Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ПЛАТЕН РИБОЛОВ - яз.Стояновци,Община РОМАН
Модератор: sapuna
- ili_gaidarski
- новобранец
ПЛАТЕН РИБОЛОВ - яз.Стояновци,Община РОМАН
Елате на яз.Стояновци и ПЛУВКАТА Ви ще ПОЛУДЕЕЕ ! :2345678:
Елате и си хванете сладка риба.Знаете, че в повечето язовири рибата мирише, но тук НЕ, защото притока на вода в язовира е от изворна рекичка и ежедневно се поддържа. Яз.Стояновци се намира сред гориста местност с много чист въздух на 6км от гр.Роман и на 100км от София по магистрала Хемус.
Условия:
ТАКАСА ЗА 1бр. ВЪДИЦА 1 лв.
ШАРАН - 3.50 лв./кг. до големина 5кг.
ЛИН - 3.50 лв./кг.
КАРАКУДА (таранка) - 1 лв./кг.
УЛОВЕНАТА РИБА НЕ СЕ ВРЪЩА!
САМО ЗА УДОВОСТВИЕ 5 лв. НА ВЪДИЦА !!!
тел. за контакти 0885 913210 или на email: ili_gaidarski@abv.bg
Обадете ни се или ни пишете и ще Ви изпратим снимки на язовира на emaila Ви
Елате и си хванете сладка риба.Знаете, че в повечето язовири рибата мирише, но тук НЕ, защото притока на вода в язовира е от изворна рекичка и ежедневно се поддържа. Яз.Стояновци се намира сред гориста местност с много чист въздух на 6км от гр.Роман и на 100км от София по магистрала Хемус.
Условия:
ТАКАСА ЗА 1бр. ВЪДИЦА 1 лв.
ШАРАН - 3.50 лв./кг. до големина 5кг.
ЛИН - 3.50 лв./кг.
КАРАКУДА (таранка) - 1 лв./кг.
УЛОВЕНАТА РИБА НЕ СЕ ВРЪЩА!
САМО ЗА УДОВОСТВИЕ 5 лв. НА ВЪДИЦА !!!
тел. за контакти 0885 913210 или на email: ili_gaidarski@abv.bg
Обадете ни се или ни пишете и ще Ви изпратим снимки на язовира на emaila Ви
Последно промяна от ili_gaidarski на Пет Авг 03, 2007 3:24 pm, променено общо 2 пъти.
.
и най важното къде се намира
- ili_gaidarski
- новобранец
ами малко това уловената риба не се връща ми е интересно в какъв смисъл е написано не се връща че се дава на собствениците там или че нямаш право да я върнеш защото ако е така и някой като мен примерн се прасне на 100км и хване много риба а не я иска всичката какво става задалжава се да я взима ли

Team Filstar-Bobi Fisher
- CERRUTI
- сериозен играч
Май е така...незнам за каде ми бяха разправяли пак на принципа-уловена риба не се връща,един пич му ударил сом към 20кг.(цена на сом 8лв/кг)и пича си направил кефа да го изкара обаче когато сома бил до него извадил ножа и срязъл повода,и казал че рибата скъсала :)20х8 смятай...s_v_e написа:ами малко това уловената риба не се връща ми е интересно в какъв смисъл е написано не се връща че се дава на собствениците там или че нямаш право да я върнеш защото ако е така и някой като мен примерн се прасне на 100км и хване много риба а не я иска всичката какво става задалжава се да я взима ли![]()

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Прав си колега, веднъж на такъв водоем се хванаха над 100 кг. шарани на 2 щеки за целия ден. 100х4.00лв. - смятайs_v_e написа:ами малко това уловената риба не се връща ми е интересно в какъв смисъл е написано не се връща че се дава на собствениците там или че нямаш право да я върнеш защото ако е така и някой като мен примерн се прасне на 100км и хване много риба а не я иска всичката какво става задалжава се да я взима ли![]()

aide nasluka