Немоят нериболовен неизлет

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

shutove
новобранец
новобранец

Немоят нериболовен неизлет

Мнение от shutove »

"Баааааси изложбата.....отвратително и долно....

И сега хиляда човека, които ги познават, ше тръгнат да ги оправдават.

А не спираме да четем и пишем, че трбява да пазим рибите и местата които посещаваме и какво ли още не.
А на фона на видяното ...... се замислям за офанзивата с Петицията... в която и аз се включих, скромно - но смятам че съм направил нужното (макар да не съм толкова активен в писането тук)

И някак, се питам "Аз с тая петиция с/у кого точно се боря" ?!?!?!?

И за какво..."

Присетих се че...

Губи ми се връзката: :axe:
- кой следи купувачите на риба и с кой търговец търгуват, и кои са другите ако има такива.. кой ги следи, как и колко..
- контрол за консерви, контрол на ... . Във всеки град, село или кътче се знае кой бракониерства, кой прекалява и се излага :butthead: , кой толкова не му пука за живота на всичко заобикалящо го :ANAL: , че замърсява риболова, мъчи се да ни откаже :drinkers: .... ами да ги посочим интелигентно и по възможност медийно :finga:
- благотворително масово зарибяване с предметна награда, нещо с sms - сумата за материал и медийна разбира се безплатна подкрепа повтарям от знае се коя телевизия

- би ме зарадвало съдействие от ловните дружини - хайки за бракониери, съвсем да им прилошее, има маниаци много!

- билет - ако веднъж си хванат за нещо, каквото и да е против правилата да нямаш право на билет никога повече, а при второ да си глобен със 2000 лв

- проверките на ИАРА да са малко по-обосновани, с малко ходене повече и по-добри резултати, малко стратегия от тяхна страна, така или иначе всичко се знае; да се стимулират от държавата разбира се ще е от полза

Ако всичко това се случи ще създадем нашата нова култура за някои неща ;), която ще е път и към риболовния успех!

Наздраве!
Ако на някой му звучи възможно, ефективно и осъществимо да сподели..
arkartofa
новобранец
новобранец

Re: Немоят нериболовен неизлет

Мнение от arkartofa »

Отлично те разбирам колега, напулно съм съгласен с теб, само дето глобите трябва да са по-солени, без значение дали си с билет или не. Относно това, че на всякъде знаят кои са бракониерите и не ги хващат!!! Е те това дано разберат всички, четящи този форум. 2-3 пъти се опитах да изразя мнение, отговориха ми, че неподготвен да не се обаждам, че ИАРА си вършат съвестно работата (визирам случаят с Кърджали) и т.н. Както казва др. Първанов дебело подчертавам-всички бандити, измамници, бракониери и т.н. в БГ се знаят, но понятно защо не са на топло. Аз избягах от този абсурд на място, където ако нарушиш закона няма прошка(благодаря на Господ за това),но като преглеждам мненията и ме боли. 44 год. съм се кефил на красивите БГ реки и язовири. Разводних се, по-точно разчувствах се и ме е яд на свещенната тъпотия от страна на управляващите и ;мълчанието на агнетата;. Извинявам се на всеки, засегнат с нещо от моето писание. Ако наистина се направи НЕЗАВИСИМА организация, която да лови бракониерите, повярвайте ми, за 1 месец ще бъде чисто. Желаещи има, но всичко пак опира до шибаните мангизи. С две думи- и да има пари(ИАРА), по добре да ги смукнем, пък и ако може нещо отстрани, а останалите ....
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

При последния ми излет се сблъсках със служителите на ИАРА Кюстендил.Та поговорихме си и ми казаха че им дават по 200 лв на месец за бензин и ства всички обекти в тва околие е който ги обиколи с 200 лв за месец...както и да е,предложих им следното:пролетта аз патрулирам по места дето знам че има мрежари и звъня а те идват с полиция.Също така се навиха да заплодиме изкуствено толстолоба на едно място което няма да кажа,отново през забраната с мои средства и от тях контрола.И така според мен трябва не само на тях да разчитаме а и ние да им помагаме,така може и да се пооправят нещата,а пък ако вдигнат и глобите евала.Ама няма
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
eden_fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от eden_fish »

Ако при залавяне на нарушители глобите са по-големи дори и иземане на мпс и др. ИАРА ще има достатъчно пари за всичко.И да имаме право да свидетвлстваме срещу нарушителите нещата много бързо ще се променят,например 4-ри приятеля сме на риболов и виждаме как няколко души търмъчат викаме ИАРА И МВР и като граждани свидетелствяме и така ще е много по-ефективно.Като цяло трябва да се криминализират такива деяния.
НАСЛУКА на всички риболовци
lazo65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lazo65 »

shutove написа:
И някак, се питам "Аз с тая петиция с/у кого точно се боря" ?!?!?!?

И за какво..."

Как, нима не знаеш с/у кого се бориш???
- срещу "Вятърни мелници" колега, срещу високи "вятърни мелници" облечени във власт и непукизъм.
И за какво?
- за една "Химера" !!!
... а искам само, децата ми да живеят в един по-добър и по-хубав свят, да обичат и пазят Родината си, и да се гордеят с нея .
"Да ама не". Не тук и не сега. Петициите са просто една МОЛБА към органите на държавната власт от дадена група хора.Но явно в нашия случай е "глас в пустиня".А думата "МОЛБА" сама по себе си, колкото и да ми е неприятно да го кажа, е израз на зависимост, безсилие и безпомощност.Така поне аз виждам "горчивата" истина ..........
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

Ако искаме нещо да се промени в тази държава ,по специално отношението към бракониерите няма да стане само с подписики - не че ги умаловажавам,а трябва връзка с някоя Европейска природозащитна организация.Има ли опасност да ядосат Европейските си господари пожарникарчето и слугинажа много бързо ще размърдат мазните задници на доста хора.Пример - Бр.Бардо и мечките.Дотогава само голи обещания,смяна на поредният шеф на ИАРА. :idea:Ако ще влезе и някой лев от Европа започва да се действа със завидна бързина,тъй де да се усвоят парите :wink:
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

stc.ctc.2000 написа:...Пример - Бр.Бардо и мечките....
Друг пример - украинките по цици! :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

GODzillata написа:
stc.ctc.2000 написа:...Пример - Бр.Бардо и мечките....
Друг пример - украинките по цици! :lol:
Още един пример за вредата от чревоугодничеството примесено с тих напоителен битов алкохолизъм,Сталин ,Маркс и Телефункен развито доста обстойно в една тема за прехода и служим ли на себе си - та резултата е доста особенни коментари плюс една латентна фаза на по особенна сексоанална ориентация и всичко събрано в 118 килца холостеролче. :wink:Резни една фафла "Споко" и нема а се косиш :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stc.ctc.2000 - Регистриран на: Сря Яну 18, 2012

Ta кой викаш ти е другия ник? :roll:

Няма шанс само за 4 дни така обстойно да си се запознал с цялото творчество във форума!
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

Не ми е ясно какви видения за никове имаш,просто ти прегледах набързо профила и се зачетох в тази тема,а дарбата да анализирам си я имам.Имаш най много мнения в % ,е и с допитвания на някои приятели поразпитах ......та така хоп в тигана :mrgreen: .Мога да ти кажа ника ми във Фишинг манията,нещо от рода на апели куку или вум папа беше. :roll: ПП Не всички са бавноразвиващи се,па то твойто едно творчество...... :lol:Виж снимките във кулинарната част не са лоши за това те бива,в спаменето и заяждането също.По повод това спри с заяждането и наблегни на диетите.Не ми харесваш ,сигурно защото си Godzilla ,то ти го бяха написали и други.:idea:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stc.ctc.2000 написа:...Мога да ти кажа ника ми във Фишинг манията,...

Ааааа, ТОВА обяснява всичко! :idea:
No comment повече...чувствата ни са взаимни, ти си като ника на автора на тази тема, по-лесно ще ми е да се отдам на диетата, отколкото да споря с теб! :mrgreen:
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

Искренно и лично/прозвуча като Миглена Ангелова/ :lol: ти благодаря за чувствата, защото определено не си от този тип индивиди с които искам да общувам и не спами повече, защото с нищо градивно не допринасяш за развитието на темата.Водиш по точки с 13 кила пред мене,аз съм със скромните 105 само. :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Вие,драги Пич,засягайки темата за прехода,не сте разбрали нищо-колкото се сещате за смегмата ви под препуциума ви,нямате чувство за хумор,вы являетесь аботальным выкидишем цивилизации -онова е тема "Разни"и въобще -всичко хубаво,не ви чака добро бъдеще :)
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

INCUBUS написа:Вие,драги Пич,засягайки темата за прехода,не сте разбрали нищо-колкото се сещате за смегмата ви под препуциума ви,нямате чувство за хумор,вы являетесь аботальным выкидишем цивилизации -онова е тема "Разни"и въобще -всичко хубаво,не ви чака добро бъдеще :)
Чижик - пыжик где ты бил ? - на Фонтанке Мастичку пил,выпил рюмку,выпил две - зашумело в голове.Чижик - пыжик после пыянки выпил воду из фонтанки -откачали ету птицу - только в Смолянской болнице :wink: Ах -ах господин "магистрате" горката съдебна система напоена с Пещреска мастика :idea:Оставете мене нещастния да мисля за тъмното си минало, докато вие сте се устремили в светлото бъдеще. :mrgreen:
incubus.jpg
Само едно нещо не ми стана ясно, защо ли сте се оприличил със това създание :roll:Кристалите мастика май не Ви действат ползотворно на психиката :idea:Също не ми е ясно каво толкова се вторачихте с другия съфорумник във коментара ми ,който е напълно в съществото на темата.Спамите най безочливо,пишете разни глупости - украински ц...и,предполагам темите четът и непълнолетни :!: Ако си имате вашите алкохолни проблеми си ги решавайте самосиндикално,имате си алкохолна тема в Разни в която не съм Ви предизвиквал и двамата с нито един написан ред :idea:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от stc.ctc.2000 на Вто Яну 24, 2012 12:02 am, променено общо 1 път.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Развесели ме много,ама и руския ти е на нивото на белите мечки от нивото на подсъзнанието ти :) Наистина нищо ние си разбрал от онези писания,бъди жив и здрав,не си първия плазмодий от световната анонимност,както и да е :(
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”