Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Проблем с пружината на бигела
Модератор: sapuna
Проблем с пружината на бигела
Привет колеги имах неблагоразумието да разглобя една Tica Aries GR4500 и резултата не закъсня
сега не мога да я сглобя в първоначалният и вариянт има една малка скобичка която както и да я мъча не мога да я поставя правилно в момента нямам снимки ще използвам снимки от друга Tica при мен проблема е там че на снимката където е скобата върху бялата пластмасова част е заменена с пружинка и една малък детайл

Ще се радвам на всякъкви съвети и помощ от ваша страна .

Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Проблем с пружината на бигела
Пиши на колегата imprezaWRX от карповия форум.Пича е цар на сглобяването и разглобяването на макари.Снимай проблема и се свържи с него.gentleman написа:Привет колеги имах неблагоразумието да разглобя една Tica Aries GR4500 и резултата не закъснясега не мога да я сглобя в първоначалният и вариянт има една малка скобичка която както и да я мъча не мога да я поставя правилно в момента нямам снимки ще използвам снимки от друга Tica при мен проблема е там че на снимката където е скобата върху бялата пластмасова част е заменена с пружинка и една малък детайл

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
колега можеш ли да ми кажеш от къде си купи този размер ,интересува ме този модел , поздрави
Колега макарата съм я купувал преди години от едно магазинче в Стара Загора но можеш да провериш при вносителя на Tica който е Ал Фишерман можеш да пазаруваш и от интернет магазина им http://www.fishermanbg.com/ между другото макарата я оправих като ползвах схемата .
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър