Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
GSM
GSM
продавам нокиа N80 добро състояние има само един проблем изгорял лентов кабел на който ремонта му е 20 лева към него давам още блу ту диск за инсталация хенсфри зарядно и карта с 1gб ТЪРСЯ МУ 50 ЛЕВА
- chobaka_68
- кандидат преподавател

Re: GSM
Колега кабела не струва 20лв,не знам кьде ги измисляте тези цени,но без да си направил тел как може да кажеш че работи,като тои в момента не работи.Некои хора като си пишат нещо ,маи сами си вярват.
Аз съм много тъп.
колега сигурно имам много повече пари от теб ако ти трябват аз може да ти дам да си купиш нещо
такива неграмотници като теб ми е писнало да се занимавам щом сам написал че струва 20 лева значи съм проверил работи си просто от време на време дисплея става бял заради лентовия кабел заради теб го пиша това господин разберач
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Дай на мене веpe608420 написа:колега сигурно имам много повече пари от теб ако ти трябват аз може да ти дам да си купиш нещо
Извинете за офф-а
Ей го кабела: http://shopping.bg/lentov-kabel-za-nokia-n80
Успех с продажбата!

на малоумник като теб ли да го дам
- chobaka_68
- кандидат преподавател

Ако имаш мноооого пари както се изразяваш,с некви пикливи обяви ли ще се занимаваш бе,и за твое сведение за да ти го пиша че лентата не е 20лв смяната значи сьм наясно,случаино имам ЖСМ магазин и сервиз.Смени му лентата и го продаваи тогава,с какво ще докажеш че тел работи.pe608420 написа:колега сигурно имам много повече пари от теб ако ти трябват аз може да ти дам да си купиш нещо
Аз съм много тъп.
-
has76
- научил се да хвърля

Колега за теб всички ли са малоумници? Я си прегледай постовете,които пишеш и прецени къде да те сложим теб! Що е препинателен знак и има ли той почва у нас?pe608420 написа:на малоумник като теб ли да го дам
твоя gsm сервиз не знам колко взима ама при мен кабела струва 15.90 лв а за смяна взимат 5 лв за това сам написал 4е струва 20 лв така че престани да пишеш само глупости а ако го направя тел няма да го продавам
не си ти човека които може да ми каже как да пиша като не ти харесва обявата стига си писал глупости никои не ти иска мнението
мерси колега
- glarusa
- кандидат преподавател

Толкова неграмотен народ....pe608420 написа:на малоумник като теб ли да го дам
Последно промяна от glarusa на Пет Яну 27, 2012 6:32 pm, променено общо 1 път.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- chobaka_68
- кандидат преподавател

За 5 лв никои уважаващ себе си маистор няма да го разглоби,а да не говорим пьк и да ти смени лентата,ти имаш ли представа как се сменя лента на N80.По добре я смени и тогава го пусни за продажба,ще имаш шанса да го продадеш.Вьв всеки сервиз колкото струва частта, толкова взимат и за труд.Успех с продажбата.pe608420 написа:твоя gsm сервиз не знам колко взима ама при мен кабела струва 15.90 лв а за смяна взимат 5 лв за това сам написал 4е струва 20 лв така че престани да пишеш само глупости а ако го направя тел няма да го продавам
П.П. блу ту диск за инсталация,Би ли обяснил какво значи това.
Аз съм много тъп.