яз.Въча

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

яз.Въча

Мнение от CrossFire »

Здравейте!
Ще Ви разкажа една историйка накратко.
Ден-вторник.По обяд-някъде на центъра из Асеновград на кафе с жената и кумовете.И нещеш ли....."Абе да идем някъде на палатка!".Речено-сторено!След кратка уговорка решихме мястото да е яз.Въча към устието и след набързо спретнат списък започна подготовката.Поисках информация за маясто за лагеруване и след като го получих от Тони 72,за което съм му благодарен-на следващата сутрин бяхме готови да потеглим:
Изображение
Пристигнахме към 11:00 на водоема и започнахме да разпъвам лагера.Навсякъде беше кочина! :evil: Вятъра беше адски и с голям зор разпънахме старата палатка :( (ще си взимам нова :) Риболова през деня беше труден и неуспешен.Преди нощната разпивка маркирах мястото за утрешни ден и захраних с една кофа захранка.На следващата сутрин започнахме риболова към 6:00 и до към 12:00 резултата беша това(платика и червеноперка)
Изображение
Излезе ужасен вятър и рибата все едно изчезна,само от рвеме на време по някоя платика на дънната.На следващия ден до 11:00 имах само 1 платика и 2 червеноперки-стегнахме багажа и се спуснахме по посокаа на стената да тъсим костур-да ама не,нямахме и един слънчак за успокоение :P .
Изображение
Изкарахме си чудесно и за това за мен излета е успешен.Имаше и куриоз-забравих си билета за първи път в живота и дойде проверка :oops: -простиха ми! :D
Следващи път ще съм по-подготвен и дано да имам повече успех,но като за първо посещение на красивия язовир и постоянно падащото ниво на водата съм страшно доволен от излета. :wink:
Аватар
juchkin
новобранец
новобранец

Мнение от juchkin »

:smt041
Изображение
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Здравей.РАдвам се,че ще си изкарали приятно.На кое място ви беше лагера?
Наслука!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Мястото на лагера мога да опиша горе-долу.От асфалта на дясно по черния път(близо до разрушена сград),спускане на долу покрай едни кошери и фургон и пак назад докъдето стигаше пътя-една полянака с дърво на 20 метра над нивотао на язовира.По-добре немога да обясна. :?
:lol:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Значи сте били там където ти бях писал. Добре е че сте слезли до язовира с колата и че е било свободно мястото.От това което пишиш разбирам че язовира е спаднал много.Благодаря ти за информацията.Аз от вторник ще заминавам мякъде на палатка за около 1 седмица и все още се колебая между Въча, Доспат и Широка поляна.
Наслука!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Първия ден не обърнах внимание колко падна нивото на на следващия ден около20-30 сантиметра.Утр се връща един колега от Доспат и ако се видим ще пиша какво е било положението в неговия лагер.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

А това е супер. Ще съм ти много благодарен ако драсниш някой и друг ред за Доспат.
Наслука!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Колегата се е върнал от Доспат-бил е след станцията на Сомат.Предимно ловяли каракуди около 400-600гр.,червеноперка и костур.(инфото е след някоя ракийка,така че....) :D
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

ха-ха-ха-ха. ДОри и след някоя ракийка информацията е много полезна за мене .Като свърши с ракийката го поразпитай по-подробно и ми пиши, ако не те затруднява разбира се. Предварително ти благодаря.
Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”