Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Риболов край ямбол!!!

КОТУИ, ТАКОЗ"
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Що ве колега ??? Времето е идеално за риболов на едри риби !!! Поне мен не ме спира нищо , а и си имам екипировка идеална за този сезон и риболов , така ,че мен ми е кеф да си ловя риби и никой не може да ме спреgodalione написа:![]()
![]()
Да Вземете да стани те от тоз комп и да погледнете през прозореца,кви риби,кви пет лева
![]()
![]()

- melvinantani
- новобранец
Да така е сега ,сега е времето на големите рибоци
Утре ми е почивката и се чудя Тунджа или Камчия ,дали ще е много високо нивото към Елхово
Ако може малко помощ 

''Отново на реката !!!"
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Колега Камчията ти е по-близо !!! Но на Тунджа рибоците са по-класни !!! А и не зная как е риболова на Камчия деmelvinantani написа:Да така е сега ,сега е времето на големите рибоциУтре ми е почивката и се чудя Тунджа или Камчия ,дали ще е много високо нивото към Елхово
Ако може малко помощ

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Колега на Елхово е много високо нивото,но на Камчия.......Там си мисля , че ще става риболов !?! Но ако имаш път насам , заповядай
Дано стане нещо,че да половим малко риби !!!
Но въпреки всичко нивото е високо с поне 60 см ! Късмет и Наслука !!!

- melvinantani
- новобранец
По Камчия се ловят основно средни кефали в отсечката от село Градец до вливането и в язовира. Но имам информация ,че тези дни по големите вирове са сковани от лед
И се ориентирах към Тунджа,но колегите споделят ,че нивото е доста високо и се чудя дали ще става за риболов утре
Ами пак ще решавам в последния момент маи
Въпроса е да помръзнем малко 

''Отново на реката !!!"
- S.Koychev
- разбира нещата
Водата на Елхово,Черноземска и Поповска се покачва постоянно и е много мътна от към риба 20 човека дали имаха 15-20 риби.Не е препоръчително да се ходи,докато не падне нивото и не се избистри водата.
Ribarche
-
- научил се да хвърля
Реката е паднала от вчера с 20-тина санта , и е мътна от Мочурица (над Мочурица е леко чикърлия - тъкмо приятна за риболов) . Зад шела беше Митака с бялата Лада . Ние минахме от там към 4 часа и каза че е там от 2 и не му е бутнало нищо , и не е видял риба да се обърне. На тръбата която излзиа от циментираното в златен рог спряхме , тук там играеха червеноперки , за 15 минути изкарахме 3 обаче вятъра много се усили и си тръгнахме.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
на черноземска дава доста но стига да си намериш мястоpetko_dimitrov_81 написа:Е това е добреtachev написа:В момента има някакви ентусиасти на Шела!!! Но дали хващат нещо или само си мятат и си пийват винцето
![]()
Имам инфо за Поповска,че е давало доволно скобари,морунажи и кефали !!! Но дребни от 200 до 400 грама рибета,но е ставало риболов !!!
От всяко дарво свирка не става
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
на черноземска дава доста но стига да си намериш място[/quote]
Даааа,дава си на 1 час 2-3 риби !!! Днес бях там, и даваше толкова,пак добре че става за риболов !!! Иначе никъде по Тунджа не става за риба ,докато не спадне нивото !!! А за поповска......там не може да се мине , а и водата е много там !!! И там ходих днес ,днес ми беше ден за обиколки
, риба......Нямаше !!!
Поздрави на всички 
Даааа,дава си на 1 час 2-3 риби !!! Днес бях там, и даваше толкова,пак добре че става за риболов !!! Иначе никъде по Тунджа не става за риба ,докато не спадне нивото !!! А за поповска......там не може да се мине , а и водата е много там !!! И там ходих днес ,днес ми беше ден за обиколки

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Днес минах на проверка по реката, на ШЕЛ имаше 1-2 ентусиаста, от другата страна на моста още 3, но само си мокреха плувките
. Преди няколко дена (на 28 януари) ходих на 2-я гребен на тръбата - замръзнало всичко, направихме си с аверчето ( и то такова лудо като мене)
една дупка, която за няколко часа успя да замръзне отново, корди на висулки и топчета, абе знаете как е ,но...... цял ден каракудки като за световно кълвяха - завършихме риболова с 3 кг. каракудки. Тя там си кълвеше и преди да замръзне гребния, но сега на леда вземаше още докато си пуснеш плувката във водата. Който не вярва, да ходи да провери. Аз бях там и измръзнах, но се накефих на макс. Имаше 1-2 братя ромляни, и те така, но ядец - хванаха 2-3 каракудки. Понякога ромлянския хляб не помага. Нито бели, нито пинки. Аз си ги лових на пшеничен грис (не се майтапя)...

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
На Коневец много лед и ледоход,същото и на Елхово.
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ами според мен така трябва !!! Да замръзва,за да се спрат малко тези хора .... Всеки пълни торбите и чувалите и после защо нямало риба !?!

- S.Koychev
- разбира нещата
Събота смятам да ходя на Елхово,някой да сподели как е положението !
Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
То и аз мислих за утре,но нямам инфо !!! А на Елхово дали ще дава някви риби ???S.Koychev написа:Събота смятам да ходя на Елхово,някой да сподели как е положението !