Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на яз.Студена...
Модератор: Кърцата
- CERRUTI
- сериозен играч
Отивам на яз.Студена...
Колеги в неделя съм решил да отида на моя любим язовир Студена(това ми е първата риболовна любов)но не съм ходил откакто го забраниха и ще помоля всеки кой каквато информация има да дава(ако ще и за места за WC
).Ще ходиме откъм Рударци защото откъм Студена не пускат....Как стой въпроса с пусковия режим на портала,четох че за шише ракия или 5лв.пазача ставал много отзивчив и пускал с кола до язовира(което спестява към 2км.пеша),как стой въпроса с хубави места за риболов...ние мислехме и дръг вариянт жените да ни оставят на язовира откъм Рударци те да отидат на вилата на Студена да приготвят скарата и да истудят бирата,пък ние пеша през планината покрай язовира да стигнеме до селото(ама нещо ми е минал мерака да се правя на партизанин) 
Та моля запознатите да ми помогнат...

Та моля запознатите да ми помогнат...

Tрябва на всеки язовир да боднем по една табелка с банера на nariba.com да знаят хората като приключат с риболова и да пускат инфо тук:)
Едни приятели ходиха на излет на студена и на снимките на заден план виждам доста рибари и ми казаха че вадели некви риби малко по -големи от длан , но неможаха да ми кажат какви са предполагам че за каракуди е ставало въпрос:)
а ти пусни инфо какво е положението на Студена!
Едни приятели ходиха на излет на студена и на снимките на заден план виждам доста рибари и ми казаха че вадели некви риби малко по -големи от длан , но неможаха да ми кажат какви са предполагам че за каракуди е ставало въпрос:)

- CERRUTI
- сериозен играч
Братко,излета е по скоро за "неуспешни"ама айде ще разкажа:Много дъжд,много кал,вятър и малко риба....значи бяхме в неделя и по думите на пазача бяхме първите и така си беше,на язовира бяхме към 6:30 умишлено се забавихме с надежда да намалее дъжда....към 7 и нещо се установихме на едно място захранихме и разпънахме-аз 2дънни и един фидер,колегата 2 дънни и една плувка.Язовира беше срахотен времето ужасно,подгизнахме....а кал до шията...значи рибата-имаше приличен брой калване обаче 90%неможахме да засечеме-извъни званчето и докато стигна до пръчката(на 2м.)10сек.се бориш с калта...и изпускаме момента..на плувката един удар за 4часа-каракуда(като се има впредвид времето разбираемо)....на дънните аз:4прилични костура(30см.),на фидера-едно кленче(около 300-400гр.)и 3 доста тлъсти слънчака/колегата:на дънните 3костура(като мойте)и една червеноперка и3-4 пак тлъсти слънчаци...ааа и два ракаRAMIREZ написа:Tрябва на всеки язовир да боднем по една табелка с банера на nariba.com да знаят хората като приключат с риболова и да пускат инфо тук:)

Не сме правили много снимки щото хич не ни беше до снимане...

Трябва да то кажа че в радиус от 400м.нямаше други рибари......
Абе кофти излет,но какво да се прави...при хубаво време мисля че язовира има какво да даде...