Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

2011-та - Годината на трофеите (или дай за да получиш)
2011-та - Годината на трофеите (или дай за да получиш)
Здравейте приятели. Старата година вече си замина и е време да направим равносметка на постигнатото през нея.
За мен тя бе една много резултатна и вълнуваща година в риболовен план. Успях да подобря рекордите си на доста видове риби и начини на риболов, научих много нови неща и искрено се забавлявах по бреговете на реки и язовири.
Успях да учзствам или да осъществя много добри дела, за който Природата ми се отблагодари предоволно.
В началото на годината успях да зарибя няколко изтарашени водоемчета с щуки, ловени от други места.

За да не им е скучно на животинките, а и за да имат за папкане зарибих същите водоемчета и с каракуди.
През пролетта създадохме Клуб "Балканка". Поставихме си високи цели и за моя радост успяхме да изпълним повечето от тях.
Няма и месец след създаването на клуба и извършихме първото зарибяване.
2700 балкански пъстървички намериха своя нов дом в една прекрасна река:

С което предизвикаха доволни усмивки на лицата на зарибителите:

Последваха нови зарибявания:

Даже и Димо зарибяваше, въпреки напредналата си възраст

За годината общо зарибихме над 20 реки с над 28 000 балкански пъстървички, които вярвам много ще ни радват занапред
След много срещи с ръководството на ИАРА, Министерството на Земеделието и депутати, успяхме да издействаме преразглеждане на списъка със забранените реки, а надявам се и да повлияем на новия закон за Рибарство и аквакултури.
С приятели успяхме да организираме едно зарибяване на яз. "Студен кладенец" с 500 000 шаранчета и 200 000 толстолопчета:

В края на годината за пореден път организирахме Акция в помощ на Дома за сираци в Нови хан. Със събраните над 2000 лв. закупихме продукти от първа необходимост за да могат тези обрулени от живота хора да посрещнат празниците подобаващо:

Всички тези дела на останаха "ненаказани" и бях възнаграден с много и разнообразни риби, ловени с много добри приятели и съмишленици:

С тези и много други приятели осъществихме незабравими и весели излети, за което им благодаря.
Започнах риболова с една прекрасна щука, уловена на силикон. Всъщност силиконите се оказаха силните ми примамки през тази луда година:

След нея се заредиха още много, някой по-малки:

Други по големи, та чак до трофейни:

Обърнах подобаващо внимание и на риболова на мирни риби. Плувката ми често бе отнасяна от големи и разнообразни риби.
Започнах сезона с улов на уклей (за тренировка):

Минах през каракудите:

Шараните:

Кленовете:

С добри приятели осъществихме много излети за платика, завършили с пълни живарници и трофейни риби:

През юни щъркелът ми донесе още един прекрасен син, и сега си имам вече двама малки разбойници :

та не ми остана много време за белите мрени, но все пак се разписах с някоя и друга бройка:

За разлика от мрените, скобарите се представиха отлично. Лових ги и в слънце и в мраз, по реки из цяла България:

Добре се представих и в риболова на любимата ми риба- Кралицата на бистрите планински потоци, Балканската пъстърва. Улових рекордната за мен 50-тица:

и още много трофейни принцеси:

Между тя, за цвят, улових и няколко добри американки:

Не забравих и властелина на водоемите.
Още на откриването през юни, с брат ми, уловихме добър сом на кльонк:

а завърших годината с два прекрасни сома по над 20 килограма на силикон:

За мен годината бе благодатна и с радост берях плодовете на труда положен през нея и предходните години.
Сега ми остава само да се надявам, че новата ще ми донесе още повече емоции и приятни мигове с приятели край водоемите и благодатна нирвана край бързите планински потоци.
За мен тя бе една много резултатна и вълнуваща година в риболовен план. Успях да подобря рекордите си на доста видове риби и начини на риболов, научих много нови неща и искрено се забавлявах по бреговете на реки и язовири.
Успях да учзствам или да осъществя много добри дела, за който Природата ми се отблагодари предоволно.
В началото на годината успях да зарибя няколко изтарашени водоемчета с щуки, ловени от други места.

За да не им е скучно на животинките, а и за да имат за папкане зарибих същите водоемчета и с каракуди.
През пролетта създадохме Клуб "Балканка". Поставихме си високи цели и за моя радост успяхме да изпълним повечето от тях.
Няма и месец след създаването на клуба и извършихме първото зарибяване.
2700 балкански пъстървички намериха своя нов дом в една прекрасна река:

С което предизвикаха доволни усмивки на лицата на зарибителите:

Последваха нови зарибявания:

Даже и Димо зарибяваше, въпреки напредналата си възраст

За годината общо зарибихме над 20 реки с над 28 000 балкански пъстървички, които вярвам много ще ни радват занапред
След много срещи с ръководството на ИАРА, Министерството на Земеделието и депутати, успяхме да издействаме преразглеждане на списъка със забранените реки, а надявам се и да повлияем на новия закон за Рибарство и аквакултури.
С приятели успяхме да организираме едно зарибяване на яз. "Студен кладенец" с 500 000 шаранчета и 200 000 толстолопчета:

В края на годината за пореден път организирахме Акция в помощ на Дома за сираци в Нови хан. Със събраните над 2000 лв. закупихме продукти от първа необходимост за да могат тези обрулени от живота хора да посрещнат празниците подобаващо:

Всички тези дела на останаха "ненаказани" и бях възнаграден с много и разнообразни риби, ловени с много добри приятели и съмишленици:

С тези и много други приятели осъществихме незабравими и весели излети, за което им благодаря.
Започнах риболова с една прекрасна щука, уловена на силикон. Всъщност силиконите се оказаха силните ми примамки през тази луда година:

След нея се заредиха още много, някой по-малки:

Други по големи, та чак до трофейни:

Обърнах подобаващо внимание и на риболова на мирни риби. Плувката ми често бе отнасяна от големи и разнообразни риби.
Започнах сезона с улов на уклей (за тренировка):

Минах през каракудите:

Шараните:

Кленовете:

С добри приятели осъществихме много излети за платика, завършили с пълни живарници и трофейни риби:

През юни щъркелът ми донесе още един прекрасен син, и сега си имам вече двама малки разбойници :

та не ми остана много време за белите мрени, но все пак се разписах с някоя и друга бройка:

За разлика от мрените, скобарите се представиха отлично. Лових ги и в слънце и в мраз, по реки из цяла България:

Добре се представих и в риболова на любимата ми риба- Кралицата на бистрите планински потоци, Балканската пъстърва. Улових рекордната за мен 50-тица:

и още много трофейни принцеси:

Между тя, за цвят, улових и няколко добри американки:

Не забравих и властелина на водоемите.
Още на откриването през юни, с брат ми, уловихме добър сом на кльонк:

а завърших годината с два прекрасни сома по над 20 килограма на силикон:

За мен годината бе благодатна и с радост берях плодовете на труда положен през нея и предходните години.
Сега ми остава само да се надявам, че новата ще ми донесе още повече емоции и приятни мигове с приятели край водоемите и благодатна нирвана край бързите планински потоци.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: 2011-та - Годината на трофейте (или дай за да получиш)
Каквото и да се каже ще е малко. Аз просто ще замълча !! 

-
- научил се да хвърля
Браво колега, завиждам ти благородно
. Прав си, че всичко се връща. Каквото даваш, това и получаваш. Пожелавам ти здраве и още повече успехи през новата година и все така да ни радваш очите с хубавите си излети. 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аз пък няма да замълча...а ще кажа..евала кърца за прекрасните излети които си направил
искренно ти завиждам...прекрасни риби и още по прекрасни синковци имаш..да са ти живи и здрави..и си представям какво ще стане ако идете и тримата за риба...
..пожелавам ти и тази година още по големи успехи..жив и здрав...
искренно ти завиждам...прекрасни риби и още по прекрасни синковци имаш..да са ти живи и здрави..и си представям какво ще стане ако идете и тримата за риба...

Последно промяна от ribolovcho на Сря Яну 18, 2012 12:42 pm, променено общо 1 път.

И много навреме пусната тема, за да балансира малко разгорещилите се страсти, покрай едни други теми... повечето от които вече са заключени

А най-големия успех, май е тоя със щъркела, да са ти живи и здрави и много да ви радват !
За Нови Хан -

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- сериозен играч
- jasonsmith
- разбира нещата
Ще кажа само едно - поклон!

- akoto13
- ще става разбирач
Радвам се,и се надявам,да има повече добри хора като тебе.Доброто,което правиш ще ти се връща и за напред.В личен план ти пожелавам много здраве и да работиш за трето.Едното да компенсира теб,второто жена ти,а третото да увеличи прираста на страната ни.
.

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- eden_fish
- научил се да хвърля
Само така колега успехи и то по-големи през тази година.
НАСЛУКА
(пусни за да хванеш)
НАСЛУКА
(пусни за да хванеш)
- kaleeff
- ще става разбирач
Бих искал такива теми да ги виждам и в Риболовните списания, които са на българския пазар и може би чак тогава ще си заслужава плащането на 7-8 лева за тях. Ето така може да научим нещо. Защото честно казано ми е адски безинтересно какво ловят в Занзибар например и на какви захранки и на какви най-нови технологии ловят, при положение, че по техните водоеми има риба а тия ламарини дето ги ползват са доста над джоба на средностатистическия българин! 

Фен-клуб Таранка!
Няма как да не получиш през 2012 г. Ти си го написал в името на темата. Който иска да вземе - трябва да даде. Благодаря ти за поредния красив репортаж и положените усилия. Всичко благородно на този свят се връща. Поздрави и успешен сезон 2012.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
КОЙТО СИ ГО МОЖЕ........СИ ХВАЩА. Значи не е била зле годината стига да го можеш.....докато много колеги се оплакват че е зле 2011год.

Саше, недей така, че напролет ще инсталира на терасата зенитна картечница срещу щъркелитеakoto13 написа:В личен план ти пожелавам много здраве и да работиш за трето....

Пожелавам здраве, късмет, повече време и пари за риболов!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 2011-та - Годината на трофеите (или дай за да получиш)
Радвам се че те познавам !До среща на Стамболийски и Наслука Кърца!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!