Професионално почистване на лаптопи - 10 лв.

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Tantriu
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Професионално почистване на лаптопи - 10 лв.

Мнение от Tantriu »

Предлагам услугата само за София. Мога да дойда на ваш адрес или да ме посетите и да направя нужната профилактика. Ако вентилаторът шуми, значи е време за почистване. Не чакайте пролетта!

Защо е важно ?

Неизбежно в хода на употреба на един лаптоп или компютър в него попадат прах и малки твърди частици.Резултатът е нарушено охлаждане, което води до загряване и забавяне на работата на уредите, а понякога и до загубване на тяхната работоспособност поради прегряване. Какво може да се направи? Редовно почистване – профилактика

Скайп - kodeksbg

0886 613 954
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Професионално почистване на лаптопи - 10 лв.

Мнение от bobo_33333 »

Tantriu написа:Предлагам услугата само за София. Мога да дойда на ваш адрес или да ме посетите и да направя нужната профилактика. Ако вентилаторът шуми, значи е време за почистване. Не чакайте пролетта!

Защо е важно ?

Неизбежно в хода на употреба на един лаптоп или компютър в него попадат прах и малки твърди частици.Резултатът е нарушено охлаждане, което води до загряване и забавяне на работата на уредите, а понякога и до загубване на тяхната работоспособност поради прегряване. Какво може да се направи? Редовно почистване – профилактика

Скайп - kodeksbg

0886 613 954
Тука едни при нас ,давах си лаптопа за преинсталация и те понеже разбирачи ,набили му на малкоя рам 1гб,уиндос7 и се твари и понеже бавно зацепвал ,решили да го почистят щото загрявал и ми искат 15 лв,които не дадох ,щото не са ме питали да го отварят,ама само го почистили и като го отворих само го обдухали,без да смажат оста на вентилатора. :wink:
Аз там съм пораснал...
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

В кой квартал се намираш ,колега :) само обдухваш ли ги ,че на моя май ще трябва да му се смени пак пастата
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Tantriu
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Tantriu »

Пълна програма колеги , духане , къпане и мазане ;)

В Слатина се намирам.
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”