месеци като записвал какво е хванал всеки ден и го отбелязвал спрямо фазата на Луната...
дай Боже всекиму да си направи такъв експеримент!
не знам дали кълве повече на пълнолуние, но определено е по-лесен нощния риболов тогава...

не знам дали кълве повече на пълнолуние, но определено е по-лесен нощния риболов тогава...
Последно промяна от Тедо на Сря Авг 01, 2007 12:42 pm, променено общо 1 път.
Откачения много се пъне,но докато не видим некоя снимка,е па нема да му се верим на 50%!
Аз мисля точно обратното!!!!Когато е пълнолуние за хищника-бяла и сом е по-трудно да издебнат плячката именно заради светлината на Луната.За това и улова е по-слаб!
Ако праснеш трофейна бяла 5-15кг. ми прати главата,че филета си имам пре-достатъчно!Търся трофея,но не би,за сега!Фани,па че си ги мериме на площадо,бе брато!

дека си бре атанасе що не доиде снощи при чичо вики мааме филе.Фчера влачих та се раскинах ако е имало друг некои по откачен че го черпим ,ама не ми се верва.и за какво ,едно бело рибе я има 6 кила я не и хрема ,зорлем се оправих на 5 ио коняк.та са гледам като прецицал ,обади се час да пиеме по бира