Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

16 дни на Искъра бракониери ловни и др.
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
16 дни на Искъра бракониери ловни и др.
Здравейте колеги Бях на яз. Искър между калния нос и бункера. Сутрин рано и вечер платики около 500-700 грама тук таме каракуда и клен. Бях метнал и на рибе за сом и за бяла, имаше два сериозни удара ( Няма да пиша по кое време на денонощието че некой ще грекнат , че съм бракониер ). Ако не бях връщал платиката сигурно да съм събрал 50 кила за целия период. Общо взето мина като екскурзия.
На втория ден се появи една тумба местни тъмни субекти, за които писах и миналия път като бях там. Започна се опъване на мрежа посред бял ден Събота следобяд, Колеги по брега много. Звъннах на едно телефонче взето от този форум. След около 40 мин. Пристигат двама горски с едма лодка и кука намериха мрежата, започнаха да я прибират. Дотук добре. По време на акцията се задават субектите от горичката и започват да крещят по лодката да им върнат мрежата защо взимали на хората нещата и др. такива, Ведин момент единя от местните извади пистолет и стрела по лодката. Горските дадоха газ и отпрашиха с мрежата по вода. Местното население започна да крещи към палатките да се събират иначе щели да ни запалят през ноща. Стояха цяла нощ и вдигаха врява до небето с колегите давахме дежурства, но и някои да е лежал едва ли е спал. Слава богу нищо не се случи освен, че на сутринта ония докараха и коне и жени и деца и напускаха всичко в язовира, До мен не се стигна но водата завря коне и дечурлига. С две думи тези който бяха за два дена им провалиха излета.
Колеги моля да коментирате това аз останах изумен.
Бракониера си хвърля мрежата стрля по горския и си отива а на нас ни пишат актове за дреболий.
На втория ден се появи една тумба местни тъмни субекти, за които писах и миналия път като бях там. Започна се опъване на мрежа посред бял ден Събота следобяд, Колеги по брега много. Звъннах на едно телефонче взето от този форум. След около 40 мин. Пристигат двама горски с едма лодка и кука намериха мрежата, започнаха да я прибират. Дотук добре. По време на акцията се задават субектите от горичката и започват да крещят по лодката да им върнат мрежата защо взимали на хората нещата и др. такива, Ведин момент единя от местните извади пистолет и стрела по лодката. Горските дадоха газ и отпрашиха с мрежата по вода. Местното население започна да крещи към палатките да се събират иначе щели да ни запалят през ноща. Стояха цяла нощ и вдигаха врява до небето с колегите давахме дежурства, но и някои да е лежал едва ли е спал. Слава богу нищо не се случи освен, че на сутринта ония докараха и коне и жени и деца и напускаха всичко в язовира, До мен не се стигна но водата завря коне и дечурлига. С две думи тези който бяха за два дена им провалиха излета.
Колеги моля да коментирате това аз останах изумен.
Бракониера си хвърля мрежата стрля по горския и си отива а на нас ни пишат актове за дреболий.
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
=
тези от ИАРА са пълни п...и.могат да тормозят нас,че имаме три куки на въдицата,а с такива боклуци не могат да се справят.затова има полиция еле пък щом са стреляли по тях.но за тях е важно,че са хванали една мрежа и сега ще раздуват до небето,а като си отидат гадовете пак пускат мрежи.за такива само

- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Насе !Как да не е важна темата ,даже е много важна ама дали ще я прочетат тия от които зависи да оправят проблема.Днес минах покраи язовира ,но заваля и не можах да се обадя на моите хора.Те са преди сухото дере ,седят цяло лято там и са доста каравани,а и са сериозна работа/яко въоръжение/.Там тия знаят за какво става въпрос и не съм виждал да припарват.Но,ти имаш предвид тъмни субекти /цигани/преди 2г.се изсипваха така но след бунгалата/след филмовата къща/ та им брахме ядовете.Всеки изважда каквото въоръжение имаше и седиме като на пост ,но имаше ефект ,ама не е почивка.Тогава мрежи нямаха ,но сега са станали по нагли,м..... им.От тогава ходя по надолу към дерето ама няма гаранция.

Манговците от Самоковско само качулки ги стряскат

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- кандидат преподавател
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе неса попаднали на некои ненормални да ги икриват от бои аз бях на искар преди две години от към Ихтиман и един се возеше с джет и само около нас караше и правеше вълни и ни свирнахме му казахме си малко любезности и си замина след около 2 3 часа идват 3 джета и тоя същиа а до нас имаше едни с една G Klasa 55 AMG и BMW X5 с еднакви номера и двата автомибила и явно спеха в палатките и като доидеха тия да се возят викаха им и тия се напраиха на маже и доидеха до брега и това им беше грешката оразнаим да падат и да стават сички се насабраха и ги разтавахме немаше такава лудница пичагите с джетовете ги бутаха на ватр и си ги запалиха и си трагнаха и неги видехме повече.Та мисълта ми беше ако сте били повечко и малко откачени даги думнете малко 

за цска можеш да се репчиш,а на български не можеш ли да пишеш?май ни трябва преводач да ни преведе какво си написалMiTaKa™ написа:абе неса попаднали на некои ненормални да ги икриват от бои аз бях на искар преди две години от към Ихтиман и един се возеше с джет и само около нас караше и правеше вълни и ни свирнахме му казахме си малко любезности и си замина след около 2 3 часа идват 3 джета и тоя същиа а до нас имаше едни с една G Klasa 55 AMG и BMW X5 с еднакви номера и двата автомибила и явно спеха в палатките и като доидеха тия да се возят викаха им и тия се напраиха на маже и доидеха до брега и това им беше грешката оразнаим да падат и да стават сички се насабраха и ги разтавахме немаше такава лудница пичагите с джетовете ги бутаха на ватр и си ги запалиха и си трагнаха и неги видехме повече.Та мисълта ми беше ако сте били повечко и малко откачени даги думнете малко