Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Немоят нериболовен неизлет
Модератор: bobopeli
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Re: Немоят нериболовен неизлет
И като си помисля как подобни амеби раздават правосъдие тръпки ме побиват.За руския можем да поспорим.INCUBUS написа:Развесели ме много,ама и руския ти е на нивото на белите мечки от нивото на подсъзнанието тиНаистина нищо ние си разбрал от онези писания,бъди жив и здрав,не си първия плазмодий от световната анонимност,както и да е

Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Mомчета, това не е тест за интелегентност, мерете си пишките по други форуми. Тук става въпрос как по-бързо и ефикасно да победим този бич-бракониерите. Хайде да се напънем в тази посока.
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Ми то мойте писания до началото на тяхното спамене си бяха напълно по темата.Тези двамата са решили да се правят на велики - добре,да се правят в Разни колкото си искат, аз не съм ги предизвиквал по никакъв начин в отнесената им и налудничева тема за прехода.arkartofa написа:Mомчета, това не е тест за интелегентност, мерете си пишките по други форуми. Тук става въпрос как по-бързо и ефикасно да победим този бич-бракониерите. Хайде да се напънем в тази посока.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
tct и margi му е другия никGODzillata написа:stc.ctc.2000 - Регистриран на: Сря Яну 18, 2012
Ta кой викаш ти е другия ник?![]()
Няма шанс само за 4 дни така обстойно да си се запознал с цялото творчество във форума!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
В единия форум има два, в другия, също:stc.ctc.2000 написа:...Мога да ти кажа ника ми във Фишинг манията,нещо от рода на апели куку или вум папа беше...
Твърде много ми се виждат.chirusa_bg написа:...tct и margi му е другия ник
А иначе, акциите на полуголите украинки, поне тези за които аз съм разбрал, са в подкрепа и за привличане на вниманието по важни, общочовешки проблеми. Защо да не е и бракониерството в България ?
А защо трябваше да бъдат обиждани всички, които пишем в една шегаджийска тема, така и не разбрах ?
Също така, какво общо имат двете теми от два различни подфорума?
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Не познаchirusa_bg написа:tct и margi му е другия никGODzillata написа:stc.ctc.2000 - Регистриран на: Сря Яну 18, 2012
Няма шанс само за 4 дни така обстойно да си се запознал с цялото творчество във форума!

Последно промяна от stc.ctc.2000 на Вто Яну 24, 2012 8:04 pm, променено общо 1 път.
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Твърде много ми се виждат.G.Petkov написа:В единия форум има два, в другия, също:stc.ctc.2000 написа:...Мога да ти кажа ника ми във Фишинг манията,нещо от рода на апели куку или вум папа беше...
chirusa_bg написа:...tct и margi му е другия ник
А иначе, акциите на полуголите украинки, поне тези за които аз съм разбрал, са в подкрепа и за привличане на вниманието по важни, общочовешки проблеми. Защо да не е и бракониерството в България ?
Виж тебе не съм те обиждал с нищо ,нито имам намерение.
Ако бракониерите са като украинките и особенно ц.....е почвам да не ги мразя толкова.Спирам с писането дотук,мисля казах каквото имам.В онази тема смислените постове са само на автора,другото е алкохолна и чревоугодническа история с изключения естествено.Това ,че не ми харесва нещо не значи да обиждам някой.Тези които започнаха заяждането си получиха подобаващия отговор с което смятам и да приключа дотук.Поздрави на всички

-
- кандидат преподавател
sct= dull.3000...волта,спри се ,злостър да ти е името,ако трябва
,жив и здрав,ако пиеше пещерска мастика,нямаше да си чак такова.Бъди жив и здрав,блазе да им е на съгражданите там,където поменуваш 

- GODzillata
chirusa_bg написа:tct и margi му е другия никGODzillata написа:stc.ctc.2000 - Регистриран на: Сря Яну 18, 2012
Аааааааа, значи не раздвояване, а цяло разтрояване на личността!

Цъ-цъ-цъ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Ама ще влезеш и ти в темата, усещам го ...stc.ctc.2000 написа:...Ако бракониерите са като украинките и особенно ц.....е почвам да не ги мразя толкова..

А за бракониерите - никаква милост!
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Виж сега,това са те ламите по принцип в приказките винаги са триглави.Резне юнака една - друга поникне.Зависи от гледната точка.Може да се приеме като прераждане от ник на никGODzillata написа:chirusa_bg написа:tct и margi му е другия никGODzillata написа:stc.ctc.2000 - Регистриран на: Сря Яну 18, 2012
Аааааааа, значи не раздвояване, а цяло разтрояване на личността!![]()
![]()
![]()
Цъ-цъ-цъ...