Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
Утре ще ходя към Тръстиково дали е замръзнало ако някой колега е ходел да даде някаква информация предварително благодаря.
-
- ще става разбирач
На Тръстиково само малки перки , кустурчета и много дъжд.Пишете бе колеги да не бием път на празно
-
- вече хвърля и на тежко
Чети бе колега, чети. Да не биеш път напразно !dimito80 написа:На Тръстиково само малки перки , кустурчета и много дъжд.Пишете бе колеги да не бием път на празно

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- ivalpetkov
- разбира нещата
Някой да ми обясни какво ще рече" защитена местност Вая"?....че я забраняват...а разрешават Факийска река.
Цялото ли Вая или само част от него е забранена...?
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=747
Доколкото виждам и Ясна поляна,Младежка и част от Ропотамо са разрешени..

Цялото ли Вая или само част от него е забранена...?

http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=747
Доколкото виждам и Ясна поляна,Младежка и част от Ропотамо са разрешени..
- каридата
- учете се от него
МИ то си пише бе колега''части от езерото вая''.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- ivalpetkov
- разбира нещата
Таааккккааа....тука трябваше да се разсмея ли?..Не знам....остроумен както винаги...каридата написа:МИ то си пише бе колега''части от езерото вая''.
Значи ето нормален отговор на тези като мен ,които се чудят..какво точно иска да каже министърът под "защитена местност Вая".Което не научавам в този форум има къде да науча все пак....
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=650
- каридата
- учете се от него
За сметка на това,ти си крив както винаги.Не знам....остроумен както винаги
как ходите за риба в тоя кенеф Вая не знам.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- ivalpetkov
- разбира нещата
Не съм крив бе човек...просто питах с най-добро желание да науча нещо ,което не разбирам...а ти ме иронизираш незнайно защо?Нито искам да те обидя нито нищо..просто искам да знам кое какво е..понеже не знам...
И не съм писал,че ходя в този"кенеф"както ти се изрази....То не можем всички да ходим в планински потоци ...
По нататък не ми се говори кой къде ходи за риба....разрешени ,неразрешени места и така нататък,криенки и така..Мисля,че тук е мястото да питаме като не знаем и да получаваме отговори....Не ми се спори с никого..така,че аз отговор на питането си получих.Айде останете си със здраве.....
И не съм писал,че ходя в този"кенеф"както ти се изрази....То не можем всички да ходим в планински потоци ...

По нататък не ми се говори кой къде ходи за риба....разрешени ,неразрешени места и така нататък,криенки и така..Мисля,че тук е мястото да питаме като не знаем и да получаваме отговори....Не ми се спори с никого..така,че аз отговор на питането си получих.Айде останете си със здраве.....
- каридата
- учете се от него
Не съм крив бе човек...просто питах с най-добро желание да науча нещо ,което не разбирам...а ти ме иронизираш незнайно защо?Нито искам да те обидя нито нищо..просто искам да знам кое какво е..понеже не знам...

не съм те иронизирал,просто ти питаше дали цялата вая е забранена.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- gogobogo
- кандидат преподавател
Напротив ти си най-кривия човек който пише във форума.Заяждаш се тука, в последните теми дето съм пуснал.Айде по-леко.Комплексите някъде другаде.ivalpetkov написа:Не съм крив бе човек...просто питах с най-добро желание да науча нещо ,което не разбирам...а ти ме иронизираш незнайно защо?Нито искам да те обидя нито нищо..просто искам да знам кое какво е..понеже не знам...
И не съм писал,че ходя в този"кенеф"както ти се изрази....То не можем всички да ходим в планински потоци ...![]()

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
ivalpetkov написа:Някой да ми обясни какво ще рече" защитена местност Вая"?...
Колега сам се питаш, сам си отговаряш... че гледам и оживена дискусия водишivalpetkov написа: Значи ето нормален отговор на тези като мен ...

- ivalpetkov
- разбира нещата
Напротив ти си най-кривия човек който пише във форума.Заяждаш се тука, в последните теми дето съм пуснал.Айде по-леко.Комплексите някъде другаде.[/quote]
Доста сте мили и емоционално стабилни.
А ти в случая си най-не правилно разсъждаващия човек Гого....Не виждам да съм се заяждал и обиждал някой от вас,така както вие в случая постъпвате.Нито в темите ви съм се заяждал и обиждал.Така че си запазете обидните квалификации за себе си.
Ванка..моето момче ...ти много ме развесели.По добре си учи уроците, отколкото да ми даваш акъл.Да..наистина изглежда,че водя монолог.....Понеже около обикновенното ми питане не се написа нещо съществено-а само празни приказки и сипене на обиди.
п.п. Някой друг страда от комплекси и ги избива в форумите,а аз от чудесно психическо и физическо здраве.Пишете си какото искате и ревете колкотно искате.Повече на плоските ви провокации няма да отговарям.Има думата някой от адвокатите ви.
Доста сте мили и емоционално стабилни.
А ти в случая си най-не правилно разсъждаващия човек Гого....Не виждам да съм се заяждал и обиждал някой от вас,така както вие в случая постъпвате.Нито в темите ви съм се заяждал и обиждал.Така че си запазете обидните квалификации за себе си.
Ванка..моето момче ...ти много ме развесели.По добре си учи уроците, отколкото да ми даваш акъл.Да..наистина изглежда,че водя монолог.....Понеже около обикновенното ми питане не се написа нещо съществено-а само празни приказки и сипене на обиди.
п.п. Някой друг страда от комплекси и ги избива в форумите,а аз от чудесно психическо и физическо здраве.Пишете си какото искате и ревете колкотно искате.Повече на плоските ви провокации няма да отговарям.Има думата някой от адвокатите ви.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
друго си е човек като влезе в форума около бургас да прочете нещо смислено колеги жалки сте ако някой не мисли да помага да не пречи така че по спокойно и се придържайте към темата
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, на Мандрата дали излиза нещо по това време ? 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."