Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Съвеста , културата и манталитета си е до човека. От снимката става ясно какво е болшенството
. Това се оправя само със закони и строги санкции. А БГ си е хаус. Един вид няма оправия, но може ако искат...
ИАРА , като подгониха траладжиите преди време на кефалови на ''топлата вода'' и под аспарухов мост с актове глоба до 1000 лв, дела и конфискация на пръчки макари и т.н рискуващите изчезнаха, но може би за кратко. Вчера по БТВ дадоха един рибар как се оплаква, че за Никул ден във Варна риба черноморска калкан,кая, карагьоз НЕМА... Ама от къде да има, като всеки прави каквото си иска
Някой ще кажат "на борсата има" да ама там от къде е каква е и как е уловена и до кога ще има можем да само да гадаем ...

MMMMM ДА много са Укусни !!!!sundy написа:Ха, казаха ми вчера, че на морска е черно от рибари и цял ден се тюхках, че с моя късмет съм на работа... па то като гледам "рибата" не били рибари, а месари![]()
Нещо едро не е ли излязло или само за "каймичка, после кви кюфтенца стават...мммм..."

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Па тая борса не съм я посещавал поне от година.Абе откакто я направиха "нова",MARLIN написа:.......... Някой ще кажат "на борсата има" да ама там от къде е каква е и как е уловена и до кога ще има можем да само да гадаем ...
един път минах ииии........ - мерси.
Тук на село постоянно си идва един батко,дето направо от морето носи каквото има.
И цените му са добри,и рибата мърда още.
Е,калкани не носи,ама другото си е шест.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
На борсата неразбираш ли от риба или непознаваш ли някой са те препарирали веднага
Отпред са изложени живите да се виждат, че мърдат, а отзад умрелите от няколко дни от които ти дават. И какви ли не тарикатлъци.. Днес предлагаха ''пресен'' паламуд, като го загледах приличаше на веян
А за утре Никулден кой знае колко изненади са приготвили . Така, че който се е запасил с каймичка от бокодж хич да не ходи 

честит празник колеги
Утре смятам да пробвам дали има закъснели заргани.Някъде на юг, където си намеря по-заветно място.
Преди бях попаднал на една извадка на страница на форума с всички морски риби , маркираш и разглеждаш за съответната риба,ако някой може да помогне ще съм му много благодарен
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Я пробвай тука http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=25761#p25761
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
или: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=155&t=44939 ?
Я вижте вчера видях няколко пасажа да се въртят около моста в Слънчев бряг, на размер бяха средни, имаше и едри смесено...

Едва ли ще се храни....?
Поздрави!
Я вижте вчера видях няколко пасажа да се въртят около моста в Слънчев бряг, на размер бяха средни, имаше и едри смесено...

Едва ли ще се храни....?
Поздрави!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ей сега събуди търмъците.Не че много са задремали, прибирах се на скоро от Пристанище Варна Запад по крайезерния път... мяркат се зимни косачи!
Те търмъците сега сън не ги лови. Десетки бродят като призраци всяка вечер из бургаското пристанище. НЯМА ИАРА НЯМА МИАРА НА ПРИСТАНИЩЕТО ИМА НОВ ШЕФ И ТОЙ СЕ КАЗВА ТЪРМЪКА!

- ivalpetkov
- разбира нещата
Ха-ха даже видях един познат не бях го снимал но ти си успял нека сега го видят всички и да се засрами и да разберат най-сетне че това не е риболов и те неса рибари а бракониериivalpetkov написа:Ето...търмъците...http://blackseawolves.eu/forum/viewtopic.php?t=445
- ivalpetkov
- разбира нещата
Той бате ти Милен ги е постнал тез снимки Красьо ,в неговия сайт...
И то с такава гордост.Ама като рових онзи ден вътре и попаднах на тези снимки-подскочих като видях "котвите"на пръчките им....На живо не съм виждал да го правят де.По едно предаване -чуждестранно съм виждал как косят....Може би ,защото не ходя зимно време по пристанищата.А иначе-да онази вечер към 20 часа видях едни"духове" да се промъкват по Иван Вазов въоръжени до уши.
Папараците са навсякъде-даже и под водата...ахиахиахуаахуа

Папараците са навсякъде-даже и под водата...ахиахиахуаахуа
Преди ден два на пристанище Бургас - 10-тина търмъка тралеха посред бял ден до борда на катера на ИАРА а ония от катера само дето чайче не им правеха за загряване. Жалко , че не носех фотото Много описателна картинка беше. Уловът им е предимно дребен дори маломерен. Няма големи кефалюги като едно време - то кой да ги остави да пораснат де - отвън мрежи от вътре търмъци и поне 1000 корморана.