Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

как да слагам сннмки
Модератор: dantho.mihov
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
как да слагам сннмки
как да слагам сннмки?
аз сьщо имам проблем сьс качването на снимки!3(три)пьти зададох вьпрос на какво би могло дасе дьлжи.никава реакция от никои.все си мисля,че този саит е сьздаден за мнения,сьвети,препорьки.явно несме им интересни на някои.виж когато давам инфо за активноста на рибата тогава се включва цяла армада от почитатели.като хвана риба другият пьт ще си я гледам само аз.няма проблем
- CERRUTI
- сериозен играч
Как се се поставят снимки с тема:rados написа:ако може и да обясните как става.цена няма да имаш.мерси предварително
регистрираш е в някой сайт за снимки(аз съм в този): http://s139.photobucket.com/

След като се регистрираш вече можеш да качваш с този сайт снимки от твоето PC:

И когато искаш да поставиш снимка в тема просто копираш IMG Code на снимката която си избрал:

Ползвам СНИМКА.БГ че ми е лесно и го разбирам.Като качиш снимката и я отвориш и кликваш с десен бутон,кликваш най-долу на това което ти излиза и копираш АДРЕСА /URL/.Отваряш прозореца за отгвор тук,кликваш на второто от дясно на ляво,пише си IMG и се намира точно над ЗАТВОРИ ТAGОВЕТЕ.Отваря ти с малко пrоzорче в което пастваш копирания адрес на снимката и кликваш затвори тagовете.После ти остава само едно ПРАТИ и излиза те такова нЯщо.

Айде да видим кой какво е разбрал,ако трябва пак ще го обясня,че ми се гледат снимки.

Айде да видим кой какво е разбрал,ако трябва пак ще го обясня,че ми се гледат снимки.

Не дърпай ...... за ......