Бяла риба на тролинг!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli

Мнение от Troli »

На 30.06 тролих и улових две бели,почти в норма и сом-че 70см.-3кг.!На 01.07 се капотирах,защото отидох прекалено късно!На 30.06 кльонках,но след 30минути видях две копелета да разпъват мрежа и се згъбясах от яд!Какво да ги правя следващия път?Въоръжен съм и те също!Да умиргам ли за едната риба или да си траем?Дайте съвет,че неам нерви! :shock: :roll: :?: :?: :?:
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

тролчо баце яз ги оправям яко тия без пушката не се качвам у лодката .тая година имам сабрани окло 5 километра ама се нови и нови има .па и убави сомчета ловим напоследак ама незнам да качим снимки та да ти се пофалим :D
waiparss
новобранец
новобранец

Мнение от waiparss »

аз мисля че само си чешете езиците особенно Троли такива като тебе съм ги слушал мн брато :D
Troli

Мнение от Troli »

Такива,като мене са рядкост,бе брато!Не,че съм велик!Просто споделям и ми връзва!Слушкай сега и очаквай деня в който,аз ще те слушкам!И аз подцених Старчето,но една негова снимка ми промени мнението! :wink: Кажи нещо за рибите,мани ги хората!Секви идиоти сме се сбрали,нема един нормален така,че споко!И тебе ке те разбереме,що за стока си!Моля,заповядай и се разположи внимателно и пиши,какви ги ловиш! :wink: :roll: :shock:
Troli

Мнение от Troli »

Жалко,че трябва пак само аз да пиша за успех на бяла риба,но съдбата не пита! :roll: :oops: На 29.07 тролих на Пясъчник и в 9.10ч.ударих бяла с 65см.-2.5кг.!Пълен късмет!Защо?Защото бях сложил воблер на Рапала,който е абсолютен шампион за костури,кленове и щуки,но не беше удряла бяла или сом на него!Това е великото на риболова,че винаги има изненади и приключения.Обнадежден от бързия улов,тролех от 15минути,аз продължих още 2 часа без резултат и се отказах.Праснах ощи 33 костура на спининг и така по живо,по здраво. :wink:
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

троли зимаи си отпуска трофеините бели риби че полудеят в това време.пълната луна ми донесе едно соме 7 чка и много много келестури,тия дена че има нов рекорд на бела риба ,че ти отрежа едно парче откаде грабо че ти с тия суи сулчета си за на никаде :D :D :D
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Откачен,
ти на луната ли верваш-
се едно на жената...! :D
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

имам една рибарска книга превод от руски... има специални графики как Луната се отразява на кълването... :lol: Човека провел експеримент - отишъл за риба и стоял с месеци като записвал какво е хванал всеки ден и го отбелязвал спрямо фазата на Луната... :oops: дай Боже всекиму да си направи такъв експеримент!

не знам дали кълве повече на пълнолуние, но определено е по-лесен нощния риболов тогава...
Последно промяна от Тедо на Сря Авг 01, 2007 12:42 pm, променено общо 1 път.
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

баница какво е това скеле каде си го снимал бе брато това е форум за риба не за строителство ,иначе мое да те земем с мене некои пат да ми ловиш стръв
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Може да те зема някой път с мене да ти изнеса една лекция- ти само ще ми залагаш червейчето, да ми откачваш рибетата и... да ми отваряш бирите. :D
Troli

Мнение от Troli »

Откачения много се пъне,но докато не видим некоя снимка,е па нема да му се верим на 50%! :D :D :D Аз мисля точно обратното!!!!Когато е пълнолуние за хищника-бяла и сом е по-трудно да издебнат плячката именно заради светлината на Луната.За това и улова е по-слаб! :roll: Ако праснеш трофейна бяла 5-15кг. ми прати главата,че филета си имам пре-достатъчно!Търся трофея,но не би,за сега!Фани,па че си ги мериме на площадо,бе брато! :D :D :D
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

сашко още си малък за да мислиш ,а главите защо са ти на чорба ли че ги праиш или че си ги туриш на беседката да се гордееш че ти си ги фанал :shock: да не се обидиш само :D а иначе имам една 9 ка и неколко 7 чки ,че ти ги покажа некои пат да не кажеш че си говорим като луд с куро си
Troli

Мнение от Troli »

А,бе ти ме побърка с тия 7-мички и 9-ки! :shock: Това сантиметри на воблери ли са или килограмови риби? :shock: Честно,бих се гордял с този улов и обезателно ще направя от главите трофеи,а не чорба! :wink: :D :D :shock:
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Откачен,
пускай снимки на главите, че откАчих! :D
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

дека си бре атанасе що не доиде снощи при чичо вики мааме филе.Фчера влачих та се раскинах ако е имало друг некои по откачен че го черпим ,ама не ми се верва.и за какво ,едно бело рибе я има 6 кила я не и хрема ,зорлем се оправих на 5 ио коняк.та са гледам като прецицал ,обади се час да пиеме по бира
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”