Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Търся каравана
Модератор: Ачо ♣
Търся каравана
Не разполагам с много пари - та затова:
Знае ли някой откъде мога да си купя от ония симпатични малки каравани с които идваха поляците по живково време.
Предполагам, че не са скъпи колкото тези, които се предлагат по борсите.
Знае ли някой откъде мога да си купя от ония симпатични малки каравани с които идваха поляците по живково време.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.bitak.net/category/1/subcate ... d20603.htm
доста скъпо желание имаш , знай че не са никак евтини . УСПЕХ!
доста скъпо желание имаш , знай че не са никак евтини . УСПЕХ!

Re: Търся каравана
Май става дума за това ...danny72 написа: Знае ли някой откъде мога да си купя от ония симпатични малки каравани с които идваха поляците по живково време.

Изпратих мейла ти на собственика/с качулката/ , ако има интерес , ще ти се обади . Този в рамката на вратата съм аз , и ако закъсаш много за малка каравана , имам приятели внасящи каравани , може да ти сложат едно рамо , споко ...

На платено не одим !
sampo написа: Май става дума за това ...
Снимката я публикувам заради по младите във форума , които може би имат инфо , но не знаят визуално за кво иде реч .. Дано имаш слука !!
10х Сампо, точно за тези каравани питах
ние продавамеdanny72 написа:Не разполагам с много пари - та затова:
колега ако те интересува аз продавам каравана каквато тарсиш пиши на лични за повече инфо
-
- фен клуб-скобар

kanev000 написа:колега ако те интересува аз продавам каравана каквато тарсиш пиши на лични за повече инфо
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Предлагам охраняем паркинг за каравани.За сега без ток и вода.Намира се на 30м от р.Искър в с.Говедарци на 15км от Самоков.Цена по договаряне!!! тел 0885473197
Здравей danny.Ако може един съвет: като си решил да купуваш каравана гледай да е с печка(на последния излет температурата вечерта беше 6 градуса) ,хладилник ,които да работят ида е оборудвана с форселт,който е безценен при студено и ветровито време!danny72 написа:Не разполагам с много пари - та затова:
Иначе покупката се обезсмисля.
Внимавай много за течове(тъмни -мухлясали петна по тавана и в ъглите на стените, около прозорците и люка) и изгнил под-мек е и подава, като стъпиш върху него (почити не се оправят).
Ако караваната е с общо допустимо тегло над 750 кг.с полезен товар ще ти трябва и категория Б+Е-допълнителен разход.
Успех в покупката!