Отивам на Пясъчник на 09.07 !

Модератор: Кърцата

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Отивам на Пясъчник на 09.07 !

Мнение от gogolisec »

От 09.07 до 16.07 ще ходя на Пясъчник. Ако някой колега знае по-пресни подробности за този язовир, нека сподели. Интересува ме дали спада нивото на водата и как е активността на рибата там. :roll: :)
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Хайде, колегите от Пловдив и региона! Все някой е ходил там! Споделете прясно инфо! Да не стане така, че напразно да качвам Балкана с багаж за една седмица. :roll:
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Нивото спада. Мирни риби няма! Няма го и костурът!
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от debeloto »

много слаба работа е там в момента. водата е чай и риболовът е тегав. край кулата излизаше наскоро костур, но там е митинг от народ. на дъно излиза по някоя и друга каракуда, но и това е относително. там мрежите не се вадят, още повече, че скоро пуснаха малки шаранчета, които като ги измрежат ги продават в магазините в пловдив.
на твое място не бих стоял цяла седмица на пясъчника, но това си е лично мнение :)
поздрави
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Ей, ще вземете да ме разкъндарисате. Няма ли по-оптимистични отзиви за този язовир? Ако знаете само каква подготовка кипи в момента... Ще бъдем 3 коли весела компания. А освен това казах на жената и децата,че отиваме на водоем, където брега е пясък, като на морето- едвам се съгласиха. И все пак не ми се ще да сменям маршрута. Ще повисим там, пък каквото сабя покаже!!! :lol: :lol: :lol:
redal
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от redal »

Неси губи времето :roll: Няма смисал да седиш там , ... риба голяма няма да хванеш , но костур, оклей и слънчевка МОЖЕ :P . Има и много умряла риба по брега!!!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега ти сам си решаваш но аз бих ти препоръчал някой балкански язовир.;Може би е по добре на Батак или Широка поляна.На Пясъчник риба не остана от тия мрежари а ще ви е много жега там.Все пак ви желая приятно прекарване.Аз заминавам за 20дни на Доспат :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Гого, какво стана - ходи ли на Пясъка?
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Old man, ходих на пясъка, но резултата беше почти нулев. 6 дена висяха шаранджийските въдици, но нямах пипане. Всеки ден хранихме с царевица, всички видове монтажи, които съм позвал до сега (включително и на колегите ми ) бяха изпробвани ама на...! Да не забравя и прословутия косъм с три вида топчета-големи надежди възлагах на този вид монтаж, защото го пробвах за сефте. Иначе привечер и сутрин по-рано се наблюдаваше някаква активност на костурите и отчасти червеноперки, но те не се броят,(но пък се пържат).Равносметка: 12,5 литра ракия и 21 боци бира и доста емоции! Ще има снимки в галерията. :roll: :lol: :roll:
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

хахахах..вие за туй не сте хванали, само сте пили вместо да следите въдиците..ххаххаха..развеселих се човече.... евалата
Аватар
azneron
новобранец
новобранец

Мнение от azneron »

На пясъка ще хващате само риба която минава през мрежите на гадните
бракониери!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”