Брезово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Брезово

Мнение от Иван Златев »

Като гледам картата видях около Брезово има 2 язовира на някой от тях може ли да се лови какви са условията и обитателите в тях ...
Изображение
за тези двата става дума... моля малко информация,гледам в този раьон има много язовирчета-Раковски,Отец Кирелово,Брезово...между Раковски и Момино по стария път(редки метали) има някакъв пак голям язовир,трябва ми инфо за тези водоеми условия,риби....
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Брезово

Мнение от vankata81 »

преди Брезово на този малкия миналата година на пролет имаше сеч на шарани. бяха го пуснали за спортен риболов. таксата беше 10лв и квот си хванеш. първите 10 дена беше сеч имаше "колеги" които си тръгваха с по над 30-40бройки,обезрибиха го напълно но мълвата се беше разнесла и цяло лято беше пълен с народ. е на това му викам успешен рекламен трик.арендатора сигурно не е мечтал за такова нещо. м/у другото той държи и другия над него но той е само за "наши" хора има и есетрово стопанство и хижа там. тази година сигурно ще го направи пак този номер.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

мерси.. а да знаеш нещо за водоемите около Раковски
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vankata81 »

имаше една тема за яз.Мишеца и яз.Кюрча там съм писал, но моите наблюдения са от лятото. намери я със търсачката ще ти излезне. Да си продължа и за брезово,гьола който е до прелеза преди войводиново е на същия измамник,съветвам те да не ходиш там/за лятото говоря сега е замръзнал./
Иван Х
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Х »

Прав е колегата, в началото на лятото арендатора пусна много шаранчета -но имаха червенка и бързо се изловиха
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

да знам кога зарибява да ида да си начеша крастата .... :lol: :lol:
Иван Х
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Х »

миналата година-зареди в юли-август по 1-2 в месеца по 800-1000 бройки/така казваше пазача/ по 0,7-1,0кг/брой взети от горния ВИП рибарник,защото беше пренаселен, на 2-3 излета 3 души си "взехме" около 20 кг. след като се разчу -2-3 излета по 3-5 кг.
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vankata81 »

хайде някой колега да даде инфо за другите язовирчета които е посочил колегата,аз имам наблюдения само за тези. на свой ред и аз да попитам за Тюркмен и за Дондуково.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”