Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
Костури на бай Красан на успоредките
Костури на бай Красан на успоредките
Днес направихме некъв шантав риболов с обиколка на слабопосещавани и малко известни гьолове около София. Бяхме на два водоема - на първия нищо, на втория - много редки костури-едряци. Много добра примамка се оказа една успоредка, производство на бай Красан. Тя обаче е придобрена от Иван Иванов, дето държи дюкяна на Симеон и Борис. Накратко казано тунинговането се състои в следното - на единия край на успоредката се слага синджирче с тройка, горе монтажът е с тройка като на класическата зимна блесна. За съжаление имам само един екземпляр, който Фичо го прибра да лови с него, и ето го резултатът:
Отблизо изглежда така:

Много интересно играе, тъй като ламарината е от тънките. На мен пък ми направи някакво безкомпромисно скъсване на един от ето тея чортици:

Иначе излетът беше доста постен откъм кълванета, ама такъв е животът. Другия път повече.
Отблизо изглежда така:

Много интересно играе, тъй като ламарината е от тънките. На мен пък ми направи някакво безкомпромисно скъсване на един от ето тея чортици:

Иначе излетът беше доста постен откъм кълванета, ама такъв е животът. Другия път повече.
Re: Костури на бай Красан на успоредките
Пожелавам ти го от сърце!!!Бат Стан написа:.....Иначе излетът беше доста постен откъм кълванета, ама такъв е животът.
Другия път повече.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко

Пак добре,браво,тука и лед няма още,ама иде...
Квай тъз успоредка и тези синжири
Квай тъз успоредка и тези синжири
На къса плувка ,в репея
Ми това е кастмастер, на когото двете повърхности са успоредни. Изделието е на българската фирма "Красела". В долния край обаче е окачена тройка на синджир, а тая горната тройка, дето костурът я е налапал, се нанизва свободно на основното влакно. снимката малко лъже, тъй като влакното се е закачило в долната тройка дето е на синджира или някъде по примамката.
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Браво Бат Стане, убави дебелаци!
Преди 2 седмици и аз претърпях брутално късане, но на мърмош. Изглежда в гьола живее риба-чудовище
Преди 2 седмици и аз претърпях брутално късане, но на мърмош. Изглежда в гьола живее риба-чудовище
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- koda33
- разбира нещата

Браво, арни дебелаци ))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Поздравление за рибите Бат Стан да питам това кой гйол е ? 
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА