побеснели горски

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

побеснели горски

Мнение от slivnalia »

колеги тези горски стражари приличат вече на еничари,просто са побеснели.оня ден отидох малко да разпусна на една дупка край сливен дойдоха на проверка господа горските.имаше един баща с малко момченце и съпругата си.направиха акт на човека защото женаму нямала билет,а тя само стоеше до него с детето и го гледаха.човекът не моя да убеди господата че тя не лови.тези вече се забравиха и се вземат за всесилни.бракониерите правят каквото си поискат а те се занимават с нас дето сме отишли за УДОВОЛСТВИЕ
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Че как няма да го глобят обикновения човечец,с простото желание да прекара няколко часа със семейството си сред природата.Та да не е бракониер,да има имунитет... :evil: :evil: :evil:
Stefan_sv
новобранец
новобранец

Мнение от Stefan_sv »

Tези наистина са се побъркали.Те вместо да хващат истинските бракониери те правят акт на тези, които не ловят.
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: pobesneli gorski

Мнение от joro1973 »

slivnalia написа:kolegi tezi gorski strajari prili4at ve4e na eni4ari,prosto sa pobesneli.onia den otidox malko da raspusna na edna dupka krai sliven doidoxa na proverka gospoda gorskite.ima6e edin ba6ta s malko mom4ence i saprugata si.napravixa akt na 4oveka za6toto jenamu niamala bilet,a tia samo stoe6e do nego s deteto i go gledaxa.4ovekat ne moja da ubedi gospodata 4e tia ne lovi.tezi ve4e se zabravixa i se vzemat za vsesilni.brakonierite praviat kakvoto si poiskat a te se zanimavat s nas deto sme oti6li za UDOVOLSTVIE
Колега, а ти защо си мълча? Защо не им каза, че ще свидетелстваш срещу тях и че жената не е виновна? За гражданските права се воюва всеки ден! Те не идват на готово!
колкото повече вали, толкова повече вали
Kaminski
новобранец
новобранец

Мнение от Kaminski »

Мдаа,мене вече не ме закачат много откакто хварлих един Горски във водата.Штом държавата не назначава възпитани хора за стражари,ние ште трябва да ги превъспитаме.НЕ ИМ СЕ ДАВАИТЕ
Наслука
он че клъве,ама сака висене
s_mitko
новобранец
новобранец

Мнение от s_mitko »

колега в сливен поне има горски , а тук в пазарджик по марица з 3г. висене един не съм срещнал , за сметка на това срещнах един бракониер .на звъничувския гьол пак ти пишат акт само ако не си местен а като капак ако не си от там ти искат и някав измислен билет от ловно дружество "сокол" .идва ми да ги трепа и копам на място тия горски
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

s_mitko написа:kolega v sliven pone ima gorski , a tuk v pazardjik po marica z 3g. visene edin ne sam sre6tnal , za smetka na tova sre6tnah edin brakonier .na zvani4uvskiq giol pak ti pi6at akt samo ako ne si mesten a kato kapak ako ne si ot tam ti iskat i nqkav izmislen bilet ot lovno drujestvo "sokol" .idva mi da gi trepa i kopam na mqsto tiq gorski
Грешиш ,колега.На звъничевския водоем доста пъти са ме проверявали/бил съм с датето,сам или с приятели/и винаги проверяващия се държеше нормално и с нищо не ме е засегнал въпреки ,че досега все още нямам билет от "Сокол".Понякога трябва да се замислим дали и ние ни сме си виновни за да ни третират като бракониери. :wink:Колко до това за местни рибари и гости :shock: :shock: :shock: не знам откъде ти е дошла тази идея.
За един ден за риба,Господ два дни дава.
s_mitko
новобранец
новобранец

Мнение от s_mitko »

kolega ne e ideq . gorskiqt e ot seloto i e blagosklonen kam onezi koito gi poznava.gorski tam znam 4e ima , no po reka marica nikoga ne sa me proverqvali
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

колегата s_mitko е прав.на много места горските се правят че не зебелязват местните/които в повечето случаи са нередовни/,а мен ме проверяват като Бен Ладен на US MITNICA.примери колкото искаш.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: побеснели горски

Мнение от barutchiata © »

slivnalia написа:kolegi tezi gorski strajari prili4at ve4e na eni4ari,prosto sa pobesneli.onia den otidox malko da raspusna na edna dupka krai sliven doidoxa na proverka gospoda gorskite.ima6e edin ba6ta s malko mom4ence i saprugata si.napravixa akt na 4oveka za6toto jenamu niamala bilet,a tia samo stoe6e do nego s deteto i go gledaxa.4ovekat ne moja da ubedi gospodata 4e tia ne lovi.tezi ve4e se zabravixa i se vzemat za vsesilni.brakonierite praviat kakvoto si poiskat a te se zanimavat s nas deto sme oti6li za UDOVOLSTVIE
КОЛЕГИ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА.И НЕ СЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ,ЧЕ НЯМАТЕ ТАКАВА.ИМА БУТОН КОЙТО ПРЕОБРАЗУВА ОТ ЛАТИНИЦА В КИРИЛИЦА
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

А бе ,не знам защо толкова се палите от това ,че на някакъв водоем ви били проверили,ми нали това им е работата на хората.Предполагам ,че и двамата сте големи хора и в професионалната си дейност и Вие сте правили изключения за приятели и познати,затова давайте го по-спокойно,никой не е вдигнал сопа срещу Вас.В този форум всичките негодуват срещу бракониери и т.н. ,ми нали трябва да има тук-там и по някой по-съвестен от "горските" за да се спре това нещо поне малко от малко.А как това може да стане без да бъдем проверявани кажете Вие.
pavkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

калтаци

Мнение от pavkata »

Ай ше ги .ба и тия горски - през последните 10-12 години изпуснаха всички язовири пред очите ни а сега се правят на собственици едва ли не на държавата.. преди години може би е било някъде 1970 са застреляли приятел на баща ми защото са побягнали от някакъв горски а са били още на по 16-17 години все едно ще изловят рибата. 1999 източиха водоема и всичко се излови и изби - е какъв е смисъла тогава. да не говорим че сега ако ми искат някъде билет ще ги питам "Ами ако утре и този язовир стане частна собственост?!?! - ще ми върнете ли парите за билета" - щото тва става. На кой да плащаме билети за какво да ги плащаме за мрежите на доспат дето са по 2-3 залива дължина или за напуканите дъна на източените язовири - а може би за това, че като ида на платения водоем трябва да имам и ЧЛЕНски :) внос. Дай като идем в магазина и там да показваме билети, че ако ни срещнат на улицата с рибата може да ни питат от къде е...
te toliki kefale
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

Ми то като се замисли човек-а ша им е..а мамата на КАТ-аджийте,спряха ма и ми написаха фиш,че не исках да им дам 5 лв.;Ша им е.а мамата и на ченгетата,по цяла нощ се возят в колите и нищо не вършат;Ша им е.а мамата и на пожарникарите,по цяла нощ спят и играят табла и шах-пак нищо не вършат;Ша им е.а мамата и на горските ,че ме проверяват;Ша му е.а мамата и на съседа,че ми спира пред гаража;Ща им е.а на сите мамата щото аз съм си аз.Е те за тва утре ако мога да си взема и аз един язовир, може и аз да му е.а мамата.Pavkata, не мисля,че това е правилния начин за мислене и не мисля,че така ще се промени нещо.Поне понякога човек ако иска да го чуят някъде ,трябва и той да чуе някой,само с рогата напред не всякока помага.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колега,не роптаеме срещу горските,а срещу това че не си вършат работата,или я вършат избирателно.Как ще реагираш ако доидат на проверка и след като установят ча всичко ти е на ред се заядат че си от София и ловиш риба на Искъра при Коинаре,а около теб всички местни бракониерстват и ви гледат сеира.
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

asenfisherman написа: .........след като установят ча всичко ти е на ред се заядат че си от София и ловиш риба на Искъра при Коинаре......

Това е смешно и нелепо :shock: :shock: :shock: :shock: не мога да го проумея...................
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”