пак пиша

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

пак пиша

Мнение от nasco2 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=86531#86531 не мисля че е тема за пренебрегване а ако е така не сте рибари които мълчи дано да му се случи. Трябва нещо да предприемем.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Трябва да се звъни и на Полицията да ги усмирява тумбите манговци, ама и тях ги е гнус вече по цял ден със смърдели роми да се занимават.
Май трябва да се разреши по- свободно личното оръжие- напр. да си носиш и пушка като си с палатка. Я си представи 10 палатки и от тях се показват 10 пушки... няма да приближат и на километър.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Аз може би се потретям,но просто нямаме ЗАКОНИ!!!
А и всичко е вързано-бракониери и ловни!!!
А и затова примерно за 1кука повече нас ни глобяват-нали нещо трябва да отчетат!
А и на повечето колеги сигурно им е ясно че нищо не може да се направи-може би само с камера,незнам дали обаче ще го вземе някой в предвид-абе си е..... мамата!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Насе не един път е обсъждано и като си направя заключение най ефективния начин си остава да се звъни на полицията защото там обажданията се записват и няма начин да не се отзоват камо ли пък като споменеш оръжие и че тоя е възпроизвел изстрел......
Другия вариянт който на мен лично ми допада е въоражаване дори с газов пищов(не е тук мястото да споменавам но има модели газеняци който спокойно стрелят с преправни патрони,съчми/и то без да се преправя пистолета,просто се маха една муфа и след стрелба се завива... :wink: ,който го интересува ще му кажа модела на ЛС)според мен тоя мангал едва ли е гърмял с боен пистолет...друг вариянте въздушна пушка BAM 21 с подходящи чашки от 50-60метра циганина отпатува за вечните ловни полета... :lol:
другия вариянт е лично огнестрелно оръжие...
А решението е съвкупное от тези неща защото ти хубаво ще се обадиш в полицията но полицаите няма да седят при вас вечно.......
п.с.-сега съм хвърлил око на едно газово UZI представяте ли си какъв ще е ефекта като направиш един откос в въздуха от мангал и помен няма да остане :) ето го красавеца:
Изображение
Последно промяна от CERRUTI на Съб Авг 04, 2007 10:46 pm, променено общо 1 път.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Повечето колеги се на риба в момента затова не отговарят.

Иначе може само да се звъни в полицията , всички други действия развалят почивката :wink:

На Жребчево като бяхме 10-тина палатки, и лагера ни беше 100-тина метра дълъг. Народ колкото щеш по маси по брега.
Нищо не попречи на отсрещния бряг да стрелят с автомат :!:

Просто това е реалността в България :evil:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Така е Наско , циганин да си в тази държава , дават ти помощи , приобщават те към обществото , назначават на работа по програми за малцинствата ( даже и в полицията , нищо , че буквата "З" я чете за три ... ) и ред други привилегии , за които ние можем само да мечтаем !
А това си е работа на полицията и жандармерията , затова са създадени , ами да тренират с тези "глутници" , защо да блъскат тренажорите из залите ?
А и дето казваш , каква ще ти е почивката на палатка край язовира , като трябва вечер да трепериш за дете и жена , повечето от нас си ходят със семействата , или пък да претрепят млади хора , които са се осмелили да им се опрат !
Но и ние българите трябва да се държим , а не да гледаме отстрани и да се изнасяме по "терлици".
Едно е сигурно , циганин от дума не разбира , за тях само ... !
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

В едно трябва да сте сигурни , куче (дори с размерите на ягдтериер),ще ви свърши много по добра работа отколкото оръжие.Пробвано е лично,работи безотказно.Циганин-куче=дявол-тамян. П.П пък и като легнете да спите ще сте по-спокойни за вещите отвън.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Насе,ти знаеш кога точно е станало това.Ако някой знае как може да се прати тази информация на ИАРА ,да видиме какво ще кажат.Защото те знаят кой са били дежурни на язовира по това време,дали са докладвали че са стреляли по тях,обаждали ли са се на полиция и т.н.Ако се получи нещо,поне ще разбереме дали вършат някаква работа по въпроса.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Наско, първо иска да отговоря на Поборников-не става циганско месо за стръв-от него сомът повръща и много пърди :twisted: Не съм расист, но винаги съм съжалявал дето Хитлер не успя да ги направи на сапун, пък после да завладява Европа :twisted: Според мен единственото спасение е да им вземем страха-СРЕЩНЕШ ли циганин-БОЙ :smt021 :axe: БОЙ със повод и без повод.Няма нужда от обяснение-те са много страхливи :smt067 За съжаление държавата ни, ако има такава и днешната власт отдавна са се отказали от народа си :evil: :evil: :evil:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Аз като бях за четири дни на един остров по Дунав и един ден по обяд дойдоха трима педали от отсрещното село, хвърлиха 20-на пръчки, пийнаха, хапнаха, пак пийнаха...и след няколко часа пиЬенЬе - започна една пукотевица...аз препасах глока и отидох да видя каква е тази война, а те говедата мятаха пиратки!!! :twisted:

Това с пукотевиците е често срещано явление, като пийнат някои в повече и започват да гърмят сватбарски...такива хора никога не бих нарекъл рибари! :twisted:

Иначе за гърменето по ИАРА - мда, трябвало е именно ТЕ да викнат полиция!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

MITKO70 написа:Насе,ти знаеш кога точно е станало това.Ако някой знае как може да се прати тази информация на ИАРА ,да видиме какво ще кажат.Защото те знаят кой са били дежурни на язовира по това време,дали са докладвали че са стреляли по тях,обаждали ли са се на полиция и т.н.Ако се получи нещо,поне ще разбереме дали вършат някаква работа по въпроса.
Това стана на 21. 07. 2007 звъхях около 15-16 часа на тел. 0887-213-838 дойдоха след около 40-50 мин. Ако някой си запише телефона да има впредвит, че е само за яз. Искър
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

HAZART написа:В едно трябва да сте сигурни , куче (дори с размерите на ягдтериер),ще ви свърши много по добра работа отколкото оръжие.Пробвано е лично,работи безотказно.Циганин-куче=дявол-тамян. П.П пък и като легнете да спите ще сте по-спокойни за вещите отвън.
:roll: Аз тоз проблем съм го решил преди време не само за водоемите а и за останалото недвижимо имущество :roll: Също вършат работа за пияни компании правещи дискотака близо до моя лагер и събират всички пласмасови шишета в района от лагера :roll:

Изображение

:evil: Изпитвам отвръщение към ромите, не затова че са мизерници, а заради простия факт, че огромен процент от тях нямат нито един трудов ден а претенциите им че държавата тоест ние сме им длъжни да ги подпомагаме, осигуряваме, лекуваме и да им плащаме всякъкви помощи! според мен помощ се дава на трудещи във временна нетрудоспособност ...... а ние ги носим като паразити! :arrow: :arrow: :arrow:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А нормално ли е да ги търпим,независимо къде,държавата ги толерира,колкото назначиха от тях в наща фирма се издъниха с кражби и ги съкратиха за да взимат 3 месеца заплати без да работят,не слагам всички под общ знаменател,има и от тях които са
хора но 99% от тях гледат на работата лекото и на баницата мекото,да сте чували за циганин - пенсионер :?: стотици години на на ред никой не могъл да ги образова и морализира та един Цветелин Кънчев ще ги оправи,който само събира дивиденти покрай тях.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Поборников написа:А нормално ли е да ги търпим,независимо къде,държавата ги толерира,колкото назначиха от тях в наща фирма се издъниха с кражби и ги съкратиха за да взимат 3 месеца заплати без да работят,не слагам всички под общ знаменател,има и от тях които са
хора но 99% от тях гледат на работата лекото и на баницата мекото,да сте чували за циганин - пенсионер :?: стотици години на на ред никой не могъл да ги образова и морализира та един Цветелин Кънчев ще ги оправи,който само събира дивиденти покрай тях.
Колеги повярвайте ми имам наблюдения за циганите и то много,не ме е гнус от тях пил съм и съм ял от едни съдове с цигани,познавам цигани и от факултета и от К.Величков и от малашевци дори познавам много от други градове на страната и трябва да ви кажа че циганина богат,беден вари го,печи го..пак си е циганин.От толкова много мангали познавам само двама точни...
А за куче пазач...да вариянт е,но едно парче наденица с отрова за плъхове и......иначе е тоя хубавец от аватарами много "обича" цигани :twisted:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Наско написа:Това стана на 21. 07. 2007 звъхях около 15-16 часа на тел. 0887-213-838 дойдоха след около 40-50 мин
Това едостатъчно ,сега ако някой знае как и къде да го изпрати ще е добре.Има хора по-напред от мен в компютрите и т. н.Ако може да се изпрати запитването и от името на сайта, нали сме едно цяло?Защото ако си го коментираме само тука ,си обменяме идей и всеки се оправя сам.А защо този телефон да е само за яз.Искър ,в сайта го дават за София-област и аз го имам?Ако си на яз.Огняново кой да използваш например?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”