Плевен 2

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Плевен 2

Мнение от sudjuka »

Последно искате ли група от Ловеч или не?Пепи,на сбирките на софиянци ходят и перничани и обратно,така че поне аз не виждам нищо лошо в това да се съберем повечко хора.И ако успеем да ги направим редовни тея срещи може едната да е в Плевен,другата в Ловеч и те така.Аре разберете се ко да правим,да мога да кажа на хората..........
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

pep4o83 написа:момчета номера беше да се съберем плевенчани нали?или аз нещо несъм разбрал.то ако е така да викам и аз разни приатели от други градове които са навити да доидат ама тогава триабва да търсим по голяма кръчма.нямам нищо против тези момчета дето ще доидат неме разбираите погрешно аз ги познавам някои от тях но при толкова много плевенчани рибари да се саобразиаваме с тях мисля че не е редно,те като са 10 човека по добре ние да идем при тях че сме по малко.що да са разкарват момчетата до плевен?пак казвам нямам нищо против тях.
Убеден съм, че нямаш нищо против нас и със сигурност ще останете доволни, ако ви дойдем ние на гости, но аз бях дотук! Моля ви и мене да не ме разберете погрешно - нека се съберете повечко, да направите нещо като традиция, пък тогава ще ви дойдем на "проверка"! :drinkers:
Гледам, че след поста на Павката никой не взема отношение, което красноречиво говори какво е желанието ви! Поздрави! :smt006

П.П.
даже маи ще се окаже че ако неса те ние ниама да направим нищо.
Те тук си вече доста прав, за съжаление! :?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Всичко е решено Събота в 20:00 часа във Воденицата на Сторгозия. Който желае нека заповяда. Срещата ще е съвместна Плевен и Ловеч :D
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i08nRE7G0rY?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i08nRE7G0rY?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Поради тежките метереологични условия срещата се отлага за 11ти февруари. Колегите от Ловеч все пак трябва да дойдат. Часът и мястото на срещата остават непроменени.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

ok. :drinkers:
Аватар
botur
фен клуб-скобар

Мнение от botur »

:smt023
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Марти,след като не можете да се организирате в Плевен,да направим една среща на Байкал август месец,аз ще се заема с организацията,Аз ще съм там 2 седмици с лодката!!!!!Имате 6-7 месеца да се организирате,срещата ще е между 1-ви и 20-ти!!!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

ivcho79 написа:Марти,след като не можете да се организирате в Плевен,да направим една среща на Байкал август месец,аз ще се заема с организацията,Аз ще съм там 2 седмици с лодката!!!!!Имате 6-7 месеца да се организирате,срещата ще е между 1-ви и 20-ти!!!!!
Аз съм твърдо ЗА! Има доста добри места за къмпинг. А ако не сме много хора можем и на острова да бъдем.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

и аз съм за
:drinkers:
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

E нема как да пропусна! :twisted: Бройте ме и мен!
Аватар
lachezar1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lachezar1 »

Знам че не му е тук мястото но да попитам на яз.Горни Дъбник как е леда ? Благодаря за инфото предварително. :D
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Ами остава да пуснем една тема!!!! Сбирка Байкал,август 2012,и да видим колко ще се съберем,до тук само има 6-7 човека!!!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Бойко от Ловеч също ще е в кюпа
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Ами,Марти,надявам се повече хора да са в кюпа и да се съберем и да си изкараме добре на брега на голямата река!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”