Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Пясъчник на 09.07 !
Модератор: Кърцата
Отивам на Пясъчник на 09.07 !
От 09.07 до 16.07 ще ходя на Пясъчник. Ако някой колега знае по-пресни подробности за този язовир, нека сподели. Интересува ме дали спада нивото на водата и как е активността на рибата там.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

много слаба работа е там в момента. водата е чай и риболовът е тегав. край кулата излизаше наскоро костур, но там е митинг от народ. на дъно излиза по някоя и друга каракуда, но и това е относително. там мрежите не се вадят, още повече, че скоро пуснаха малки шаранчета, които като ги измрежат ги продават в магазините в пловдив.
на твое място не бих стоял цяла седмица на пясъчника, но това си е лично мнение
поздрави
на твое място не бих стоял цяла седмица на пясъчника, но това си е лично мнение

поздрави
Ей, ще вземете да ме разкъндарисате. Няма ли по-оптимистични отзиви за този язовир? Ако знаете само каква подготовка кипи в момента... Ще бъдем 3 коли весела компания. А освен това казах на жената и децата,че отиваме на водоем, където брега е пясък, като на морето- едвам се съгласиха. И все пак не ми се ще да сменям маршрута. Ще повисим там, пък каквото сабя покаже!!!

"

-
- разбира нещата
Колега ти сам си решаваш но аз бих ти препоръчал някой балкански язовир.;Може би е по добре на Батак или Широка поляна.На Пясъчник риба не остана от тия мрежари а ще ви е много жега там.Все пак ви желая приятно прекарване.Аз заминавам за 20дни на Доспат

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Old man, ходих на пясъка, но резултата беше почти нулев. 6 дена висяха шаранджийските въдици, но нямах пипане. Всеки ден хранихме с царевица, всички видове монтажи, които съм позвал до сега (включително и на колегите ми ) бяха изпробвани ама на...! Да не забравя и прословутия косъм с три вида топчета-големи надежди възлагах на този вид монтаж, защото го пробвах за сефте. Иначе привечер и сутрин по-рано се наблюдаваше някаква активност на костурите и отчасти червеноперки, но те не се броят,(но пък се пържат).Равносметка: 12,5 литра ракия и 21 боци бира и доста емоции! Ще има снимки в галерията.

"