Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Нищо странно не виждам в това. Просто - крайпътен знак.
При условие, че си намалил пиенето до немай - къде, провидението ти е дало знак, да не поемаш пътя, към болестите, причинявани от нередовно пиене.
Служенето на себе си продължава с нормално, човешко темпо:)
Децата си взимат лекарствата, ти се "обезпаразитяваш" и така:)
При условие, че си намалил пиенето до немай - къде, провидението ти е дало знак, да не поемаш пътя, към болестите, причинявани от нередовно пиене.
Служенето на себе си продължава с нормално, човешко темпо:)
Децата си взимат лекарствата, ти се "обезпаразитяваш" и така:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
"Обезпаразитяващото" обезателно трябва да е съобразено със сезонните паразити и по възможност да е приготвено по стари рецепти от домашен фармацевт.От време на време трябва и да се сменя от различни краища на страната,щото може местните микробчета и бактерийки да са станали резистентни към дадения препарат.И обезателно съпътващи съставки в добавка с умерено холестеролно или маслено съдържание.Самолечението по принцип не е препоръчително с някои изключения,като приемането на препаратите дава по бърз ефект с подходяща компания.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- stonetales
- разбира нещата
Ей това, с подходящата компания, ми е болно място. Може би, щот цяло лято си преексплоатирам правата, та затуй зимата няма кой да ме погледне даже:)
От друга страна пък - ако не беше тая самота, не бих подхванал и писания никакви.
И така да го въртиш и инак - и на шиш или на чеверме - и с червено да го поливаш или пък с бяло - все не уйдисва, пустата му намера:)
От друга страна пък - ако не беше тая самота, не бих подхванал и писания никакви.
И така да го въртиш и инак - и на шиш или на чеверме - и с червено да го поливаш или пък с бяло - все не уйдисва, пустата му намера:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Много е важна дозировката,в случая лечението предполага и по големи дозировки до преудоляване на болката стига да не се стигне до състояние упойка.Лошото е,че в родните питиета бушуват тъмни и зли сили които при самосиндикалната употреба бързо довеждат съзнанието до първичният му вид преди то да бъде оформено от битието.А то нашето битие в какво състояние е , а и отчуждаването на индивида от себеподобните си и тази електронна комуникация....Къде са сега кръчмите от преди години,да седнеш и пийнеш нещо на раздумка даже и с непознати да ти се отпусне душата......нещата взеха да се наклоняват към тъмната страна ,ша вземат хората да се размислят в неправилната насока и да пропуснат позитивната съставка от енергията на "обезпарязитяващите"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пише се преОдоляване и обезпарАзитяващитеstc.ctc.2000 написа:...преудоляване..."обезпарязитяващите"

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Замъчил ме е един сезонен грип - за съжаление лекуван от с медикаменти
та не наблягам на правописа ,и като прибавиш магнитните бури и разтрояването на личноста ....кво да очакваш.....
Забравих неспирното мислене за украинките по ....
Малеее... по зъл и отровен от жена ми си......гледам и готвиш .......и еднакво мислите
.......ша почнеш да ми харесваш..
И няма да ти пишат ....."тебе кой шта хареса нали си Годзила" 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jack Daniels
- разбира нещата
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- stonetales
- разбира нещата
ЕЕееййй - пуста завист, ще те изяде бе Джимбиииии:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Зависта - в случая целенасочена върху нематериални неща е стимул за сериозна и дългосрочна работа върху себе си.От зависта някой тихо страда,друг устройва бурни сцени.Може да съм засегнал тънки струни в душата и поради ..... да се ненадяваш и на Годзилата,пък после не го харесвали.............
Интересен би бил един професионален коментар с примес на пещерски кристали,щото все си мисля туй чуство да е в основата на много деяния извършвани от нашего брата человека 

- stonetales
- разбира нещата
Божееее - цтц:) Надали знаеш?:)
Ако знаеш на Киро колко не му пука?:)
Бях писал в другата тема, че си е изработил много ясна и точна, едва забележима дистанция от хората. И я поддържа съвсем избирателно и целенасочено. А там вътре в себе си, се чувства съвсем добре:)
Но - от друга страна, Омислените ти и специално насочени коментари ни забавляват много гот. Надявам се, че и теб:)
Благодарско на Джимби за клипа и положения труд:)
Някой, ако му попадне някаква хубава украса или рамка за икона, да я дава насам, че цяла сутрин ръчкам из нета, като изоглавен и все не си харесвам нищо.
Ако знаеш на Киро колко не му пука?:)
Бях писал в другата тема, че си е изработил много ясна и точна, едва забележима дистанция от хората. И я поддържа съвсем избирателно и целенасочено. А там вътре в себе си, се чувства съвсем добре:)
Но - от друга страна, Омислените ти и специално насочени коментари ни забавляват много гот. Надявам се, че и теб:)
Благодарско на Джимби за клипа и положения труд:)
Някой, ако му попадне някаква хубава украса или рамка за икона, да я дава насам, че цяла сутрин ръчкам из нета, като изоглавен и все не си харесвам нищо.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Те тия дистанции са лесно преодолими,та затуй са тия ухажвания така духовно,отдалече подхващам....убав човек ша да е,ма какво ми ги плесна пред мирогледа тез украински цици и ма ръзвалнува тъй дълбоко..... Тя и жената се дърпаше отначало,ама.....
Иконата с какво изображение е щото в нета дават По принцип е хубаво да се преплитат традиционни мотиви за региона,там са тачат лозарските, ама знае ли човек...Дедо поп ако питаш ша каже по канона и толкоз и после с влажен поглед ша поглежда нещо да намаже...некоя асмичка с гроздчета и по преплетенка така - буди особенни блаженни чуства в християнското сърце.Може и дъбови клонки с листенца,там по Странджанският край има хубави горички.За клипчето пропуснах,пак ми напомни как се карах на малкия - оня ден го питат какъв иска да става - той космонавт,та космонавт - викам бре серсемино - пожарникар и нищо друго,какви благинки в тоя студен космос ша дириш 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stonetales
- разбира нещата
Веднага си откраднах идеята, ала не самите мотиви, а изчистеността и стила на рисунъка. Няма биене на елементи, има достатъчно въздух между тях и така. А и мекотата на формите изобщо не е за пренебрегване.
Благодаря ти, цтц:)
В края на краищата - сам си надиплих мотив от едни преплитащи се кръстове, в типично мой стил и като е готова рисунката, ще я пусна на всеуслишание:)
То тук при нас има само клисар, попа ще го викаме от Ахтопол или Царево като доде временце, но отделно от саморекламата - (под форма на дарение) - се захванах с тази икона, защото отвътре самата църква е изненадващо лека и щастлива. Красиво и хармонично подредена - с иконостасите и каноничните му истории, от които много-много не отбирам.
Не го бях очаквал изобщо, в това задънено и бая грубо село, но като влязох наскоро за първи път, ме обзе неочаквана лекота и удоволствено състояние.
Нищо общо с грубите души, обитаващи наоколо. Но - такива са си хората тук и като подминаваш и поздравяваш небрежно - (Ако Изобщо погледнат към теб) - си живееш съвсем спокойно. Пък и аз иконата я правя за себе си, св. Георги и църквицата:)
Та затуй тази врява:)
Благодаря ти, цтц:)
В края на краищата - сам си надиплих мотив от едни преплитащи се кръстове, в типично мой стил и като е готова рисунката, ще я пусна на всеуслишание:)
То тук при нас има само клисар, попа ще го викаме от Ахтопол или Царево като доде временце, но отделно от саморекламата - (под форма на дарение) - се захванах с тази икона, защото отвътре самата църква е изненадващо лека и щастлива. Красиво и хармонично подредена - с иконостасите и каноничните му истории, от които много-много не отбирам.
Не го бях очаквал изобщо, в това задънено и бая грубо село, но като влязох наскоро за първи път, ме обзе неочаквана лекота и удоволствено състояние.
Нищо общо с грубите души, обитаващи наоколо. Но - такива са си хората тук и като подминаваш и поздравяваш небрежно - (Ако Изобщо погледнат към теб) - си живееш съвсем спокойно. Пък и аз иконата я правя за себе си, св. Георги и църквицата:)
Та затуй тази врява:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
В началото на християнството повечето богослужения са извършвани на открито и напълно в изчистена обстановка - без пищните церемонии и попски мрънкания под носа.Мене лично много ме дразнят пренатрупани работи/точно да са в изчистен вид/.Незнам как се е видоизменило през вековете,но все ми се струва хората да са вярвали искренно и да са били по добри възприели идеята и вярата точно тогава.Човек никога не иска да приеме прсто така нещата,винаги иска да ги видоизмени и нагласи според себе си.Честно казано по ми е интересна тази селска църквица или параклис където нещата са в по първичен вид.Грубите души са за предпочитане от лицемерните.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ъхъм, вместо в студения космос, по-добре кЪт пожарникар на топло до огИня.stc.ctc.2000 написа: - ...викам бре серсемино - пожарникар и нищо друго,какви благинки в тоя студен космос ша дириш

Не от всеки пожарникар става Бойко Борисов!

И аз съм бивш пожарникар, ама съм само управител на фирма, не и на държава.

И да не забравяме девиза на пожарникарите - "Изгори, за да светиш!"

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Нека се ориентира детето,важното е старта направо да се гмурне в борбЪтЪ с огиня.Б.Б. си е явление на родния небосклон,нещо все още неясно и за мене - все го оприличавам на нещо от рода на Електрификация + съветска власт = комунизъм и нещо там имаше и немски железници .......