Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Хубав риболовен магазин в Сандански!
Модератор: sapuna
Хубав риболовен магазин в Сандански!
Здравейте колеги имам една молба към вас и по специално към тези ,който се занимават с риболовни магазини да отворят един хубав риболовен магазин в Сандански.Тъй като вече съм отекчен
.Риболовните магазини в Сандански са отврат няма от къде да си купиш дори стръв.Ако намериш бял червей на грамаж ще е се едно си оцелил шестица от тотото ,но дори и да намериш ще е от порядъка на 2,20лв за 100гр.
.Да не говорим за кукички от сорта на камасан ,овнер,тубертини и много други.Абе с една дума магазините са отврат
.
Поздрави Любо.

Поздрави Любо.
кеф цена няма 

Re: Хубав риболовен магазин в Сандански!
Колега, спечелил си печелившата клечка- разбрах от мои познати,че в момента се оборудва такъв магазин в Петрич, а Сандански май е доста близо. Не смея да кажа името за да не изтрият поста, но ще има всичко от продуктите тук http://captainhook.bg/
Освен това ще има куки Gamakatsu, Owner, Camasan, Tubertini и т.н.
Доколкото разбрах ще има много скъпи и много евтини неща...абе въобще го планират...да ти изпаднат очите, червеи 100 гр ще струват 1.40 лв и всакаква стръв ще има. Мисля, че февруари ще е откриването...и май ще го чуете там в района.
Доколкото разбрах ще има много скъпи и много евтини неща...абе въобще го планират...да ти изпаднат очите, червеи 100 гр ще струват 1.40 лв и всакаква стръв ще има. Мисля, че февруари ще е откриването...и май ще го чуете там в района.
Колега това ,което ми каза доста ме зарадваgonzo666 написа:Колега, спечелил си печелившата клечка- разбрах от мои познати,че в момента се оборудва такъв магазин в Петрич, а Сандански май е доста близо. Не смея да кажа името за да не изтрият поста, но ще има всичко от продуктите тук http://captainhook.bg/

кеф цена няма 

Къде ходиш за риба? Най-вероятно в Гърция-там ви е близо?
Миии да по Гърция и по р.Струма тя минава покрай Сандански.gonzo666 написа:Къде ходиш за риба? Най-вероятно в Гърция-там ви е близо?
кеф цена няма 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
август месец бях на почивка в Сандански и знам за какво говориш,най-добрия магазин (В Сандански) се намира над автогарата посока центъра (срещу Стражака магазин за крепежи и инструменти) само там намерих бял на грамаж, А колкото до Струма видях доста парашутисти и доста опоскана ми се видя реката та ви остана само Гърция или каквото е останало
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Така е прав си голега.А относно белия червей мисля ,че цената му не е приемлива (2лв-100гр.)Емил Димитров написа:август месец бях на почивка в Сандански и знам за какво говориш,най-добрия магазин (В Сандански) се намира над автогарата посока центъра (срещу Стражака магазин за крепежи и инструменти) само там намерих бял на грамаж, А колкото до Струма видях доста парашутисти и доста опоскана ми се видя реката та ви остана само Гърция или каквото е останало
кеф цена няма 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
съгласен съм, но да има хубав добре зареден магазин с нормални цени трябва и да има много риболовци, който да купуват а това условие доколкото съм запознат го няма( няма достатъчно търсене), ако лятото идвам на долу може да спретнем един съвместен, тъкмо да кажеш къде е най-резултатно, че миналия път само обикалях на посоки
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;