Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
И аз съм на това мнение,колега.strijok написа:Не искам да звучи като заяждане , НО голите думи не ни правят такъва за какъвито се представяме - дето вика бачо Ви Киро - не че не си вярваме ма снимките най-добре показват, кой какво хванал и после какво пусналapo84 написа:Преди да нареждаш поне питай да ли сме взели всичката риба и ако ти кажа "да" тогава нареждай.

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
tachev
И защо да е просташки зимния риболов, и това, че споделяме с останалите къде и какво кълве в момента, не виждам къде е грешката ни ?
Тук вече ще навлезем в други води, затова спирам .....
И защо да е просташки зимния риболов, и това, че споделяме с останалите къде и какво кълве в момента, не виждам къде е грешката ни ?

Тук вече ще навлезем в други води, затова спирам .....

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Колеги.. станах, изпих кафето, разсъних се - а сега накъде на тръгвам ? Как е на бонбонена ?
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Колега пали джета и газ към Коневецlbfchy написа:Колеги.. станах, изпих кафето, разсъних се - а сега накъде на тръгвам ? Как е на бонбонена ?

Колега броя вече на пръсти месеците до 18 години, а на баща ми не му се занимава да ме кара ..
Дай някое място в града 

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Опитай на бонбоненаlbfchy написа:Колега броя вече на пръсти месеците до 18 години, а на баща ми не му се занимава да ме кара ..Дай някое място в града

- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска бях на Елхово,мястото беше Родопа.Риби много,ама много ,народ още повече.Който има свободно време може да си направи един чуден излет,излизат едри алай и тук там някоя гърбавица.Стръв използвах 5-6 белички + червено и жълто манисто.Изкарах си 10 едри риби и се прибрах,а колегите пълниха яко торбите.
Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Добър риболов си направил СветльоS.Koychev написа:Днеска бях на Елхово,мястото беше Родопа.Риби много,ама много ,народ още повече.Който има свободно време може да си направи един чуден излет,излизат едри алай и тук там някоя гърбавица.Стръв използвах 5-6 белички + червено и жълто манисто.Изкарах си 10 едри риби и се прибрах,а колегите пълниха яко торбите.

-
- научил се да хвърля
Вчера чух как хора от ИАРА-та за 3 денонощия на реката преди коневец изкарали 230 кила риба. След запитване какво я праите толкова риба човека казал "ми разделихме я и аз я раздадах в махалата , на мен си устаих към 5 кила" . И това са хората които ще доидат и щи кажат "Хванал си си нормата , освободи мястото", и като не се махнеш ще ти пишат акт. Не вярвам само аз да знам за този случай , но няма какво да направя срещу тях.Рибите са били 98% алай , кабакулаци и гърбавици , като в другите 2 % имало малки сомчета които уш върнали.
Бих искал и вие да си кажете мнението по този въпрос ако можем така да го наречем.
Бих искал и вие да си кажете мнението по този въпрос ако можем така да го наречем.
Последно промяна от voblep4o на Сря Яну 25, 2012 7:36 pm, променено общо 1 път.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар

Последно промяна от petko_dimitrov_81 на Сря Яну 25, 2012 11:01 pm, променено общо 1 път.

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Те тези от ИАРА няма да се спрът ,спирачки нямат тези хора !!! А ми били представители на нещо си там !!! Bull shits !!!

-
- научил се да хвърля
Чух че с въдици със троиките........
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
На въдици толкова риба трудна работа.
-
- новобранец
Някой от вас виждал ли е 200 кг риба на едно място?Работата е май;един ми каза,а пък той чул,ама да ли е вярно .......... Глупости на търкалета!!!!!
КОТУИ, ТАКОЗ"
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Едва ли ще е било с въдици !!! Аз може би имам толкова хваната риба през целият ми живот !!!