родeзийски риджбек

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

родeзийски риджбек

Мнение от alexandrovi »

Здравейте колеги пускам обявата от името на мой приятел затова при интерес моля обръщайте се директно към него на телефон 0882088802-Драган.Продават се две кученца от породата Родезийски риджбек кученцата са мъжко и женско родени са на 04.11.2011г. с ваксина паспорт и родословие са.Намират се в Пловдив цената за едно е 300лв при интерес моля на посочения телефон.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Re: родeзийски риджбек

Мнение от alexandrovi »

:D
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Мнение от alexandrovi »

evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Уникално кученце от страхотна порода...жалко че не се продаваха с няколко месеца по-късно, защото напролет ще се местя в нова къща и там ще имам място за такъв сладур в хола :smt111
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Мнение от alexandrovi »

:)
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Мнение от alexandrovi »

Нова по-добра цена-200лв за брой.
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Мнение от alexandrovi »

А вече и с втора ваксина.
Аватар
alexandrovi
новобранец
новобранец

Мнение от alexandrovi »

Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Колега, разбрах ,че кученцата не са твой. Цената за истински ридж е направо смешна , но ме съмнява кученцата да са с родословие. За да няма спекулаци най-добре дай пълните имена на родителите и лицето-фирма производител. Така всеки купувач може да си провери в клуба.
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

Само бащата е с родословие, да кажа и аз защото звънях да питам. От двете мисля женското е по-тъмното защото гледах снимки, наистина има чертите на породата, абе за тези пари зависи какво търсиш. Но в никакъв случай не може да става на въпрос за "родословни" кучета с кетапи по Педигрий и тн. глупости (на снимката е мисля бащата който наистина е расов)...аз лично си харесах едното но се възпрях защото не е въпроса до парите ами какво търси човек. :wink:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Аха , еи за това се дразня , пишете в обявите продавам еди какво си куче , ма защо трябва да лъжете за родословие :!: :?:

Така за да е ясно няма куче с родословие под 500-600лв , дори кучето да има родословие това не значи , че щом го изкарате на изложба ще стане победител.
Дори и 2мата родители да имат родословие ако не са спазени изискванията за разплод пак кученцата няма да получат родословие .
Ако родителите са клас " пет " или имат някой наследствени болести пак няма да се допуснат за разплод или кученцата произлезли от тях няма да им бъде дадено родословие .

200-300лв си е нормална цена за кученца без родословие , само имунизацийте и храната са му толкова :wink:

които се интересува от породата
http://forum.dog.bg/topic/4082-%D1%80%D ... 0%B5%D0%BA
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Dimy написа:Аха , еи за това се дразня , пишете в обявите продавам еди какво си куче , ма защо трябва да лъжете за родословие :!: :?:

Така за да е ясно няма куче с родословие под 500-600лв , дори кучето да има родословие това не значи , че щом го изкарате на изложба ще стане победител.
Дори и 2мата родители да имат родословие ако не са спазени изискванията за разплод пак кученцата няма да получат родословие .
Ако родителите са клас " пет " или имат някой наследствени болести пак няма да се допуснат за разплод или кученцата произлезли от тях няма да им бъде дадено родословие .

200-300лв си е нормална цена за кученца без родословие , само имунизацийте и храната са му толкова :wink:

които се интересува от породата
http://forum.dog.bg/topic/4082-%D1%80%D ... 0%B5%D0%BA
Ей в тоя форум пък са все голямата работа...един път влязох и пишман станах...то само съвети от рода на "куче само от развъдници, все над 1000 лева (не купувам кола), ако имало ДЕФЕКТИ (говорим за кучето) бил съм длъжен да го кастрирам" и така нататък глупости родени от болните мозъци в него!!!

На мен лично много ми харесва кучето от обявата и с удоволствие бих си го взел...Жалко, че точно сега не ми е момента....може би от другото кучило!!! :wink: :drinkers:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Колега нямам против не родословните кучета , имам против , че се лъжат хората.
Както казах пише се в обявата продавам куче за еди колко си пари , ма защо трябва да се лъже за родословие и т.н.
Имах един случай с човек купил си куче и продавача го излъгал че кучето е с родословие и документи , човека получил "документите " /само един паспорт с имената на родителите/
Та същият вижда мойто куче и се почва :
- ама то твоя маламут не е със сини очи защо ?!
аз няма маламут със сини очи
- Е как да няма моя е родословен и струваше 600лв.
:shock:
след 10-тина минути разговор и прескачане до нас да му цъкна в нета и да види стандартите на породата и документите , стана ясно ,че е получил само паспорт и тегли една дълга на продавача дето го е излъгал .

мен на времето така ме минаха в един зоо магазин с персийския ми котарак , от уж бил с документи и т.н. та като го взех накрая и паспорт нямаше :lol:
да е жив и здрав , не съм и търсил да е с документи , просто продавача сам наблягаше на тях , а аз си търсих , черен персиец и първия дето се появи го взех .

п.с. колега виждал ли си куче страдащо от дисплазия ? Това е наследствена болест при по едрите породи , мъчение е и за кучето и за стопанина. Имаме познати с 6 годишна Немска овчарка страдаща от това и на месец са и около 100лв лекарствата за да се движи кучето. Ти какво би направил ще приспиш кучето или ще го лекуваш ?! Все пак кучето е част от семейството поне за мен и не са проблем тия 200-300 или 1000+ лв за купуването му. Разходите после не са малки по-голямо куче по -големи разходи .
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Dimy написа:Колега нямам против не родословните кучета , имам против , че се лъжат хората.
Както казах пише се в обявата продавам куче за еди колко си пари , ма защо трябва да се лъже за родословие и т.н.
Имах един случай с човек купил си куче и продавача го излъгал че кучето е с родословие и документи , човека получил "документите " /само един паспорт с имената на родителите/
Та същият вижда мойто куче и се почва :
- ама то твоя маламут не е със сини очи защо ?!
аз няма маламут със сини очи
- Е как да няма моя е родословен и струваше 600лв.
:shock:
след 10-тина минути разговор и прескачане до нас да му цъкна в нета и да види стандартите на породата и документите , стана ясно ,че е получил само паспорт и тегли една дълга на продавача дето го е излъгал .

мен на времето така ме минаха в един зоо магазин с персийския ми котарак , от уж бил с документи и т.н. та като го взех накрая и паспорт нямаше :lol:
да е жив и здрав , не съм и търсил да е с документи , просто продавача сам наблягаше на тях , а аз си търсих , черен персиец и първия дето се появи го взех .

п.с. колега виждал ли си куче страдащо от дисплазия ? Това е наследствена болест при по едрите породи , мъчение е и за кучето и за стопанина. Имаме познати с 6 годишна Немска овчарка страдаща от това и на месец са и около 100лв лекарствата за да се движи кучето. Ти какво би направил ще приспиш кучето или ще го лекуваш ?! Все пак кучето е част от семейството поне за мен и не са проблем тия 200-300 или 1000+ лв за купуването му. Разходите после не са малки по-голямо куче по -големи разходи .
+1 :prayer:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”