Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Голяма осемместна семейна палатка
Голяма осемместна семейна палатка
Здравейте, колеги! Продавам осемместна семейна ПАЛАТКА. Подходяща е за големи компании и дълъг престой, както на язовира, така и в планината. Палатката е разпъвана само веднъж само за да се види какво представлява. Намира се в Кърджали и цената и е 400 лева.
Телефон за връзка: 0883 570 270 / 0887 912 945. За контаките може и на ЛС. Мнения и въпроси в темата.

ПС:Пускам темата само за ЧЕТВЪРТИ път и ако някой я трие моля да получа отговор защо.Отворен съм към различни разумни предложения и за бартер.Моля проявилите интерес на лс!!!!Поздрави на всички!!!!!!!
Телефон за връзка: 0883 570 270 / 0887 912 945. За контаките може и на ЛС. Мнения и въпроси в темата.

ПС:Пускам темата само за ЧЕТВЪРТИ път и ако някой я трие моля да получа отговор защо.Отворен съм към различни разумни предложения и за бартер.Моля проявилите интерес на лс!!!!Поздрави на всички!!!!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Re: Голяма осемместна семейна палатка
Ако има колеги с разумни пердложения нека пишат на лс!Поздрави!!!!
-
- ще става разбирач
брат нищо лично но тази палатка я пускаш сигурно за 4 път в продажба 

380 лв е новата цена!!!Палатката си ги заслужава!!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сигурно пак ще я забършат,не се виждат снимките...ПС:Пускам темата само за ЧЕТВЪРТИ път и ако някой я трие моля да получа отговор защо.Отворен съм към различни разумни предложения и за бартер.Моля проявилите интерес на лс!!!!Поздрави на всички!!!!!!!
Аз там съм пораснал...
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
bobo_33333 написа:Сигурно пак ще я забършат,не се виждат снимките...ПС:Пускам темата само за ЧЕТВЪРТИ път и ако някой я трие моля да получа отговор защо.Отворен съм към различни разумни предложения и за бартер.Моля проявилите интерес на лс!!!!Поздрави на всички!!!!!!!

Ето я палатката на колегата.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Това не е палатката на колегата,тва е на некъф магазин.Ето я палатката на колегата.
РЕАЛНИ СНИМКИ требе

5. Снимка на стоката. Реална!
Аз там съм пораснал...
В началото на темата думата палатка е с червен цвят и с големи букви .Кликнете там!Реални снимки на моята палатка наистина не съм правил.Разпъвана е само веднъж в хола, ако това може да се нарече разпъване.Снимките които са показани са сваляни от интернет,колкото да се добие представа за големина, размери и помещенията в нея.Има две спални помещения за по 3 човека ,едно спално за 2ма и коридор в средата.В комплекта има нужния брой колчета и чукче с формата на тесла за вадене на колчетата при демонтиране.С нея се изисква по-дълъг престой на язовир или на планина .Продавам я единствено поради факта ,че е прекалено голяма за моето семейство.За сериозни купувачи е възможен лек коментар .Ако има колеги с идеи и предложения нека ги споделят на лс!Това е всичко което знам за нея!Поздрави и весели празници на всички!!!

360лв последна и окончателна цена!До 28 12 2011г ако няма купувач или сериозни предложения за бартер ще моля за ключ!
Явно ще чакаме пролетта!!!!
350 лв????Ако има колеги с идеи за бартер моля на лс!!!
up!
Очаквам предложения!!!Както писах и в началото на обявата голяма е за мен и за това я продавам.Нека я ползват колеги отиващи на риболов с по-големи компании и за повечко дни!!!!
340 лв или бартер.Чакам предложения!
Очаквам предложения!!!