Макара Omni X FD

Модератор: sapuna

solumor
новобранец
новобранец

Макара Omni X FD

Мнение от solumor »

Здравейте, харесал съм една макара Тази, ако някой я е пробвал ще се радвам да сподели мнение.
Благодаря предварително!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Макара Omni X FD

Мнение от pacho109 »

За тези пари не очаквай много :idea: Ама ще ти свършат работа :wink: Въртял съм ги един сезон-издържаха :idea: После ги продадох и те така....
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
stasr
новобранец
новобранец

Мнение от stasr »

има малко луфтове :) няма стоп лагер на обратния ход :) но ако ти трябва евтина макара която да става за почти всякакъв риболов тя е :) аз ползвам същата fd голям модел 0.40 220м задъно като съм я преработил като баитрънър или свободна шпулу видях го в you tube :) 7.5kg шаран го извади без проблем :) риби се хващат и с евтини такъми нищо че не са толкова прецизни :)
solumor
новобранец
новобранец

Мнение от solumor »

Благодаря за отговорите
kristo2
новобранец
новобранец

Мнение от kristo2 »

По-добре добави още някой лев и си купи нещо по-добро!Иначе и аз я ползвах един сезон само дето не я продадох,защото тя самата се предаде :lol: :lol: :lol:

п.п От такива ефтинии вече ми писна!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Тази е по добра

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=3534

Ако е за бюджета виж и тази

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=3541
Аз там съм пораснал...
kokoto34
новобранец
новобранец

Мнение от kokoto34 »

Имам същата макара и на първия риболов и се счупи дръжката, беше много неприятно.Влакното го реди неравномерно с две думи не си заслужава
Аватар
icokanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icokanev »

Не влагай огромни надежди и илюзии в нея за да не останеш изненадан, точно когато не трябва!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

stasr написа:... като съм я преработил като баитрънър или свободна шпулу видях го в you tube :) ...
Дай линк :D
нямам живарник
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

stasr написа:... като съм я преработил като баитрънър или свободна шпулу видях го в you tube :) ...
По скоро си махнал пружинката отпред на капачката на аванса и си получил просто бърз аванс, ама байтрънър от това няма как да си направил.
А иначе на въпроса -тази макара е като руска рулетка - от 100 броя има 10 читави и всичко друго е боклук. На времето си взех една такава и за 5 риболова спря да се чува аванса, а от нова имаше такава вибрация на ротора,че направо като я въртиш пломбите ти падат.Реди влакното гадно и е толкова мек материала от които е направена,че като закачиш риба почва едно майрдане напред назад от дръжката дето я захваща към въдицата- поне пре мен това бяха болежките и.
Не си струва. Всяка от най-евтините Окуми дето се продават с навито влакно по 20-22 лева е в пъти по добро решение
Изображение
ето тази за 22 лева например.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
gentleman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gentleman »

Напълно съм съгласен със мнението на svilen_sa6kov имам бюджетна Okuma със която втора година ловя на дъно , на тапа за щука въртял съм и блесни с нея не ме е предавала никога това е модела http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... ena-AA303i
като недостатък мога само да посоча липсата на стоп лагер но бързо се свиква с тях имайки предвид другите нейни качества !!

Изображение
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

gentleman написа:Напълно съм съгласен със мнението на svilen_sa6kov имам бюджетна Okuma със която втора година ловя на дъно , на тапа за щука въртял съм и блесни с нея не ме е предавала никога това е модела http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... ena-AA303i
като недостатък мога само да посоча липсата на стоп лагер но бързо се свиква с тях имайки предвид другите нейни качества !!

Изображение
Тази Аthena е невероятно добра макара и е без пари направо.
И аз имам такава и перфектна след години експлоатация.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”