Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от petko_dimitrov_81 »

malkapluvka написа:В понеделник бях на ШЕЛ до Бонбонена, следобед излъгах 4 гърбавици, един алай, колега изкара шаран около 2,5 кг., още 2-3 откачания имах, доволен риболов общо взето, рибите са прилично големи :D . В неделя бяха се завъртели огромни кабакулаци, един колега изкара три такива, откъде се взеха тези чудовища... :shock: :shock: . И в следващите дни никакъв помен от рибите, 2 дена активни, после една седмица няма никой. :lol:
Днес на Коневец , мъкааааааа !!! Само 2 риби ,една от която хубава ( качил съм снимка с нея) и още една по малка !!! Скобара беше на почит днес :) Един колега искара шаран около 2 кг и след това нищоооооо , и така до около 10:30 часа !!! След това си тръгнахме !!! Но наистина много трудна риба си беше,а на Елхово на парка са ги убили днес :) Инфото ми е от преди 10 мин от един приятел които е бил на риболов там !!!!
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

Колега каква мъка преди 2 часа се прибрах от Коневец убихме я аз имам една кофа риба колегата и той много добър риболов много добри риби имам поне 6 скобара аз съм доволен от днескашния риболов.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Пълнете кофи сега , че скоро няма да можете :drinkers: ! Малко остана още от тоя просташки зимен риболов , във който се обезрибява хубавата ни Река и после що нямало риба ! АЗ понеже съм спинингист и само такъв риболов практикувам може ли да помоля някой от вас ПЛУВКАРИТЕ да ми отдели малко рибка от ЧУВАЛА си , че да кусам и аз костелива Гърбавица или Алаи ! Аре поне като не спазвате закона не се хвалете ! СМЕШНИ Сте !
Туй риболова не е за мен :D
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Здравейте , вчера бях с приятели на Черноземска - даваше на определени места и то скобар , от време на време се обаждаше и гърбавица .Дано съм бил полезен . Там също се чу за Елхово-парка .
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

tachev написа:Пълнете кофи сега , че скоро няма да можете :drinkers: ! Малко остана още от тоя просташки зимен риболов , във който се обезрибява хубавата ни Река и после що нямало риба ! АЗ понеже съм спинингист и само такъв риболов практикувам може ли да помоля някой от вас ПЛУВКАРИТЕ да ми отдели малко рибка от ЧУВАЛА си , че да кусам и аз костелива Гърбавица или Алаи ! Аре поне като не спазвате закона не се хвалете ! СМЕШНИ Сте !
Колега аз моите 2 риби си ги пуснах обратно !!! И без това риба не ям !!! Така че тези къде ядат риби ,те да му мислят !!! И на мен ми е някак си странно да се пълнят чували , торби и прочей !!! Просто манталитета на българина е такъв !!! Това е голата истина , но и не искам да обиждам никой от вас !!! Все пак всичко се свежда до самосъзнание ! :drinkers: Поздрави :) ;)
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

apo84 написа:Колега каква мъка преди 2 часа се прибрах от Коневец убихме я аз имам една кофа риба колегата и той много добър риболов много добри риби имам поне 6 скобара аз съм доволен от днескашния риболов.
Много добре :) Браво , но аз ловях с единична кука колега ;) , не обичам 3-ките , а и ако сте били от другата страна ,там си даваше , с интензивна стрелба с бял червей се получаваше риболов !!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

И аз да се включа ,неделя почивам и искам да отида някъде по реката да изкарам 10-на риби,споделете най-уловистите места :lol: , майтапа на страна, на къде да се запътя :?: Елхово парка,Елхово родопа, или на Черноземска / Поповска.
Дайте инфо народе . :drinkers:
Ribarche
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

S.Koychev написа:И аз да се включа ,неделя почивам и искам да отида някъде по реката да изкарам 10-на риби,споделете най-уловистите места :lol: , майтапа на страна, на къде да се запътя :?: Елхово парка,Елхово родопа, или на Черноземска / Поповска.
Дайте инфо народе . :drinkers:
Колега отивай до родопа в Елхово !!! утре съм там и аз ;) дава си скобар , морунаж и кефал ... !!! Всички риби са с прилични р-ри ;) а ако си късметлия и някое шаранче можеш да хванеш :drinkers: !!! Късмет и наслука ;) !!!
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

А дали само Вие ще сте там, такавож инфо, поне на ЛС - щот ще ловите после некому у....о :evil:
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

инспектора написа:А дали само Вие ще сте там, такавож инфо, поне на ЛС - щот ще ловите после некому у....о :evil:
Ами според мен моята риба никой нема да я хване ;) така , че не се притеснявам !!! ;) :drinkers: Колега ... :) Всичко се свежда до късмет и малко поне професионализъм ! Не искам да се дразня с нкой,просто изразявам мнение !!! Поздрави и наслука на всички ;)
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

Преди да нареждаш поне питай да ли сме взели всичката риба и ако ти кажа "да" тогава нареждай.
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

И аз не слагам тройка колега.
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Мерси на тези който дават инфо .Другите просто може да го подминават без УМНИТЕ си съвети.Местата който се споменават са винаги фул с народ ама видиш ли във форума -табу.
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

apo84 написа:Преди да нареждаш поне питай да ли сме взели всичката риба и ако ти кажа "да" тогава нареждай.
Не искам да звучи като заяждане , НО голите думи не ни правят такъва за какъвито се представяме - дето вика бачо Ви Киро - не че не си вярваме ма снимките най-добре показват, кой какво хванал и после какво пуснал :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

apo84 написа:И аз не слагам тройка колега.
Това е хубаво,но де да бяха всички като теб колега,щеше да е много добре !!! Съжалявам ако съм обидил някой !!! Нямам такова намерение !!! Поздрави :) !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”