Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Богатовски язовир, Севлиево
Модератор: sapuna
- hendekltd
- научил се да хвърля
Богатовски язовир, Севлиево
Колеги, имате ли информация за въпросния? Как се стига до там от Габрово? Какви рибоци има? Какво може да се очаква и на каква стръв? Под аренда ли е? Колко е таксата?
Септември ще се нося нататък за седмица-две и ми се ще да го посетя.
Благодаря ви предварително!
Септември ще се нося нататък за седмица-две и ми се ще да го посетя.
Благодаря ви предварително!
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
- daniel_g
- разбира нещата
Та по въпроса за богатовския язовир - до него се стига , като влезеш в севлиево от габрово - караш все направо до изхода за Велико Търново, оттам продължаваш да караш докато стигнеш магистралта, излизаш на магистралата посоко Велико Търново и след около 1 км има асфалтиран път в дясно и табела на която пише за мотел Лебеда. Свиваш по нея и си на богатовския язовир . Знам че таксата беше 2 лв. Ловеше се преди каракуда, кефал , уклей, толостолоб. Но това лято не съм ходил и не знам как стоят нещата. Ами наслука и да пишеш как е минал излета
-
- кандидат преподавател
Здравеите.Сьжалявам,4е не писах по-рано.Зна4и в петьк ве4ерта около19.30 4аса бях на язовира.Захранка ягода с коноп на прожините,стодиопор на куките и вьв водата за......толстолоб.Информациата ми беше за удари около и след полунощ.В краина сметка-нищо.Една хубава каракуда около 3 4аса.Бяхме в района около стената. :