Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Търся да закупя пикер
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Търся да закупя пикер
здрав параболик определено, моя не знам защо още не му е слагана пружина, но пък си е показал качествата със сякви рибки и времена
п.п.не правя реклама, имам си други фидери, просто този за никви пари извади качества
п.п.не правя реклама, имам си други фидери, просто този за никви пари извади качества
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз имах такава, но я продадох защото , возех се един ден на тролейбус такова с две клечки на тавана, бях седнал близо до шофьорското място и на една спирка батмана слезна за кафе и му гепих ръкавиците 100,000Vmite-80 написа:Имам такива на 3.0м.-двуколенна и на 3.30м-триколенна, но това не са пикери а къси МН-фидери с акции 80-120 гр. Мноооого здрави параболици- ползвам ги като фидери при лошо време, или за риболов "на дъно" с пружини.ninka написа:не е на мода, не е карбон, но има една пръчка на две колена- 3 м.- лайн уиндър класик. пари.

И един мой колега, до миналото лято ловеше с карбон и електротехнически ръкавици... до като по време на буря с гръмотевици, не го изпра искра в ухото...от дръжката на чадъра, та се помъчи заедно със стола, чадъра, фидера и онова "с клечките отгоре", на "бургия" да влезе при мен в колата...
Вече на лови с "карбон" при лошо време; даже въобще не лови с нищо при буря с гръмотевици; аз също не ловя така, много от отдавна!
п.п. би ли пуснал една реална снимка на тоя Венджънс 3.0 м, който предлагаш за 160 лв, че имам интерес...

п.п. би ли пуснал една реална снимка на тоя Венджънс 3.0 м, който предлагаш за 160 лв, че имам интерес...

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отвори си калъфа с въдици и го виж, нали си си купил колко беше дълаг твоя 3 ли или по малко, същия като твоя.
Разгледай Английските сайтове имат подходящи модели в момента на промоция
- Милен Първанов
- новобранец
В Риболовен свят Младост-1 ако са докарали Shimano Nexave Winklepicker на 2,70 , 0,5:1,0:1,5 oz цена около 140-150 изглежда мн.добре.
- Милен Първанов
- новобранец
Ако не се лъжа 2011,карбон xt40-xt60 с биофибри
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С фибрите щом е значи става, по ново производство е.