Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Препоръчайте мач
Модератор: Paublo_Eskobar
Препоръчайте мач
Препоръчайте мач с малка акция парите нямат значение и да е хубав
П.П извинете че няма запетаи и така нататък
Мерси предварително
П.П извинете че няма запетаи и така нататък

Re: Препоръчайте мач
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Препоръчайте и дължина защото съм нов и не знам каква дължина акция и т.н
В момента ловя със Shakespeare Match 2 Commercial Match, като цяло съм доволен от пръта, взех я заради добрата цена, на която ми я предложиха, но ако отново ми се наложи да правя избор бих се насочил към мачове с марка Tica и Tubertini и по специално Tica Crystal Match, Tica Runner Match, Tubertini T-Match с дължина 4.20-4.50 и все пак зависи колко си склонен да отделиш, специално при мен всичко опираше до определен бюджет
Аз от скоро се запалих по мач риболова, поради тази причина не искам да те подвеждам, нека и колегите, които са по навътре споделят предложения, ще е интересно и за мен занапред.

Мерси и аз съм запален имам мач Focus но е много твърд за шарани и не е хубав затова искам да си купя хубав мач
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Горещо препоръчвам Мичел Финесса,първо защото е с по три крачета на всеки водач,което ги прави много по-здрави,и второ казвам го от опит-невероятно здрава пръчка.Ползвам я от 5-6 години вече ,ако може да говори какво съм я правил ще реве с глас като магаре и пак не ме е предавала.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
http://captainhook.bg/Матч/Solitron-Mat ... d=solitron
Тук този на 450 см е най-добрия за парите си...погледни го
Тук този на 450 см е най-добрия за парите си...погледни го
Здравейте,не искам да пускам нова тема затова ще задам въпросите си тук.Извинявам се на колегата че пиша в неговата тема.Спрял съм се на два модела Tica Crystal Match и Tubertini T-Match с дължина 4.20 акция 6-18гр.Нямам реална възможност да разклатя въпросните пръчки и ще се доверя изцяло на вас.Също така ако някои може да ми каже реално колко тежи T-Match-а,защото в едни магазини го виждам на 210гр. в други на 260гр. а пък един колега ,който го продаваше във форума пише, че тежи 226гр.Благодаря на отзовалите се.
-
- ще става разбирач
Tubertini T-Match - 223 gr. 

Благодаря колега. 

Мисля да си купя Tica Crystal Match но ако може да ми дадете информация за него дали е чувствителен при риболов и т.н Мерси предварително
Crystal-a е много лека и фина въдица. Не знам какво точно очакваш от нея, но наистина е супер чувствителна, особено при риболовxey123 написа:Мисля да си купя Tica Crystal Match но ако може да ми дадете информация за него дали е чувствителен при риболов и т.н Мерси предварително

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!