Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Откаде моаг да си намеря връх за спинарка Lazer Moreno 214?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Откаде моаг да си намеря връх за спинарка Lazer Moreno 214?
Здравейте,
Та случи се неприятно защипване на върха на спинарката във вдигащо се стъкло на кола. Върховата секция за нищо не става - пречупи се на две места.
Някой може ли да даде информация дали мога да си намеря само връхната секция.
Спинарката е Lazer Moreno 214: 2.10m, 5-20gr, 4 секции.

Мерси предварително.
п.с. извинявам се предварително ако съм нарушил някое правило на форума като съм пуснал почти същата тема и в раздела за поправка.
Та случи се неприятно защипване на върха на спинарката във вдигащо се стъкло на кола. Върховата секция за нищо не става - пречупи се на две места.
Спинарката е Lazer Moreno 214: 2.10m, 5-20gr, 4 секции.

Мерси предварително.
п.с. извинявам се предварително ако съм нарушил някое правило на форума като съм пуснал почти същата тема и в раздела за поправка.
Re: Откаде моаг да си намеря връх за спинарка Lazer Moreno 2
В единия от ловно-рибарските магазини в Стара Загора човека ги поправя,ама не съм сигурен дали ще има точната секция -в смисъл марката ти,иначе предполагам,че ще ти предложи нещо подобно
По принцип ги обикаля всичките и където има нещо за ремонт го прави . Твоят човек е Ганди , но трябва да оставиш счупената част някъде и той ще мине да я вземе и поправи . Най добре горе при Валентин и Пецата до стадиона в магазин Елит там е най-често .
Може да се намери само връхната секция. Аз имах същия проблем и в магазина, от който я купих ми предложиха връхна секция - излезе по спомен около 10 лв, като чаках 2-3 дена за доставка.Fightglor написа:.....
Спинарката е Lazer Moreno 214: 2.10m, 5-20gr, 4 секции.....
Мерси много на всички за отоговорите, ще се действа.Румен Рудев написа:По принцип ги обикаля всичките и където има нещо за ремонт го прави . Твоят човек е Ганди , но трябва да оставиш счупената част някъде и той ще мине да я вземе и поправи . Най добре горе при Валентин и Пецата до стадиона в магазин Елит там е най-често .
За каде става дума. За Стара Загора ли?